Har du glemt mandelgaven?

Af -

Så blev det lille juleaften.. Så er der kun en dag til juleaften! Dagen før juleaften er for mange, specielt børn, en helt speciel dag. Den er oftest, lige som juleaften, forbundet med nogle bestemte traditioner for familien og det forstår man godt.. der er bare noget magisk over dagen før juleaften.. det er jo også i nat julemanden kommer forbi med gaverne!

Traditioner for lille juleaften

Der er egentlig ikke som sådan nogle traditioner forbundet med lille juleaften. Dog har mange familier fundet der egen tradition for dagen. Mange familier venter med at købe og pynte juletræet og har ofte også en speciel ret de spiser til aftensmad denne dag. Har i nogen speciel tradition for lille julesaften?

Hos os spiser vi risengrød. Så bliver portionen lavet ekstra stor, for så er der også til ris a la manden næste dag. Vi køber og pynter gerne træet i starten af december, men det er fordi vi synes det er så synd når det ikke for lov at stå der længere end et par dage. Det er da så hyggeligt at have et flot pyntet træ stående gennem december måned! Derudover plejer vi at hygge med at lave konfekt. Da jeg var lille var det en aktivitet for os børn på juleaftens dag, men jeg har selv rykket det til dagen før – vi har så mange andre ting vi laver på selve dagen.

Hvad bruger i denne lille juleaften på?

En lille juleoverraskelse

Julen er glæden og hjerternes fest. Det er en tid hvor man viser den man har kær at man holder af dem. At give gaver, er et af de 5 kærlighedssprog, så helt unormalt er det ikke, at mange bruger netop gaver til at vise andre at de holder af dem. Er det at give/modtage gave også dit kærlighedssprog? Så er du landet på den helt rigtige side! Selv om det er juleaften i morgen, kan man vel godt sende en lille overraskelse afsted i dag? Hos sendentanke har vi et stort udvalg af gaver der vil være perfekte til den lille overraskelse! Dette kunne være et gavekort til noget lækker kvalitets chokolade fra Peter Beier eller en god vin fra Vinoble? Vil du sende en lille juleoverraskelse afsted til en du holder af? Så kig forbi vores side hvor vi har et stort udvalg af søde små gaver som helt sikkert vil overraske og bringe glæde!

sendentanke

Mandelgave i sidste øjeblik

“Har du glemt mandelgaven?” 

Den absolut mest kedelig sætning at høre når man står juleaften og er klar til at hygge. Heldigvis kan det hurtigt fikses – her er ingen grund til at suse ned i den lokale købmand på jagt efter en marcipangris eller andet der kan gå nogenlunde an som mandelgave. Hos sendentanke kan du nemt og hurtigt finde mandelgaven! Vi har lavet en side med de af vores produkter der er perfekte som mandelgave! Så burde det være nemt og overskueligt for dig lige hurtigt at finde mandelgaven til ris a la manden!

Glædelige lille juleaften – vi håber i alle får nogle dejlige juledage!