Guide til den perfekte valentinsgave

Af -

Vidste du, at Valentins Dag blev indført i Danmark af Netto, der i 90-erne begyndte at sælge hjerteformede pastaskruer? Jo, du læste rigtigt. Netto!

I Jantelovens land er der ikke tradition for de store følelsesudbrud og kærlighedserklæringer. ”Du skal jo ikke tro, du er noget”. Men med indførelsen af en kærlighedsdag, blev dette tilladt, uden at man blev set skævt til, eller det blev opfattet som upassende.

Det var også i 90-erne, der kom fokus på det superromantiske bryllup, og frieri skulle foregå på den mest unikke måde. Prisen betød ikke så meget, for der var sparet sammen i årevis.

Lidt sådan er det også med de muligheder, du har for at vælge den perfekte valentinsgave til din elskede og udkårne. Her kommer vores guide til den perfekte valentinsgave, som du kan følge, og du finder helt sikkert, det du søger.

Du kan finde et stort udvalg af valentinsgaver lige her: ► Valentinsgaven 2015

Du har også mulighed for at læse den ultimative valentinsdag guide lige her – med (over) 100 ideer til Valentinsdag.

Guide til den perfekte valentinsgave

Skal det være en madoplevelse for 2…

….så har vi rigtigt mange muligheder for en perfekt valentinsgave.

Gavekort til Brunch på Valentinsdag

Champagnebrunchen kunne være en fantastisk start på dagen sammen med kæresten – i mere end 70 cafeer over hele landet.

Brunch er den geniale sammenlægning af morgenmad og frokost og kan bestå af amerikanske pandekager med ahornsirup, græsk youhurt med frisk frugt og crunch, æg og bacon, laks med peberodscreme, hønsesalat, forskellige oste, croissant og friskbagt brød. Dertil juice, kaffe og champagne. Så kan dagen ikke starte bedre. Du kan købe det ► her.

Brunch

 

Valentinsgaven = Traditionel Dansk frokost på restaurant

Den perfekte Valentinsgave kunne også være Smag på Danmark (for 2). Du kan glæde din udkårne med traditionel dansk frokost i mere end 50 restautanter over hele landet.

Med ‘Smag på Danmark’ kan 2 personer kan smagsløgene blive forkælet med f.eks. den klassiske frokostplatte og en fadøl eller smørrebrød med kildevand? Begge dele er en god smag af Danmark. Eller det kan være en pariserbøf med udsigt over Vesterhavet, et stjerneskud i de bornholmske klippelandskaber eller en tur på et bryghus med frokosttilbehør? Alt er ægte dansk oplevelse.

Du kan nemt og hurtigt sende gavekortet lige her ► Smag på Danmark gavekortet

Dansk Mad

Den romantiske dag – bare dig og kæresten

Endelig kunne din perfekte Valentinsgave være Dig og Mig – gavekortet til skønne romantiske oplevelser med din udkårne. Du kan vælge vinsmagning, tyrkisk bad, fiskespa, salsaundervisning, picnickurv, flødebollekursus, lerdueskydning, afrikansk dans og meget meget mere. Så kan du ikke finde nødvendig tid til mere end et par timer, er der mulighed for romantiske oplevelser i mere end 35 butikker over hele landet.

Køb det lige her: ► Dig & Mig gavekortet

Vinsmagning

Sidst men ikke mindst – den ultimative Valentinsgave ide

Lad os slutte med den ultimative Valentinsgave til jer, der har tiden for jer: Romantisk weekend (for 2) – et hotelophold med 1 overnatning, romantisk middag og morgenmad. Vælg mellem 45 hoteller i Danmark, Sverige og Tyskland. Nyd hinanden og giv jer den glæde at kunne koncentrere jer helt og holdent om jeres forelskelse. Det vil blive jeres ultimative kvalitetstid sammen.

Det ultimative gavekort finder du her: ► Romantisk Valentinsweekend

Du vil også kunne finde mange andre perfekte Valentinsgaver på vores site, så klik lidt rundt. Vi har 90 gavekort at vælge imellem, og vi samarbejder med 100-vis af butikker, så mulighederne er store.

Psstt… Du kan også glæde hende med en rød rose fra Interflora? Kan du sende lige her.

Glæd med en rød rose

sendentanke.dk gør det nemt for dig at overraske din elskede – det tager kun 3 klik på mobilen – og din udkårne står med gaven i hånden lige klar til at blive brugt.

Vi håber, du har fundet, hvad du søgte og glæder os til at byde dig velkommen til dit næste gavekøb.