Guide til den perfekte mors dag gave

Af -

Er du én af dem, der mener, at Mors dag er opfundet af blomsterhandlerne og chokoladefabrikanterne? Hvis du er, så tager du ganske fejl.

Faktisk er mors dag en meget gammel helligdag i USA helt tilbage til 1872 og opfundet af en amerikansk forfatter og kvinderetsforkæmper Den skulle være en dag for Fred. Til ære for alle mødres arbejde er den siden 1914 blevet holdt som national helligdag 2.søndag i maj i USA.

Mors dag blev bragt til Danmark i 1929 af en dansk soldat fra USA efter 1.verdenskrig. Formålet var at samle penge ind til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn under krig. Pengene blev videregivet til Mødrehjælpen.

Denne baggrund tænker vi ikke lige over i dag, når vi holder mors dag, som oftest fejres med en blomst til mor.

Tak mor – fordi du altid lavede de bedste madpakker og pustede på mine sår 🙂

Min mor er den sejeste jeg kender!

Gennem sendentanke.dk har du også mulighed for at sende en blomst til din mor – f.eks en rød rose, men vi har også mange andre tilbud til dig, der gerne vil krydre dagen lidt op og finde den perfekte mors dags gave.

 • Hun er der altid når jeg har brug for det
 • Står klar med aftensmaden
 • Hun laver gode ting når man har tømmermænd
 • Giver en gratis pose fra Netto 🙂
 • Ordner ens vasketøj
 • Kommer en overraskelse når man er ude at handle
 • Man kan altid ringe – ens mor ved alt!
 • Superkvinden i livet

Er du udkig efter et stort udvalg af forskellige morsdag gaver kan du finde det lige her.

Min mor er for sej

Mors dag gaven = Gavekort til Bahne

Hos Bahne kan du vælge mellem mere end 3500 produkter, ligefra de dyre kategorier som:

 • Georg Jensen
 • Royal Copenhagen
 • Kähler

Til mindre udgiftstunge som et smukt lys i stage, et par dækkeservietter, en krans til vinduet mv. Derfor er et gavekort til Bahne den perfekte mors dags gave.

Køb gavekortet lige her.

 

Inspiration bestik

Min mor elsker Matas = Giv et gavekort til Matas

Matas er kendt for sin unikke råd-og vejledning i forbindelse med ethvert køb fra veluddannede materialister.

Og du kan vælge mellem et meget stort udvalg af:

 • Skønheds-og plejeprodukter,
 • Kosttilskud
 • Rengøringsartikler
 • Ergonomisk fodtøj mm.

Matas afholder også dage, hvor du kan møde op og blive inspireret af en skønhedsplejer eller få lavet hudanalyser, så du bagefter er bedre rustet til at købe de rigtige produkter. Og lige netop en mor har svært ved at ofre penge på sig selv, så her er en helt perfekt mulighed for en eftertragtet mors dags gave. Send et Matas gavekort på få sekunder lige her.

Matas gavekortet til mors dag

Fortjener din mor økologiske produkter?

Body Shop er kendt for kun at sælge produkter, der er testet for alle former for giftstoffer og unødige tilsætningsstoffer, samt at produkterne ikke først er testet på dyr. Desuden er produkterne miljømærket, som sikrer, at de er fremstillet under rimelige arbejdsvilkår og er miljømæssigt bæredygtige. Body Shop går ind for Fair Trade, hvilket betyder, at de støtter producenter i tredielande og små samfund.

Produkterne indebærer den ypperste forkælelse og tilmed til en overkommelig pris og må derfor afgjort indgå i vores forslag til den perfekte mors dags gave. Send et The Body Shop gavekortet direkte til hende her.

Psssst.. Vil du blot overraske og glæde hende med en lille ting på Mors dag, så er en rød rose direkte til hende mobil den perfekte gave! Her kan du efterfølgende indløse rosen i den nærmeste Interflora butik.

Rosen kan indløses i alle Interflora butikker over hele landet – så overrask verdens bedste mor, som altid er der for dig.

Rød rose mors dag

Mangler du stadig gaveideer til Mors dag?

Ved du stadigvæk ikke hvad du skal give til din mor på mors dag? Så klik herind, og få et overblik over andre gaveideer til Mors dag. Og husk nu din mor! Vi har fundet et godt citat:

Mødre holder deres børns hænder for kort tid, men deres hjerter for evigt