Guide til den perfekte indflyttergave

Af -

Står du og leder efter en god indflyttergave? Nedenunder kan du se en guide til den perfekte indflyttergave. Om det er en indflyttergave til en ven/veninde, til mor og far, til familie eller andre så kan du helt sikkert finde godt ideer og inspiration nedenunder. Vi kommer i hvert fald med bud på den perfekte indflyttergave, som vi her hos sendentanke.dk godt selv kunne tænke os.

guide til den perfekte indflytter gave. Her kan du finde gode ideer og inspiration til en god indflytter gave

1.Et all-round gavekort –  er et super gavekort

Er du kommet afsted, har glemt gaven? Og  på vej til en indflytterfest? Så er et All-round gavekort en super god ide. Du kan købe gavekortet på vej til festen, på din mobiltelefon! Efter købet bliver gavekortet sendt direkte til modtagerens mobiltelefon og kan anvendes på sendentanke.dk. Her kan modtageren selv vælge hvor super gavekortet skal benyttes henne. Er han/hun til boligindretning af alle aspekter, så kan supergavekortet indløses til Inspiration, hvis han/hun er elsker et godt glas vin kan købe kortet bruges til Vinoble, der har det et stort udvalg af lækre kvalitets vine.

Gavekortet kan også indløses hos Matas, Unisport, Hungry, Zalando, Nicehair og mange flere. Med et super gavekort giver du modtageren mulighed for frit at vælge mellem 100-vis af butikker og oplevelser. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Køb et super gavekort her

Her kan du finde gode bud på en perfekt indflytter gave til en ven, veninde, mor, far og andre

2. Loppemarked – gode fund

Tag på et lokalt loppemarked inden du skal til hans/hendes indflytter fest. Her er masser af gode ting at finde, om det er din mor, ven eller andre der holder en indflytterfest kan du helt sikkert finde en god og billige gave. Det sjove du kan gøre her, at du kan sætte et beløb af til indflyttergaven f.eks. 200 kr. også købe alle mulige ting for de 200 kr. Selvfølgelig skal du også købe ting som du tror personen vil blive glad for. Men på et loppemarked kan du altså få rigtige mange ting for 200 kr. og derfor får modtageren en masse ting, som han/hun løbende kan skifte ud. Hvis der så er nogle enkelte ting som modtageren ikke kan lide så kan han/hun jo altid smide det ud, da det ikke har kostet en formue. Tit og ofte kan du finde ting til 5, 10 og 20 kr. Nedenunder er der nogle bud på hvad du kan kigge efter på et loppemarked, som du kan give i indflyttergave.

  • Billederammer
  • Lysestager
  • Vaser
  • Kongeligt porcelæn (koster dog mere end 20 kr.)
  • Pynte ting
  • Flotte tekopper, med forskellige motiver
  • Krukker
  • Lamper
  • Spejle
  • Bøger

Og meget, meget mere. Det er jo aldrig til at sige hvad der er på lige det loppemarked du tager på, men der vil med høj sandsynlighed være noget. Dette er en sjov og anderledes gave, fordi du nærmest kommer slæbende med en hel kasse med gode og flotte ting, som han/hun nu kan indrette sit hjem med, også er tingene unikke.

Hvis ikke der er loppemarked lige hvor du bor, kan genbrugsbutikker også bruges. Der er udvalgtet dog mindre og priserne højre.

Guide til den perfekte indflytter gave. Her kan du finde gode ideer og inspiration

3. Gavekort til Bahne – boligindretning

Hvis ham eller hende du skal til indflytterfest hos, er den kræsne type og gerne selv vil købe de ting der skal ind i boligen så vil et gavekort til Bahne være en god ide. Gavekortet bliver sendt direkte til modtagerens mobiltelefon eller e-mail. Du kan også vælge at sende gavekortet til din egen e-mail printe det ud og medbringe det til festen. På den måde spare tid, fordi du ikke skal ned i en fysik butik. Bahne tilbyder boligindretning af alle aspekter, og har mange kendte mærker i deres butikker. Bahne er danskernes fortrukne forhandler af bolig og levere altid en god service. Så selv om han/hun er kræsen vil der med garanti være en ting eller to der falder i god smag.

Køb et gavekort til Bahne her

her kan du finde gode ideer og inspiration til en god indflytter gave. Vi kommer med vores bud på en guide til den perfekte indflytter gave

4. Hjemmet mad – til fryseren

Denne gave fungere nok mest til unge mennesker der ikke har så mange penge, og lige er flyttet hjemmefra. Hjemmelavet mad til fryseren er en dejlig gave at få, det gør det nemmere når der skal laves mad og så er der penge at sparre for modtageren, plus de første par dage er der nok en masse flytterod, så det er super nemt. Du kan f.eks. lave en ordenligt gang kødsovs, så skal der bare koges pasta eller risretter, lassange, frikadeller og meget mere. Du kan også bage kage og brød og have det med til alle, der er til festen. Hjemmelavet mad er altid dejligt, og især hvis det ligger lige i fryseren og bare skal varmes. Så kom i gang i køkkenet og overrask med hjemmelavet mad, brød eller kage.

Her kan du finde inspiration og gode ideer til en god indflytter gave til den du holder af

5. Gavekort til Jensens Bøfhus – lækkert

Forkæl ham/hende eller dem med et gavekort til Jensens Bøfhus. Gavekortet bliver efter købet, sendt direkte til modtagerens mobiltelefon, og kan anvendes med det sammen. Du kan nemt og hurtigt sende gavekortet fra din egen mobiltelefon på vej der over, eller imens du er der. Modtageren af gavekortet til Jensens Bøfhus kan så forkæle sig selv med en god bøf, sprøde kartofler og lækker sovs. Perfekt efter de lange flyttedage.

Køb Gavekort til Jensens Bøfhus her

Guide til den perfekte indflytter gave. her på siden kan du finde gode ieer og inspiration til en god indflytter gave.

6. En kurv med alt godt

En kurv med at godt kan alle bruge. Og især hvis man lige er flyttet ind! Du kan selv bestemme hvad der skal i kurven med nedenunder kan du se en liste med ting, som vi her hos sendentanke.dk, selv ville sætte pris på. (Hvis du ikke kan finde en kurv, kan du altid bruge en papkasse)

Salt, peber, krydderier, mel, olie, havregryn, dåsetun, hakkede og flåede tomater, bouillon, stanniol, bagepapir, folie, blomster, vin, viskestykker, klude, rengøringsmiddel, håndsæbe, shampoo, balsam, stearinlys, tæppe, billederemmer, tandpasta, tandbørster, chokolade, kage, slik, en film, en bog, pynteting, alkohol, en cocktail shaker, køkkenredskaber, te, kaffe, kopper, koncert biletter, juice, saftevand, og meget mere.

Dette er kun bud på hvad du kan komme i sådan en kurv! Det er kun fantasien der sætter grænser.

Guide til den perfekte indflytter gave. Find inspiration og gode ideer her.