Guide til den perfekte fars dags gave

Af -

Fars dag er ligesom Mors Dag indført fra USA, hvor en enkelt person Sonora Dodd i 1910 ønskede at hædre sin far, som havde fødselsdag 5.juni som en hæder til en enlig far med 6 børn. Dagen blev dog først en officiel helligdag i 1972 indført af præsident Richard Nixon. Blomsten til fars dag er en rose – den røde til levende fædre og den hvide til ære for de døde fædre.

Først i 1935 kom dagen til Danmark og blev lagt på Grundlovsdag, mens resten af Norden først fejre deres fædre i november.

Så har du en far, du gerne vil ære, hædre eller forkæle og samtidig fortælle, at han er værdsat, så har vi hér på sendentanke.dk et rigt udvalg af gaver lige fra den traditionelle blomst til den helt eksklusive oplevelsesrejse – måske sammen med dig. Vi har sammensat en guide til den perfekte fars dags gave her på vores blog.

Min far er for sej

Find den perfekte Fars dag gave lige her.

Guiden til Fars dag 2015 = Oplevelser til far

  • Ølsmagning må absolut komme ind på førstepladsen af oplevelser. 28 bryghuse og ølbarer rundt om i landet byder ind med ølsmagning på f.eks. mikrobryggeri og med rundvisning.

Gavekort til den perfekte ølsmagning

  • Vild og vovet kunne være et andet godt bud på en perfekt fars dags gave. 35 forskellige aktiviteter lige fra vild mountainbiking til Ferrari-turen med udsigt til vennernes misundelige blikke.

Oplevelser fars dag

  • Brasseri – i den franske stil tilbyder alt i gourmet til den kræsne far. Lækre retter af de bedste råvarer og tilberedt efter originale franske madlavningstraditioner. Det er mums for enhver fars gane.

Brasserie til fars dag

 

Gaveideer til fars dag til den ”nørdede” far

  • CDON.COM er stedet for den virkelig musiknørdede. Desuden er der frit valg på alle hylder for den far, der er vild med bøger, spil, film og elektronik. Udvalget indeholder også ting til hjemmet og haven, sport og tøj. Så her er virkelig muligheden for at finde den perfekte fars dags gave. Send et CDON.com gavekort her.
  • CoolStuff er butikken med alle former for gadgets. Ønsker du at se din gave live, kan du besøge butikken i Malmø. Ellers går du ind på hjemmesiden og ser det helt fantastiske udvalg.
  • My Trendy Phone er Danmarks største forhandler af mobil-og tablet tilbehør med mere end 100.000 produkter. De har fysiske butikker i København og Hillerød. Så her kan du finde en gave til enhver far og til enhver pengepung.

Fars dag muligheder af gaver

Elsker din far at spille?

Vores nyeste gavekortbutik hedder Unibet. Her kan du spille på sport eller gamble. Du kan vælge imellem Unibet Gambling, hvor din far kan spille BlackJack, Roulette mv og samtidig vinde penge. Eller du kan vælge Unibet sportgambling, hvor du kan spille på alle sports-begivenheder.

Unibet er Nordens største Casino med de største udbud af spil på nettet. Du kan også spille live mod rigtige dealere, og du kan spille fra mobilen, hvis du skal slå lidt ventetid ihjel.

Send et Unibet gavekort her.

Giv din far vin eller chokolade i farsdag gave

Gavekort til Interflora er den helt traditionelle gavekortløsning til fars dag, så måske kunne du kombinere det med et tillægsprodukt f.eks. vin eller chokolade eller glæde din far med et personligt kort med billeder af børn eller børnebørn eller rejser, I har haft sammen, og som du har liggende på din pc eller mobil. Det vil helt sikkert skabe glæde i det lille hjem.

Overrask med vin eller chokolade på få sekunder lige her.

Uanset hvilken perfekt fars dags gave du vælger, er vi sikker på, du finder lige det, du er på udkig efter på sendentanke.dk

Gavekort til far på fars dag