Guide til de bedste barselsgaver

Af -

Står du og skal give en barselsgave? Eller skal du til at ønske dig en masse lækre ting, til din barsel? Vi har lavet en guide til de bedste barselsgaver du kan give hende til hendes barsel.

Barselsgave ideer

De bedste barselsgaver, skal helst vise at du virkelig har tænkt dig om før du har købt gaven. Den skal være gennemtænkt, lidt sjov, og fra hjertet. Vi har lavet en lille liste over de gavekort vi ved vil blive sat pris på! Husk at mor og far også godt må være i fokus med gaven, så overvej noget du ved de vil sætte pris på i hverdagen.

find-den-helt-rigtige-barselsgave-her

Take-away gavekort

Måske har den nybagte mor og far ikke nok timer i døgnet, og vil sætte STOR pris på at få et gavekort til lidt go’ mad fra Hungry eller Sunset Boulevard. Dette gør både deres hverdag nemmere, og viser at du har tænkt på dem, da du købte det til dem.

Tøj gavekort

Om hun selv skal have noget nyt kluns, siden hun måske ikke kan passe alt det gamle, så ville et gavekort til Miinto.dk eller Zalando med garanti falde i god jord. Ellers kan du jo altid forkæle hendes nye guldklump, med et gavekort til Ønskebørn eller Smaahjerter med deres søde og fine ting.

Lidt underholdning

Måske kunne du give hende en rigtig god bog som du også lige har læst, eller give hende midlerne til at leje den film hun har ville se i SÅ lang tid. Så kunne du forære hende et gavekort til Saxo, Blockbuster eller CDON.com. Barnet skal (forhåbentligt) også sove lidt nogle gange, så her kunne hun jo nyde sin gode bog eller film i fred og ro.

Forkælelse til hende, eller barnet

Er hun helt afhængig af velvære og god krops pleje? Så kunne du sende hende et gavekort til enten The Body Shop eller Matas, som har lidt af hvert til enhver smag. Husk, at hvis du giver noget til barnet, skal det helst være uden parfume og parabener, det ville moren og faren sikkert også sætte pris på!

Forkæl den nybagte mor

Luksus forkælelse til hende

Dig og en gruppe af hendes nærmeste venner eller familie, kunne give hende et gavekort til tid til sig selv, med en omgang wellness. Det kunne være en ansigtsbehandling, fod massage eller noget helt tredje. Vi tror alt vil blive modtaget med et smil 🙂

Husk!

  • Det er tanken der tæller! Send hende et spontant gavekort til på 50-100kr, hvor du skriver en sød besked om hvor meget du savner hende, eller håb om at dette gavekort kan gøre hendes dag lidt nemmere, sjovere, osv
  • Vores gavekort jo også sendes til deres mobil telefon eller e-mail, og så bliver det jo heller ikke nemmere! Det sætter nybagte forældre normalt pris på.
  • Husk du også kan finde vores firmagave udvalg her.