Glemt gaven?

Af -

Er du på vej til fødselsdag, jubilæum, bryllup eller skal bruge barsels gave, mors/fars dags gave, konfirmationsgave, valentingsave, studentergave, indflyttergave, eller er du blevet inviteret over til middag, og mangler en værts gave?

Hurtige gaver som du kan sende i sidste øjeblik

De fleste gode gave butikker har lukket, kun enkelte supermarkeder har åbnet og så er der selvfølge tankstationerne. Du begynder at gå i panik, da du virkelig står og skal bruge en gave, og det haster sådan set nu. Det er ikke en sjov følelse at møde op tomhændet, især ikke hvis det forventes af dig at du medbringer en gave. Plus at man også gerne vil give en gave, personen bliver glad for. Du kan sende en hurtig gave lige her.

Her kan du f.eks sende gavekort direkte til modtagers mobiltelefon til:
– Hungey
– Matas
The Body Shop
Peter Beier Chokolade
– Bahne
– Zalando
Sunset Boulevard
-og mange mange flere.

Gode gave ideer på farten

Her er nogle gode gave ideer og inspiration til en gave på farten. Det sker jo for selv den bedste at man engang i mellem (eller tit) glemmer ting, såsom lige at få købet gaven i ordentlig tid. Eller at man pludselig og i sidste øjeblik er blevet inviteret over til nogle venner, eller skal møde vennens/venindens nye kæreste, og gerne vil gøre et godt indtryk, og gerne vil have en lille gave/værtsgave med. Nedenunder er der en liste med nogle gode gave muligheder som du kan benytte, når du er på farten og har glemt gaven, eller i hvert faldt forhåbentlig få lidt inspiration fra.

Glemt gave - send gavekort

Her er listen med gave muligheder til hvis du er på farten og kun få butikker har åbent

◊ Altså den første og bedste ide (hvis vi selv skulle sige det) ville helt sikkert være et gavekort fra sendentanke.dk.  Et gavekort fra sendentanke.dk, kan du købe hurtigt og nemt imens du sidder i toget, bussen eller lige bruge et minut på at købe et, inden du stiger ud af bilen. Efter du har købt gavekortet bliver det sendt direkte til modtagerens mobil eller e-mail. Gavekortet kan anvendes med det samme. Du har mulighed for at købe et sendentanke gavekort, hvor modtageren selv kan vælge hvor han/hun vil benytte gavekortet, og der er nok at vælge imellem med over 90 samarbejdspartnere f.eks. Inspiration, BodyShop, Unisport mm. Hvis du gerne vil give et gavekort der specifikt er til en butik, kan dette naturligvis også lade sig gøre f.eks. JustEat, Matas, oplevelser, der er mange forskellige muligheder.

Det er i hvert fald hurtigt og nemt!

Send et gavekort via mobilen

◊ Tag et hurtigt smut forbi en Recycle butik, (BlockBuster) hvis du bor i nærheden af en, og køb en god film, selvom de fleste har Netflix og andet, så er det nu stadig hyggeligt at have filmen i hånden og sætte den på. Det kan være en film du ved at personen gerne ville have haft set i biografen, men aldrig fik det gjort eller en film du selv syntes er god. Hvis modtageren af gaven ikke er så meget til film , så kan der også købes serier.

◊ De fleste supermarkeder har efterhånden alle sammen fået oplevelses bokse, her kan man frit vælge imellem et hav af oplevelser til forskellige prisleje. Så mon ikke der skulle være en god oplevelses til den person du nu har glemt gaven til? Det kan f.eks. være en tur i biffen, en middag, et spaophold og meget mere. Der er også et udvalg af oplevelser på sendentanke.dk.

Dansk Mad

Hvis gaven du har glemt, er til en værts gave så tag et hurtigt smut fordi en kiosk og køb en flakse alkohol eller en god vin, du kan eventuelt benytte appen Vivino, der opretter du en bruger og derefter tager du et billede igennem appen af vinetiketten, derefter fortæller Vivino dig hvor mange stjerner vinen har fået, hvad normal prisen er og hvilken mad den passer sammen med. På denne både kan du også lyde som en vin ekspert over for dine venner. Hvis tiden er virkelig knap, så snup en af de vine du har derhjemme, og kom ud af døren.

Hurtige og nemme gaver på farten

◊ Hvis du bor i nærheden af en Magasin, så er der gode muligheder der. Magasin har åbnet fra kl. 10-20 også om søndagen, hvis det er helligdag så tjek på deres hjemmeside for åbningstider. I Magasin er der maget forskelligt at vælge imellem bolig, legetøj, køkken, parfume og makeup. Hvis du ikke har tid til at gå rund og kigge eller bare ikke ved hvad du skal købe, så vil et gavekort til Magasin være en god ide. Gavekortet kan købes i ALLE kasser i Magasin, så hvis du har travlt så løb hen til den første kasse og køb et der.

Det oplagte gave kunne også være penge, smut hurtigt fordi en bank hæv et beløb, skriv et kort og så kan modtageren selv vælge en gave for det penge beløb du har givet.

Penge til gave

◊Skriv et kort, hvor du skriver at personen først for gaven senere, det kan f.eks. være en shoppetur med dig hvor personen for lov at vælge en ting på din regning eller en middag, øl smagning, en gokart tur. Der er jo et hav af muligheder, så find en oplevelse modtageren syntes er sjov. Så er det eneste du skal bruge lige nu og her bare et kort, som kan købes på tankstationer og supermarkeder.

◊ Hvis du skal til indflytter fest og mangler gaven, så er der faktisk mange muligheder i supermarkederne, du kan finde en koge bog, eller fylde en hel pose op med indkøbsvarer som f.eks. tun, mayonnaise, remoulade, skraldeposer, opvaskebørster, tandpasta, rengørings middel det er alt sammen ting man skal bruge når man lige er flyttet ind. Posen kan du fylde med hvad som helst, bare husk at det nok skal være ting der er langtidsholdbare eller på frost, da der ikke er mange der lige er flytte ind går igang med at lave mad, før de er kommet på plads.

Gør dem du holder af glade

◊ Igen er supermarkederne en glimmerende ide, fordi de efterhånden tilbyder alt hvad man skal bruge, i hvert fald de store kæder såsom Føtex, Bilka, Kvickly, Løvbjerg og Superbrugsen. Så hvis en af de butikker ligger omkring dig, så smut ned i en af dem.
Hvis du skal til konfirmation, så er penge selvfølgelig en god gave da det tit er det konfirmander ønsker sig, men hvis du gerne vil give en mere personlig gave, så kan du sagtens finde en masse gode ting i supermarkederne. F.eks. som et par sko, de fleste supermarkeder tilbyder mange forskellige sko og har endda tit mærkevarer sko i deres sortiment som Nike og Vans. Også parfumer, bøger, køkkenudstyr, oplevelses bokse og elektronik.

Du kan finde et udvalg af konfirmationsgaver lige her

Glemt gaven - Hvad skal jeg give i gave? -

 

Send gave på farten

Jeg ved ikke om du har hørt om sendentanke.dk før, hvis ikke så brug lige 2  minutter på at læse dette. sendentanke.dk er en portal til gaver der bliver sendt direkte til modtagerens mobil eller email. Du går ind på hjemmesiden sendentanke.dk, og der kan du vælge imellem en masse gavekort fra 25 kr. op til 2.229 kr. Efter du har købt gavekortet bliver det sendt direkte til modtagerens telefon eller email, og kan benyttes med det sammen. En god ide hvis din kæreste har en lang dag på jobbet, så kan du sende ham/hende et gavekort 7-eleven med teksten:

Hej smukke, her er en kop kaffe. Hav en god dag. Kys.

Der er et hav af muligheder og et hav af gavekort muligheder. Vi har over 90 samarbejdes partnere. Kan du ikke vælge imellem gavekortene kan du sende et sendentanke gavekort, hvor modtageren selv kan gå ind og vælge hvilken butik gavekortet skal bruges i.

Sendentanke er det perfekte gavekort til at sende hvis man er på farten, eller gerne vil glæde de personer man holder af i hverdagene. Gavekortet kan også sagtens gives som fødselsdagsgave eller andre gaver, og du slipper for at tage ned i byen, stå i kø og så er gavekortet også mere miljøvenligt da, det jo ikke er et fysiks gavekort.

Sendentanke logo