Gaveoplevelser for 2 personer

Af -

Vi hos Sendentanke.dk har taget et kig på alle de mange fantastiske gaveoplevelser eller (oplevelsesgaver) vi har, og har ud fra dem fundet 11 af de fedeste gaveoplevelser for 2 personer til dig, som du kan søge inspiration hos.

Mange folk vælger i dag at give gavekort til oplevelser, når de skal give gave til et arrangement. En oplevelsesgave giver folk mulighed for at lave noget sammen med andre og nu man har et gavekort til oplevelsen, er der en tendens til at det faktisk bliver gjort – Bonus er, hvis modtageren af gaveoplevelsen vil dele den med dig!

Gaveoplevelser til mad og drikke

bon appetit -

Luksus brunch for 2, er til modtager som elsker at stå sent op og spise en kombination af morgenmad og frokost. Gaveoplevelsen giver adgang til en luksuriøs brunch på et stort udvalg af cafeer og restauranter landet over.

Søde fristelser for 2, er til modtager som har en ekstra stor sød tand. Gaveoplevelsen giver nemlig modtager en fantastisk sød smagsoplevelse for 2 – og det gælder alt fra karameller, cupcakes og gourmetkager til pandekager, chokolade og macarons. Mums siger vi bare!

Bon appétit for 2, er til modtager som elsker at smage på alverdens lækkerier. Gaveoplevelsen giver modtager mulighed for at spise på et større udvalg af restauranter. Han kan få en kulinarisk oplevelse i det danske, italienske, indiske eller franske køkken. Det er forkælelse for maven.

 

Gaveoplevelser til action

motorsport premium -

Sport og fun for 2-4, er til modtager som elsker at komme ud og opleve noget sjovt sammen med andre. Gaveoplevelsen giver blandt andet adgang til en tur i gocart eller på segway, som er en af de oplevelser der er lige mere gang i. Den giver også adgang til holdaktiviteter som paintball og fodboldgolf, og helt anderledes aktiviteter som klatring og kitesurfing.

Action for 1-2, er til modtager som gerne vil opleve noget som giver sus i maven. Gaveoplevelsen giver blandt andet adgang til en tur i helikopter, en tur i en Lamborghini og paintball. En rigtig drenge oplevelse.

Motorsport premium for 1-2, er til modtager som er til høj fart og et ordentligt adrenalinsus! Gaveoplevelen giver adgang til en tur med fart på i en Lamborghini eller Ferrari, en tur i helikopter eller på vandscooter og mange andre motorsport oplevelser. Så er han vild med alt der kan køre stærkt, så er denne gaveoplevelse perfekt til ham.

 

Gaveoplevelser til weekend ophold

Storbydrømme

Charmerende weekend for 2, er til modtager som elsker at tilbringe tid udenfor hjemmet. Gaveoplevelsen indeholder 1 overnatning inkl. morgenmad for 2 personser i Danmark eller udlandet. Her er det muligt at nyde hinanden og slappe helt af, på et udvalg af hyggelige hoteller.

Storbydrømme for 2, er til modtager som elsker at komme ud at opleve Europas smukke byer. Gaveoplevelsen giver adgang til 2-3 overnatninger inkl. morgenmad for 2 personer på et 3- eller 4-stjernede hotel. Europas storbyer har masser af attraktioner modtager kan opleve under sit ophold, så en weekend kan hurtig får ben at gå på. hvis du har brug for lift inspiration til at finde den helt rigtige storby til jeres rejse, kan du finde det lige her.

Idyllisk kroferie for 2, er til modtager som elsker at køre helt ned i gear og nyde hinanden på et lækkert kroophold. Gaveoplevelsen giver adgang til 2 overnatninger inkl. 1 middag samt morgenmad begge dage for 2 personer. Her er der tid til at nyde hinandens selskab i fantastiske omgivelser både i og uden for Danmark.

 

Gaveoplevelser til wellness

Luksus spa for 2 -

Hotel & wellness for 2, er til modtager som har brug for en længere pause i den ellers travle hverdag. Gaveoplevelsen giver adgang til én overnatning inkl. morgenmad og adgang til wellnessfaciliteter for 2 personer.

Luksus spa for 2, er til modtager som trænger til lidt selvforkælelse. Gaveoplevelsen giver adgang til en lækker spaoplevelse for 2 personer i unikke rammer. Her er der masser af tid til at slappe af og nyde hinanden i rolige omgivelser.

 

Har du brug for mere inspiration?