Gaven til veninden der har alt

Af -

Hvor finder man gaven til veninden der har alt!? Så at skulle købe en gave til hende kan godt være lidt af en udfordring, næsten lige meget hvad du kommer på at give hende så har hun det allerede, – eller også så ønsker hun sig det ikke ! Men frygt ikke, hjælpen er på vej, vi har her hos sendentanke.dk har lavet en lang liste med en masse gode ideer til hvad du kan give til veninden der har alt!

Selvom hun har alt, vil man jo gerne glæde hende med en god gave. Og se et slim brede sig i hendes ansigt når hun åbner gaven fra dig. Mange mennesker finder med tiden ud af at der er lige så stor glæde ved at give en gave, som der er at modtage en gave, og derfor er det vigtigt at finde en god gave.

Så er du på udkig efter venindegave ideer – så kan du finde det nedenfor.

Du har mulighed for at finde et stort udvalg af veninder gaver lige her. Ellers kan du læse videre og finde inspiration.

Min veninde er for sej

Gode gave ideer til veninden som har alt

♥Giv hende en oplevelse! Man kan altid blive en oplevelse rigere. Dette kunne f.eks. være en tur i spaen med massage, hvor i  kan slappe af i dejlige omgivelser og få tøse snakket, spise frugt og blive forkældet med lækkert velvære. Gavekortet kan købes HER og gælder for 2 personer- og kan endda sendes direkte til hendes telefon. Husk det skal aktiveres inden brug.

Spa gavekort til veninden

♥Giv hende et abonnement til et lækkert blad, der er massere muligheder alt efter hvad hun interessere sig for, alt fra indspirende boligblade, modemagasiner, madmagasiner, kost, træning & livsstil til bilmagasiner, pengemagasiner og videnskabsmagasiner. Dette er en god gave, da hun hver måned har en lille ting at se frem til, som hun kan side og hygge sig med i sofaen, med en kop te og stearinlys. (Noget langt de fleste piger/kvinder gør når de har alene tid).

Personlig venindegave & perfekt venindegave

♥Lav en stor kurv til hende med ALT hvad hun elsker.

Her er et hav af små lækre ting du kan putte i sådan en kurv, uanset budget burde der være muligheder.

F.eks. hendes yndlings shampoo/balsam, neglelak, neglelaks fjerner, læbepomade,vatpinde, vatrondeller, makeup fjerner, hårelastikker, hårnåle, en hårbørste, mascara, læbestift, puder, body lotion, håndcreme, hårolie, en bluse, undertøj, badetøj, hue, vanter, halstørklæde, et spil kort, bagammon, paraply, billede remme, køkkenudstyr, halskæde, øreringe, ringe, armbånd, kasket, slik,  madolie, krydderier, rødvin, hvidvin, en flakse alkohol/shots, lysestager, en vase, et billede, vitamin piller, blomster, chokolade, en bog, en god film, sutsko,  og nattøj.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan putte i kurven. Det kan godt være hun ikke står og mangler alle disse ting lige nu, men på et tidspunkt løber hun tør, og så bliver dine gaver taget i brug. plus det også er dejligt at få en kurv proppet med lækre ting og sager.

venindegave

♥Veninden der har alt! Har i hvert fald ikke alle gadgets. Hos Coolstoff er der massere af fede gadgets der enten gør hverdagen lidt nemmere, sjovere og bedre, du kan købe et gavekort HER, så kan hun helt selv vælge hvilke sjove gadgets der passer ind i hendes hjem.

♥Sko, sko og atter sko! Man kan aldrig få for mange sko, det har Carrie Bradshaw fra sex and the city, været med til at slå fast i de fleste danske kvinders mindset. Så find et par fede, flotte, fine eller funky sko til din veninde, det kan man som kvinde ALTID bruge.

♥Køb koncert billetter til dig og din veninde, og hav en sjov aften med alt hvad der tilhører. Lyt til god musik og slå jer løs.

Fed koncert

♥Giv hende en frisør tur, inviterer hende med en tur til frisøren hvor i begge får klippet (farvet) hår sammen, investere i en lækker hårkur imens i er der, det er i hvert fald hyggeligt og bagefter dejligt med nyklippet hår, også pynter det jo altid.

En god parfume er også altid en dejlig ting at få, selvom din veninde måske har en masse parfumer i forvejen, så er det jo altid rart med en ny duft. Det er så skønt at have forskellige dufte, i forhold til en humør og hvad man skal foretage sig den pågældende dag. Der er bare nogle parfumer der passer bedre til f.eks. til en date end andre gode parfumer og omvendt parfumer der passer bedst om sommeren, i forhold til vinteren. Derfor er en parfume en god ide.

En shoppetur for dig og din veninde, hvor hun kan vælge en ting på din regning, og at du måske giver frokost bagefter. Det er i hvert fald altid hyggeligt at tage på shoppe tur sammen, man får nyt tøj, snakket igennem og luftet et af sine lækre outfits.

To veninder der sidder med en mobil

Et gavekort til bodyshop som du kan købe HER. Få sekunder efter du har købt gavekortet modtager hun det på sin telefon, så kan hun efter arbejdet eller andet, lige smutte fordi og købe nogle lækre produkter og benytte dem, inden aften står på en mulig bytur med veninderne. BodyShop har simpelthen så mange gode produkter til en overkommelig pris, så mon ikke der skulle være noget for din veninde.

Lav noget aktivt sammen, hvis i begge er personer der godt kan lide at være aktive, så skal i da ud og lave noget sammen. Der er massere af muligheder f.eks. kan i tage ud at rappelle og klatre, tage ud og ro, melde jer til et løb, tage en squash time,  eller tage ud og bowle, der er massere af aktiviteter.

Tøj & accessorize kan man altid bruge, en fed bluse, et par bukser, en taske eller smykker. Ting der pifter hverdagen lidt op. Tror alle har det bedre hvis de føler at det tøj de har på er lækkert, eller at den farverige taksen pifter et sort outfit op. Som veninde så gå ud og find en fed ting til hende, gerne i farver da man bliver så glad af farver.

Bor din veninde alt for langt væk?

Hvis du har en veninde der bor langt væk, og du gerne vil overraske hende lidt ud over det sædvanlige på hendes fødselsdag, så er et gavekort fra sendentanke.dk et godt alternativt.  Få sekunder efter du har købt det pågældende gavekort,  kan din veninde få glæde at det, da hun modtager de direkte på telefonen. Gavekortet kan købes HER.