Gaven til drømmekæresten

Af -

Det helt særlige blik, smilet om munden, øjnene der stirrer tomt ud i luften og fravær uden mulighed for kontakt – så ved vi, at Amors Pile har ramt dig.

Du mærker suget i maven. Du har svært ved at koncentrere dig ved tanken om, at I snart skal ses. Du ønsker virkelig at vise, hvor meget du holder af, men det må blive ved tanken. Og dog…

SendEnTanke.dk er den helt rigtige gaveside, for hos os kan du netop sende dine kærlighedstanker. Tre klik på din mobil, og tankerne er blevet til handling.

 

Gave til verdens bedste kæreste

Du er fra naturens hånd udstyret med mange sanser. Vil du gøre det perfekte indtryk på din kæreste, skal du bruge så mange sanser som muligt: Synet af billeder – også gerne på nethinden – hørelsen gennem ord og tekst, følesansen gennem berøring, kæl og kram, lugtesansen af skønne parfumer eller duften fra din yndlingsret – og smagssansen – tjah…, den giver vist sig selv. Jo flere sanser jo bedre, og den perfekte gave til drømmekæresten er i hus.

Så ønsker du at sende en kærlighedserklæring og vise, at du mener dine følelser alvorligt, prøv at se de mange muligheder, både til den lille pengepung og til den mere ekstravagante og eksklusive gave til drømmekæresten.

Du kan nemt og hurtigt sende en gave til kæresten her.

gaveideer til kæresten

 

Gaveidéer til kæresten

Er han til fest og farver og gys, vil Adrenalinsuset være perfekt som en oplevelsesgave. Er hun til wellness og søde drømme, så skal du vælge et wellness-ophold for 2, hvor I også kan nyde hinandens kærlige selskab.

En rose eller blot en kop kaffe – kan sagtens være tilstrækkeligt til at få din udkårnes tanker i din retning.

Den søde tand kan også blive forkælet med et gavekort til Peter Beier eller Bülow.

Superman eller Superwoman er gavekortet til oplevelser, du ikke havde forestillet dig, hvor du også kan være tæt på drømmekæresten til knus, kram og klem.

Er du til den ultimative og eksklusive gave til jeres kærlighedsferie, så er stedet Paris og gavekortet dertil. Eller måske en City-weekend i vores smukke hovedstad.

Dette er kun et lille udpluk af dine muligheder for at finde den perfekte gave til Drømmekæresten. Klik selv rundt på siderne og se et kæmpe udvalg til såvel ham som hende. Og med mobilen i hånden kan du hurtigt og sikkert sende dine kærlighedstanker til drømmekæresten.

Hos SendEnTanke sender du gavekortet – sammen med en personlig hilsen – direkte til kærestens mobil.

Du kan også finde et stort udvalg af firmagaver, hvis du er på jagt som virksomhed efter nogle gavekort til dine medarbejdere eller dine ansatte.

► Firmagaver – Her finder du et stort udvalg af firmagaver

Fødselsdagsgave – Stort udvalg af fødselsdagsgaver

► Julegave – Her har vi samlet en masse julegaver som du nemt og hurtigt kan sende