Gaven til den studerende – Studiestart

Af -

Sommerferien er ovre og nu er det tilbage til hverdagen. For mange betyder august/september skolestart; måske er man kommet ind på drømmeuddannelsen og starter et helt nyt kapitel eller også skal man i gang med næste semester. For mange betyder studiestart dog også en blanding af glæde og mismod; det bliver fedt endelig at starte igen, men så er det tilbage på livet med en SU.

Gaven til den studerende

En du kender er kommet ind på uddannelse. Det er ikke noget der ”kræver” en gave, men alligevel vil du gerne sende en lille tanke afsted til dit barn, din gode kammerat eller en af dine søskende. Hvis der er nogle der ville sætte pris på en lille tanke, så er det helt sikkert studerende! At studerer betyder jo ikke kun at blive rigere på visdom, men også at blive fattigere på pengepungen. Lige pludselig kan en fredag aften bestå af en leverpostejsmad eller spagetti med ketchup og en bog om erhvervsøkonomi, hvor den før bestod af en lækker middag med veninderne/vennerne efterfulgt af en tur i byen.

Gavekort til studenrende

Livet som studerende

Ja, livet som studerende er ikke lutter lagkage! Ikke nok med at der ligepludselig skal findes penge til alverdens skolebøger og kontorartikler, så skal man lige pludselig også få et aktivt social liv og et SU budget til at gå op – kender alle der haft studeret ikke til, at have været nødt til at sige nej til en fest eller en middag på et eller andet tidspunkt, fordi det er den 4. i måneden og man allerede kun har 500 kroner tilbage på kontoen?

For de fleste lykkedes det dog at få det hele til at hænge sammen. Der bliver skåret på luksusen eller fundet et deltidsarbejde der kan sørge for lidt varme måltider engang i mellem.

Men man kunne også være heldig. Man kunne have en super god ven/veninde/søster/bror/mor/far der synes man trængte til lidt ekstra forkælelse – er du den ven/veninde/søster/bror/mor/far? Hos Sendentanke.dk har vi en masse gaver og gavekort helt sikkert vil bringe et smil på læben hos den studerende samt gøre skolestarten lidt nemmere for pengepungen!

Så hvorfor ikke sende lidt god karma afsted til en trængende studerende?

Vores forslag:

Et varmt måltid – et hit hos den sultende studerende!

Gavekort til saxo – økonomisk hjælp til skolebøgerne er altid en god gave!

Lidt til den søde tand – hvem elsker ikke lidt ekstra forkælelse?

gave studerende

Hos sendentanke har vi selvfølgelig et væld af gavekort og gaver. Så kender du en studerende der trænger til noget ekstra forkælelse? En sjov oplevelse? Noget lækkert tøj? Så har vi gavekortet! På vores side er der stor mulighed for at få noget inspiration til gaven til den studerende! Så klik ind på vores hjemmeside – her finder du helt sikkert noget der får solskinnet frem på den værste regnvejrsdag for den studerende!