Gavekortet til din virksomhed

Af -

I din virksomhed er der uden tvivl nogen som skal belønnes.  Det kan selvfølgelig være dine medarbejdere, men det kan også være dine samarbejdspartnere. Det kan også være at du har brug for en aftale hvor du med lethed kan belønne dine kunder med et aavekort i forbindelse med f.eks. salgskonkurrencer eller loyalitetsprogrammer. Du kan tilmelde dit firma til sendentanke.dk´s gaveservice her.

Du vil gerne have at din medarbejder skal forkæles? Eller måske har en af dine medarbejdere jubilæum, eller bare gjort en ekstra indsats for din virksomhed. Det kan også være indkøb af julegaver til en større virksomhed. Der er mange muligheder derude, og det kan måske virke uoverskueligt, at skulle ud og købe en gave til din medarbejder, du har måske ingen anelse om hvad vedkommende kunne tænke sig. I en hektisk arbejdsdag er det ikke altid nemt at finde tid til at researche hvad du kunne finde på, og hvad der ville oplagt. Et gavekort løser som regel mange af disse udfordringer. Du kan se vores side med medarbejder gaver lige her.

Gavekort til virksomhed

Firma login – Det perfekte Gavekort til din virksomhed

Med et firma-login til sendentanke.dk, kan du hurtigt og nemt sende et gavekort til din medarbejder. Du får din egen kode, og bliver faktureret på månedlig basis. Modtageren får tilsendt en kode til et Luksus Gavekort, som så kan indløses til et af de mange brands som sendentanke.dk tilbyder. Du er altså helt sikker på ikke at vælge forkert. Med et All-Round gavekort kan din medarbejder altså selv vælge hvilket gavekort medarbejderen ønsker, og du er altså ikke afhængig af at skulle forholde dig til om vedkommende skal have et gavekort til Matas eller en Vinoble.

Med en gaveaftale med sendentanke.dk får du selvfølgelig også muligheden for at sætte dit personlige præg på layoutet med jeres firma logo. På denne måde er modtageren ikke i tvivl om hvor gaven er fra.

Hos sendentanke.dk bliver dit gavekort leveret direkte til mobiltelefonen, og du spare altså både porto og forsendelse. Du har mulighed for selv at bestemme hvornår gavekortet skal sendes til modtageren, så du kan bestille gavekort til dine medarbejdere på en gang og få dem leveret til modtageren når du ønsker det. Gavekortene til vores gavepartnere kan både indløses på nettet og i de fysiske butikker, medmindre andet er angivet. Hvis du ønsker et fysisk gavekort er der også mulighed for dette. De fysiske gavekort kan selvfølgelig også indløses hos alle vores gavepartnere. Hvis du som modtager ønsker at købe udover gavekortets beløb, kan du altså sagtens betale det resterende beløb efterfølgende. Du behøver heller ikke nødvendigvis bruge hele beløbet der er til tilgængeligt på gavekortet på en gang.

Firma gavekort til virksomhed

Gavekort til salgskonkurrencer og som loyalitetsgaver

Måske din virksomhed har brug for at kunne forkæle jeres kunder eller jeres samarbejdspartnere. Mange virksomheder bruger salgskonkurrencer til at motivere deres medarbejdere. Mange virksomheder har en bonus ordning, men som supplement til dette, er det oplagt at smide et gavekort ind i puljen. Et gavekort efter eget valg er også meget motiverende for medarbejderen.

Hvis du gerne vil motivere dine medarbejdere endnu mere, er månedens medarbejder altid en god mulighed. Med titlen kommer der så en lille belønning i form af et gavekort, eller en flaske vin. Her er der igen mange muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Måske du i højere grad har brug for, at belønne dine kunder med enten en loyalitets gave, som en tak for et langvarigt samarbejde, eller måske for at byde en ny samarbejdspartner velkommen. Her er der igen mange muligheder og der kan være mange grunde til at overraske eller belønne sine samarbejdspartnere med en gave.

Er du udkig efter gavekort som kan benyttes i en specfik by kan du klikke videre nedenfor:

Gavekort til Århus – Find et gavekort til Smilets by
Gavekort til København – Gavekort til hovedstaden
Gavekort til Odense – HC Andersen står klar med et gavekort 🙂
Gavekort til Ålborg – Måske et gavekort som kan benyttes i Jomfru Ane Gade?

Pssstt…. Du kan også læse mere om ideer til salgskonkurrencer her.

 

gavekort firma kunder