Det nye sort – et gavekort

Af -

Hvad skal jeg dog finde på? Sådan tænker du måske tit, når du vil glæde en ven eller et familiemedlem, som du vil betænke med en gave. Eller du søger måske en gave til en person, du ikke kender så godt og derfor ikke ved, hvad ønsker sig. Eller hvad skal gaven være til den, der har alt, eller du er måske ude i sidste øjeblik?
Det kan være til jul, fødselsdag, en pludselig indskydelse eller bare fordi…
Med et gavekort fra sendentanke.dk kan du glæde én du holder af med mindeværdige oplevelser, så den betænkte føler sig som noget særligt. Vælg mobilgaven eller i en eksklusiv indpakning, som sendes hjem til dig eller direkte til den, du ønsker at glæde.
Det kan være utrolig svært at finde den rigtige gave, for mulighederne er overvældende mange.
Her kan du gøre dine gaveindkøb nemme og hurtige med et gavekort uden at det bliver upersonligt. Det er let, når du ønsker at fejre en ven, men ikke ved, hvad du skal forære.
Alternativet kunne være en kuvert med penge, men det skriger vist til himlen om, hvor få tanker og energi du har investeret i at finde på en gave.
Med et gavekort viser du, at du både har overvejet hvilken type gave du ville give, og at du ønsker at fejre din ven.
Man siger, at det er tanken, der tæller, men hvorfor give en kikset gave, når man kan få hjælp til at finde den helt perfekte gave, som f.eks. kunne være et gavekort.
Med et gavekort har du også den fordel, at du selv bestemmer beløbet og styrer det signal, du ønsker at sende med gaven.

Gavekortet på mobilen

Hvorfor giver vi hinanden gavekort?

Vi giver primært gaver for at glæde andre og os selv. Det er en del af vores natur og hænger sammen med, at vi mennesker er sociale væsener og afhængige af at være i et fællesskab. Gaver har en symbolsk værdi og bruges derfor til at knytte relationer. Det er en unik behagelig følelse at give gaver og også at modtage gaver.

Vi ønsker at glæde og overraske, men samtidig- hvis gaven falder i god smag- så giver det en vis selvtilfredshed og måske en forventning om at få en gave retur.

Traditionelt giver vi julegaver, fødselsdagsgaver, studentergaver, jubilæumsgaver, afskedsgaver, værtindegaver mv.

Men at give en gave ved en pludselig indskydelse eller bare for at glæde og sige hej – det er mere sjældent og burde måske dyrkes noget mere. Hér tænkes ikke på dyre gaver men blot en lille erkendtlighed som en rose, en kop kaffe, en lækker italiensk is eller…ja, tænk selv på flere muligheder.

Hér på Sendentanke.dk har vi netop tænkt i de baner. Blot navnet – at sende en tanke – indikerer, at der egentlig ikke behøver at være nogen anledning, og at det ikke skal at koste en formue.

Samtidig har vi også tænkt på den kræsne gavekort-køber, og vi har kælet specielt for specifikke tilbud med kvalitetsprodukter, som vil glæde enhver med den unikke smag og signalere god stil.

Gavekort til mange forskellige butikker

Gavekortet

Og hvad tilbyder vi så på sendentanke.dk?

Det ultimative gavekort må være til en Oplevelse – enhver gavegivers redning. Og måske også en drøm at få lov til at være med, når oplevelsen skal indløses.

Du kan opleve alt lige fra wellness, lækre middage og skønne udlandsophold til adrenalinsus til lands, til vands og i luften.

Men hos os kan du bruge gavekortet i alle de butikker og webshops, vi har aftaler med og lige i den hastighed, du har lyst til. Du behøver altså ikke indløse hele kortet på én gang.

Et lille udpluk af vores øvrige gavekatalog kan nævnes Hungry, 7-Eleven, Matas, Peter Beier, Bülow, Vinobles, Sport og fun, Miinto, Zalando, RedCoon, Ønskebørn samt et væld af andre butikker.

Behøver vi at sige, at Gavekortet er det nye sort og vil blive din bedste gaveinvestering nogensinde.

Nedenfor finder du gaver, som måske passer til dig – her kan du finde 100-vis af gaver og gavekort:

Gaven til ham – Her finder du et stort udvalg af gaver til ham du gerne vil give en gave

Gaven til hende – Stort udvalg af gaver til hende lige her

Gavekort til ham – Her har vi samlet en masse gavekort som du kan give til manden

Gavekort idéer – Find 100 vis af gaveideer på sendentanke.dk

Gaver under 100 kr – Her kan du finde gaver til under 100 kr til dem du holder af