Gavekort til The body shop

Af -

NYHED! Nu kan du også købe gavekort til The Body Shop på sendentanke.dk

The Body Shop er en verdenskendt butikskæde som har over 39 butikker i Danmark. Hos The Body Shop kan man købe en masse lækre produkter indenfor hudpleje, make-up og dufte til mænd og kvinder. Hos The Body Shop har de sloganet: Beauty with heart, hvilket betyder at der er tanke bag fremstillingen af deres produkter. Alle produkterne er lavet af fine ingredienser fra hele verden med respekt på lokalsamfundene – desuden bliver deres produkter ikke testet på dyr og er 100% egnet for vegetarer!

The Body Shop gavekort hos Sendentanke.dk

Med et gavekort til The Body Shop fra Sendentanke, kan modtager vælge mellem en masse lækre produkter. I deres brede sortiment kan blandt andet nævnes:

  • Shower gels
  • Body butters
  • Spa treatments
  • Ansigtscremer
  • Lipgloss

Gavekort til The Body Shop

Hos The Body Shop kan man finde mange forskellige serier indenfor de forskellige pleje kategorier alt efter hvilken hud eller hårtype man har. Her kan blandt andet nævnes deres ansigtspleje med et højt indhold af vitamin c eller deres kropspleje serie tilført cacao seed butter – tænk sig at være indhyllet i en skøn duft af chokolade?!

Gavekortet til The Body Shop fra sendentanke kan indløses i alle The Body Shops butikker landet over. Derudover kan vi også tilbyde gavekort til The Body Shop på vores svenske webshop. Du finder vores svenske webshop her: Huuray.se.
Så kender du en i nabolandet der fortjener en lille overraskelse, så kan du nemt sende en gave ved at gå ind på vores svenske side, Huuray.se, og bestille et gavekort – dette gavekort kan så indløses i alle The Body Shops butikker i Sverige.

Står du og leder efter en gave til en du holder af, så kan du nedenfor læse mere om hvorfor et gavekort til The Body Shop er det perfekte gavekort at give!

Køb et gavekort til The Body Shop lige her: ► The Body Shop Gavekort

Det bedste gavekort i en kold tid

Når vinteren står for døren og det begynder at blive køligere udenfor, så mærker man det hurtigt på huden. Tør hud og frost bites på hænder og kinder kendetegner hverdagen for mange danskere i vintermånederne. Med et gavekort til The Body Shop har man større chance for at undgå dette! Hos The Body Shop kan man få en masse lækre fugtgivende og beskyttende cremer der helt sikkert vil kunne hjælpe på lidt af vinter tørheden!

Så vil du sende lidt forkælelse afsted til en du holder af i denne kolde vintertid, så kan et gavekort til The Body Shops gode produkter helt sikkert anbefales! Dette vil helt sikkert også være en god adventsgave til hende eller ham der ofte er plaget af vinterhænder!

Den perfekte julegave til hende

De fleste kvinder elsker at have en velplejet hud. Derudover har kvinder også en forkærlighed for skønne dufte – det er i hvert fald oftest i feminine hjem man finder duftlys og røgelsespinde! Dette gør et gavekort til The Body Shop til den ideelle gave! Hos The Body Shop kan modtager ikke kun finde en masse lækre kvalitets produkter indenfor pleje.. det er også velduftende produkter! Blandt deres faste serie af body butters kan blandt andet nævnes kokosnød, mango eller mandel.

The body shop

Derudover har The Body Shop udviklet nogle hudplejeserier helt specielt til julen. Så i julen kan man købe 3 ekstra serier med lækre dufte af enten Frosted cranberry, Vanilla brülee eller Glazed apple. Disse fås som blandt andet shower gel, læbepomade, håndcreme og en spray til hjemmet – tænk sig at hele ens lejlighed lige pludselig ville kunne dufte skønt af glaseret æble?

Så kender du en der elsker at forkæle sig selv med lækre duftende plejeprodukter, så er et gavekort til The Body Shop helt sikkert en god julegave til hende!

Et stort velkommen til The Body Shop på sendentanke.dk.

Mangler du mere inspiration til en god julegave til ham? Så har vi på sendentanke et stort udvalg af gaveideer til manden i dit liv som han helt sikkert vil blive glad for!