Gavekort til Takeaway – Find inspiration

Af -

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration, hvis du er udkig efter at glæde en du holder af med gavekort til takeaway:

Just-Eat

Just Eat så dagens lys i Danmark i 2001, og det dengang unikke koncept bestod i at kunne at bestille sin mad online.

Just Eat er Danmarks førende indenfor Take Away med 900.000 måltider hver måned fra mere end 2000 restauranter og 33 forskellige køkkentyper: A la Carte, pizzaria, sushi, burger mm. Med andre ord – mad fra hele verden, så der er noget for enhver smag og pengepung bestilt online med tre klik og bragt hjem til dig, hvis du ønsker det.

Og hvorfor nu mad online? Fordi tid er blevet en kostbar handelsvare, og der bliver mindre og mindre af den i de danske familier. Alle minutter tæller, og online mad er tidsbesparende. Alle familier har internettet indenfor rækkevidde, enten på mobil, tablet eller pc. Og da online mad er dyrere end traditionel mad indkøbt fra dagligvarebutikkerne, køber man sig med andre ord tid ved at bestille online mad. Du kan sidde i fred og ro og studere de mange menuforslag, som restauranterne i nærområdet tilbyder. Du beslutter dig, bestiller og betaler med det samme. Og du får straks besked fra restauranten, om bestillingen er gået igennem, og hvornår maden bliver bragt til din hoveddør. Nemt, bekvemt og sikkert.

 

Just-Eat.dk gavekort

Sunset Boulevard

Sunset Bouleward har mere end 40 restauranter i Danmark, hvor du kan købe alt fra sandwich og burgere til is og salater. Restaurantkæden er danskejet og har fokus på den gode oplevelse, for ingen er jo interesseret i at købe mad med dårlig smag.

Derfor er alle kædens sanwiches lavet ud fra princippet om, at alle 5 forskellige smagssanser skal opleves på én gang: sur, sød, salt, bittert, umami.

Men da vi også smager med øjet og næsen, er vi ikke i tvivl, når vi har sæt tænderne i en rigtig lækker sandwich, der også ser godt ud og dufter fantastisk. Derfor bruger Sunset Bouleward deres helt særlige fødevarer som ferskenchutney, tomatrelish og hemmelige krydderier til pommesfriterne.

Værdierne i virksomheden kan smages i den mad, du køber i Sunset Bouleward: Nysgerrighed, Åbenhed, Ærlighed, Hjælpsomhed.

Nysgerrighed i forhold til kost, ernæring og god mad. Ærlighed omkring maden og hvad den indeholder. Åbenhed om produkter og næringsindhold. Hjælpsomhed i forhold til kunder og personalepleje.

Så helt forståeligt at Sunset Bouleward siger: Værsgo’ at tage en bid af vores verden!

Send et Sunset Boulevard gavekort via mobilen lige her: ► Sunset Boulevard Gavekort

Gavekort Sunset boulevard

Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus er dansk og har 34 restauranter i Danmark. Palle Skov Jensen åbnede den første restaurant i 1984 i Aarhus. I 2000 begyndte han at sælge forskellige produkter i detailhandlen, feks spareribs og saucer. I dag er der mere end 2000 ansatte og besøges hvert år af 6 mill gæster.

Jensens Bøfhus har nu også åbnet for take away. Her kan du købe børnemenuer, single menuer og familie menuer med diverse tilbehør og drikkevarer. Og et enkelt dessertprodukt. Kylling, ribs og bøf er hovedingredienserne i de menuer, du kan vælge imellem.

Jensens Bøfhus involverer sig i verden omkring sig. Kæden tager med andre ord stilling til samfundsværdier og indsatser som f.eks. Knæk Cancer, lokale Støt Brysterne-arrangementer, Familier med kræftramte børn og Handicapgrandprix 2014.

En nyhed er Oplevelsesbanken, som støtter børn, der har brug for en opmuntring og giver børn fra svære kår oplevelser, de ellers ikke ville have fået.

Man kan ansøge om at komme i betragtning til et Jensen Bøfhus-sponsorat via hjemmesiden.

Ligeledes på hjemmesiden er der en oplevelsesside for børn, hvor de kan se film og lave tegninger.