Gavekort til oplevelser

Af -

Står du og overvejer om en du holder af, skal overraskes med et gavekort til en oplevelse? Det forstår vi godt! Med gavekort til oplevelser giver man ikke bare en gave, man giver et minde for livet <3

Der findes et hav af oplevelsesgavekort! Skal det være et gavekort til oplevelser for børn? Eller et oplevelsesgavekort til par? Det kan også være det skal være mere lokations bestemt og være et gavekort til oplevelser i Århus? Hvad end du leder efter, er der helt sikkert en masse oplevelser at vælge i mellem!

Gavekort til oplevelser for 2

Oplevelsesgavekort der er ekstra populære er gavekort til oplevelser for 2. At få en lækker oplevelse i gave er fedt, men det bliver lige en tand federe når man har en at dele oplevelsen med. For mange er der også større chance for at et gavekort til en oplevelse vil blive brugt hvis man er sammen med en anden om det.. og det forstår man vel godt egentlig? Det er da lidt hyggeligere at sidde sammen med en god veninde og sludre over en manicure en at sidde alene? Eller nyde en god massage med pigen i dit liv?

Skal du købe et gavekort til oplevelser er det derfor en idé at have dette med i overvejelserne. Hos sendentanke har vi en masse lækre oplevelser for 2, så leder du efter noget inspiration til en fed oplevelsesgave så tag et kig forbi vores side! Her finder du alt fra lækre middage og wellness oplevelser til museumsbesøg, ølsmagninger og weekendophold – hvem ville ikke gerne på en lille weekendtur til udlandet?

weekendophold i paris

Nogle oplevelser kan selvfølgelig også være meget rare at være ene om. At skulle prøvekører en Ferrari er der jo sjovt nok kun en der kan ad gangen, men så kan man jo altid have en ven med der hepper på sidelinjen. Et andet gavekort du måske godt kune klare alene er en ansigtsbehandling – der er der alligevel ikke den store mulighed for at sludre. Så kan man jo altid mødes med ens mor, veninde eller kæreste efterfølgende til en lækker frokost!

Hjemmelavet gavekort til oplevelse

Er pengepungen ikke fyldt i øjeblikket, så er der heldigvis alternativer! Hvem siger at oplevelsesgavekortet til ham ikke kan være et hjemmelavet gavekort til en lækker hjemmelavet 3 retters middag efterfulgt af massage? Eller et gavekort på en biotur til den bestemte film som dig og veninden har glædet jer til skulle have premiere?

Mangler du mere inspiration til en oplevelsesgave? Så kig forbi vores side fyldt med gode gaveidéer til gavekort til oplevelser! Her findes et hav af sjove, spændende og lækre oplevelser til både børn og voksne!

Så det eneste der mangler, er at du skal overveje følgende.. Hvem fortjener en tanke fra dig?