Det perfekte gavekort til jul

Af -

Når den søde juletid nærmer sig, sker der mange skønne ting rundt omkring i de små hjem. Allerede i starten af oktober dumper de første julekataloger ind ad brevsprækken, og længe inden da har vi set store reklamer for, hvor vi kan holde den bedste og største og sjoveste julefrokost. Med kolleger såvel som med familie og venner. Senere sniger butikkernes juledekorationer sig ind på os, så vi ikke skal glemme, at det er på tide at tænke på det perfekte gavekort til jul.

Nogle familier har adventstraditioner, hvor alle weekender er besat med aktiviteter, hvor familien samles. Det kunne være at binde adventskransen og lave juledekorationer Det kunne være selv at fælde juletræet på en af de gårde eller planteskoler, der arrangerer den slags, og hvor man altid kan opleve skønne juleaktiviteter som ponyridning, æbleskiver og gløgg. Atter andre besøger Tivolis juleudstilling eller går i juleteater og spiser juleknas. Og endelig samles man måske om julebagning og fabrikering af julegodter. Alt sammen til glæde for børn og barnlige sjæle.

Giv et gavekort til 100-vis af butikker og oplevelser på sendentanke.dk

► Find julegaven i sidste øjeblik lige her

Juleaften i udlandet

Dog er der nogle familier, der trækker stikket og rejser sydpå – enten til varme eller til sne. Det kan være en ualmindelig minderig oplevelse at holde jul under helt andre himmelstrøg end herhjemme og med helt andre traditioner, end dem vi kender hjemmefra. F.eks. er en midnatsgudtjeneste i en katolsk kirke ganske overvældende. Alle gravene har lys og blomster, og der synges helt andre sange, end dem vi kender herhjemme. Nogle salmer er dog identiske med de danske – blot på et fremmed sprog. Og kirkerne er stuvende fyldte. At køre i kane til kirken trukket af rensdyr eller ponyer er ikke kun noget, vi læser om i eventyrerne. Det kan faktisk opleves.

Eller hvad tænker du om at holde juleaften ved den skønne swimmingpool med en avanceret julecocktail i hånden.

Uanset hvor og hvordan julen skal fejres, så skal der tænkes i julegaver. Hvor skal du gå på jagt i år for at finde den helt perfekte julegave – både til dem, der holder jul herhjemme og dem der rejser udenlands?

Det perfekte digitale gavekort

Gavekort til jul

Her på SendEnTanke tænker vi da på Det Perfekte Gavekort. Det gør vi, fordi vi har et enestående udvalg af gavekort til alle aldre og til alle størrelser af pengepung. Ligefra den røde rose, flødeboller, lakrids og en burger til rejsen sydpå til sol eller sne. Vores digitale gavekort, gør det muligt at sende gaver til familie, som måske er i den anden ende af landet til jul.

Det første perfekte julegavekøb kunne være Universal Gavekortet. Det er perfekt, fordi du bestemmer prisen men gavemodtageren bestemmer, hvor kortet skal indløses og hvornår. Og gaven kan deles over flere indkøb og mellem flere butikker.

Valgfrihed på gavekort

Det er også et perfekt gavekort, fordi du kan vælge at sende det med tre klik på mobilen til modtagerens mobil – bum – eller du kan få en smuk papirudgave med din skønne hilsen sendt til gavemodtager eller til dig selv, så du selv kan medbringe gaven til julefesten.

Det perfekte Oplevelsesgavekort

Af andre perfekte julegavekort må vi fremhæve Oplevelsesgaver. Det kan være en smagsoplevelse – f.eks. en champagnebrunch eller et Café og Restaurant-gavekort til 48 forskellige steder i landet – en wellnessoplevelse – du kan vælge mellem 53 forskellige butikker landet over, en rejseoplevelse til sne eller sol eller måske en aktionoplevelse med Adrenalinsuset, hvor du kan opleve alt til lands, til vand og i luften. Nogle af oplevelserne er tilmed for 2 personer, så du kan måske være den heldige at deltage sammen med modtageren.

Opleveleser

En tredje mulighed for at vælge en perfekt gave til jul kunne være tøjgavekortet. De findes til såvel børn som til hende og ham. Vi har Ønskebørn, Små Hjerter, Zalando, Wunderwear, Miinto eller Female First. Alle fortjener en ny klud ind imellem eller nye sko eller tasker. Det er helt sikkert, at du rammer plet og bliver scorer af den helt perfekte julegave.

Vi håber så, at vi ses igen, når du skal købe din næste gave.

Andre gaveidéer

Interflora gavekort – Glæd en du holder af med blomster via mobilen

► CDON.com gavekort – Overrask ham eller hende med et gavekort til CDON.com

Hungry gavekort – Glæd på få sekunder med et gavekort til Hungry