Gavekort til blomster

Af -

Alle kvinder kender glæden ved at modtage en buket fra en man holder af. Det er så skønt med en pæn buket blomster på bordet inde i stuen… Som tilmed også dufter godt! Selv om mange kvinder elsker blomster, køber de dem faktisk ikke særlig ofte til sig selv. Om det er fordi det bliver set som ”fjollede” penge at bruge eller om det er fordi mange stadig har opfattelsen, at blomster er noget man får af andre, er ikke til at sige. De fleste kvinder vil i hvert fald blive glade for at få en fin blomst eller buket og der er altid en lejlighed til lidt blomster!

Som en sanger så fint har udtrykt:

“I should have bought you flowers and held your hand. Should have gave you all my hours, when I had the chance”

Bruno Mars

Der er altid en grund til at glæde en man holder af! Spred glæde på få sekunder lige her:
Blomster gavekort

Værtinde gave – Blomster gavekort?

Når man skal til en lækker middag hos et vennepar eller måske møde svigermor for første gang til en familiefest kan det være en god ide at have en lille værtindegave med – det vil helt sikkert falde i god jord!

En ting man måske skal overveje er, hvor stort det selskab man skal til er. Selv om det som værtinde er rart at modtage en lille gave, så er det måske også lidt kedeligt at få 4 buketter blomster på en aften. Med et gavekort til blomster, får værtinden stadig den fine tanke og buketten, men der har hun bare muligheden for at vente med at hente buketten til de buketter hun måske allerede har modtaget er falmet, eller til en dag hvor hun synes lejligheden eller huset skal shines op med lidt farver og duft.

gavekort til blomster

Vil man virkelig gøre et indtryk på svigermor inden første møde, kunne man også sende en blomst afsted til hende om formiddagen med en personlig besked ved hvor der står hvor meget man ser frem til at møde hende senere – det ville da helt sikkert ikke være noget hun havde forventet! Og så har i helt sikkert også noget at snakke om senere!

Mors dag

At sende blomster på mors dag burde næsten være en regel! Hun er din mor og hun har altid været der for dig.. Nu er det tid til at give lidt igen! En buket blomster er ikke en dårlig måde at fortælle ens mor at man elsker hende – og har hun en sød tand kunne man sende en lille æske chokolade med i købet!

Glæd din mor lige her ► Den perfekte mors dag gave

Jeg-elsker-dig buketten

At give blomster til kæresten vil helt sikkert falde i god jord! Specielt når det er uden anledning, er det et stort hit; at blive forkælet helt uden grund! Gaver er altid gode, men de uventet gaver er lige en tand bedre fordi de virkelig overrasker.. Og så er det at få en gave helt uden anledning, andet end bare fordi, også så dejligt fordi man virkelig føler sig værdsat og påskønnet – og hvem vil ikke gerne det?

Blomster gave

Hvornår har du sidst givet blomster? Kig forbi sendentanke.dk og find en masse små overraskelser der helt sikkert vil gøre både ham og hende glade!

► En rød rose – send en blomst til mor, veninden eller kæresten lige her!