Top gaveideer som kundegave

Af -

De fleste virksomheder har fra tid til anden brug for at give deres kunder gaver. Det er en god måde og takke for et godt samarbejde, eller i tilfælde af at nogen af ens kunder har jubilæum eller fødselsdag.
Der er selvfølgelig mange muligheder derude, og det handler om at finde en gave som ikke er alt for tidskrævende for hverken modtager eller giver.

Giv digitale gavekort som kundegave

Gavekort er uden tvivl en meget oplagt måde og glæde sine kunder. De fås i et kæmpe udvalg og modtageren kan selv bestemme hvad de vil bruge deres gavekort på. Rigtig mange firmaer udbyder en eller form for allround gavekort hvor modtageren selv kan vælge hvor de gerne vil benytte det modtagne gavekort. Det har sendentanke.dk selvfølgelig også, vores løsning hedder et allround gavekort og vi kan faktisk også tilbyde jeres virksomhed et firma login hvor I selv efter ønsker og behov selv kan gå ind og bestille præcis de gavekort i skulle have brug for. Dette spare jer for at skulle tage stilling til hvilket gavekort som modtageren kunne tænke sig. Du kan se vores store udvalg af kundegaver her på sendentanke.dk.

gaver på mobilen

Oplevelser til alt du kan drømme om

Oplevelser er altid et hit, når det kommer til gaver. Det giver gode minder, og bliver som regel også værdsat i længere tid en materielle goder. I denne kategori er der igen uendelige muligheder, og det kan være uoverskueligt at vurdere hvilken oplevelse din kunde vil elske at modtage.

Digitale Gavekort til vin eller ølsmagning 

De fleste mænd vil uden tvivl sætte pris på at modtage sådan et gavekort.  Især øl er blevet meget populært de seneste år, og har på mange måder taget kampen op mod alle vin entusiasterne. Hvis du allerede nu ved at du skal bruge et gavekort til en kunde, kan du allerede nu sende en gavekort direkte til modtageren lige her: Gavekort til Ølsmagning

Gavekort ølsmagning

Biografbilletter 

Biografbilletter er også et meget oplagt valg når det kommer til gaver til de kunder man nu har i sin butik. De fleste mennesker kan godt lide at gå i biografen og det er altid dejligt at kunne invitere sin kæreste eller ven med i biografen på firmaets regning.

Ting til hjemmet = Inspiration

brugsgenstande er altid populære som gaver, det kan både være vaser, lysestager, men også vin eller øl glas er meget populære.  Hvis man vil gå efter nogen bestemte mærker, kan der f.eks. nævnes Georg Jensen, Rosendahl og Royal Copenhagen. Selvfølgelig kan du også blot lade det være op til modtageren selv, og give et gavekort til Inspiration. Du kan bestille et gavekort til Inspiration lige her

 

Sendentanke.dk tilbyder masser af muligheder når det gælder kundegaver. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en gavekorts løsning som du både kan benytte hvis du vil give dine kunder gaver, men også dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Ved hjælp af vores firmalogin kan du hurtigt og nemt sende gavekort afsted direkte til modtagerens mobil eller email. Hvis du gerne vil vide mere om vores firmalogin, skal du læse mere her

Kontakt os for et tilbud på kundegaver:
Tlf: 70224700
Mail: info@sendentanke.dk

 

Relaterede artikler