Gaveidéer til ham når det ikke er for seriøst endnu

Af -

Står du i en situation hvor jeres forhold endnu ikke er officielt begyndt endnu, eller ved du endnu ikke hvor jeres flirt vil føre hen? Og går du med tanken: Gaveidéer til ham når det ikke er for seriøst endnu? Selvom man ikke har defineret ens forhold kan man stadig give manden der har fanget ens interesse en gave eller en glædelig overraskelse. Mulighederne er mange og varierede, når man gerne vil vise interesse men det stadig ikke er for seriøst endnu. En gave er også en oplagt mulighed for at vise at man er interesseret i ham, og en nem måde at vise at man værdsatter ham og at han har vækket ens interesse.

Hvad skal man give i gave?

Selvom man har bestemt sig for at han skal have en gave der viser sin interesse og lyst til at lade følelserne udvikle sig så betyder det jo ikke nødvendigvis at man har den fjerneste anelse om hvad man skal give ham for at vise hvad man mener og føler. Et gavekort kan derfor være en oplagt ide da det er en gave der er både nem at give og endnu nemmere at købe. Et gavekort sikre også at gaven kan være så alsidig at man ikke risikere at tabe ansigt ved at købe en gave der måske kunne føles upassende da modtageren af gaven helt selv vælger hvornår og hvordan gavekortet skal bruges. Her hos Senhentanke.dk ved vi hvor svært det kan være at vælge den helt rigtige gave – også selvom man har valgt at give noget med så mange valgmuligheder som et gavekort. Vi har derfor samlet en bunke af de bedste forslag til hvad du kan give ham når du gerne vil vise hvad du føler på gavmild og generøs manér. Går du med spørgsmålet: Hvad skal jeg give i gave? – så kan du klikke på linket, så finder du masse af gaveideer.

Hvad skal jeg give i gave

Hvad skal jeg give i gave?

Lidt til ganen

Vejen til en mands hjerte går maven siger man jo, så en oplagt gave hvis man gerne vil komme lidt tættere ind på den mand man har udset sig kunne jo være et gavekort til noget lækkert at spise eller lidt godt at drikke. Man kunne for eksempel give ham et gavekort til hungry.dk og glæde ham mig noget godt mad han kan få bragt lige til døren. Hvis man hellere vil give noget et sund og praktisk måltid kan man jo i stedet overveje at give ham en gave til Sunset Boulevard, som er et sundere alternativ til den traditionelle fastfood. Syntes man måske mere at noget at drikke er vejen frem kunne man give en flaske lækker vin eller to, med et gavekort til vin fra Vinoble eller Interflora.

Gavekort til CDON

En anden god ide kunne være at give en gave der taler til hans indre drengerøv og give ham et gavekort der giver oplagt mulighed for leg eller underholdning, med f.eks. et gavekort til CDON.com  eller Oneplay der giver adgang til et helt enormt sortiment inden for CD’er, computerspil, elektronik film og meget andet og som passer til en hver mand lige meget hvad slags smag han måtte have. Hvis du hellere vil give gave som du måske har lidt større change for at kunne dele udbyttet af kunne et gavekort til Youbio være det helt rigtige, hvor du kan give et gavekort til en eller flere film, som kan indløses præcis når han vil, eventuelt sammen med dig.

► gavekort til CDON

Gavekort til tøj

Vil man hellere give noget mere anvendeligt og praktisk så kan man overveje et gavekort til tøj, accessories eller gadgets. Man kan med et gavekort til coolstuff sikre ham en gave som kan byde på lidt af hvert inden for små skøre opfindelser, praktiske gadets og andre sjove ting. De har alt fra sjove spil, underholdende tilbehør til hverdagen og meget mere. Vil man hellere give noget tøj til at klæde ham pænt på kan man give et gavekort til Miinto hvor han kan finde det pæneste og lækreste tøj, lige meget hvad stil han måtte have. Er han mere den sporty type og værdsætter mere ting der går hånd i hånd med det så kan han sikkert blive glad for et gavekort til Unisport hvor han kan finde alt inden for fodboldtøj, bolde og fodbold tilbehør og accessories.

Date

Vil du gerne have ham med ud på en date (måske for at gøre det til noget lidt mere seriøst?) men syntes at det der med at invitere ham ud og spise eller at tage i biografen er lidt for kedeligt og standard, så kunne Smartbox gavekortet Happy Day (for 2) måske lige være sagen. Med gavekortet kan man komme på et vælg af forskellige oplevelser der både kan indeholde romantik, afslapning, spænding, hygge og meget mere. Gavekortet kan indløses i mere end 40 forskellige steder rundt omkring i landet og kan byde på alt mellem himmel og jord, lige fra hyggelige te-dates, til wellness,   lækker cafe frokost og mere kulturelle oplevelser som museums besøg, adgang til diverse forsøgs centre og meget mere.  Lige meget hvad er du med garanti sikret at han får sig en fantastisk oplevelse – især hvis han tager dig med!

Mangler du mere inspiration så kan du gå ind på sendentanke.dk og finde endnu flere gode forslag til hvad du skal give ham. Lige meget hvad slag gave du er i humør til at give eller hvad smag han end måtte have, så kan du med garanti finde den helt rigtige gave hos os!

Du kan også finde gaver og gavekort lige her:

Gaveideer

► Firmagaver til alt