Gaveideer til bedsteforældre

Af -

Hvad skal de gamle nisser (det som jeg kalder mine bedsteforældre) nu have i gave? Sidste gang var det noget hjemmelavet, og den anden gang var det et par sokker og en meget kedelig sweater… Hvis du også står og mangler lidt inspiration til gaveideer til dine dejlige bedsteforældre, så læs med her!

Vi skal nok komme dig til undsætning.

Bedsteforældre – de er jo dejlige

De er der jo altid for dig, og de har større tålmodighed end dine forældre. De kommer med gode råd, hygger om dig og de er gode til at holde fast på familietraditionerne. Ens bedsteforældre fortjener det bedste, og måske lidt mere opmærksomhed.

Vi har lavet en liste over hvad dine bedstefædre og bedstemødre ville syntes var en god, og betænksom gave fra deres smukke og perfekte barnebarn (Det er jo dig!)

Morfar & Farfar: 

 1. Kortholder
  • En praktisk måde at holde styr på alle de kort man skal slæbe rundt på nu til dags.
  • Secrid har en rigtig fin udgave; enkle og flot i designet.
 2. Sutsko
  • Altid en sikker vinder hos ens morfar eller farfar. Hvem elsker ikke sutsko?
  • Endda Zalando har et udvalg af lune og lækre sutsko til enhver smag.
 3. Billeder af dig og familien
  • De kan jo godt lide at kigge på den familie de har skabt, så lav et fint album til ham og konen, om det er klippe-klistre eller om det er bestilt på nettet. Alt er fint – bare du er med på billederne!
 4. Bøger
 5. Middag for 2 eller 3 (du skal da også med!)
  • Om du vil byde på en omgang aftensmad til ham og bedstemor, eller til jer alle tre, kan du selv lave det (det er jo lavet med kærlighed), men hvis du ikke magter det, eller dit køkken er for lille til den slags madlavning, kan du altid bestille udefra og arrangere det fint når det skal spises.
   Middag
 6. Morfar/farfar fortæl nu
  • En fantastisk måde at få ens bedstefædre til at skrive deres minder ned om deres fantastiske og lange liv. Morfar- og Farfar fortæl nu, bøgerne er en rigtig fin måde at forevige deres historier på.

Mormor & Farmor: 

Der er måske lidt af det samme – men så kan du købe noget større eller noget andet under den kategori. 

 1. Bøger
  • Er hun også en læsehest? Måske til en hel anden genre end hendes mand, men saxo.com har jo det hele – så et gavekort dertil vil sikkert også falde i god jord.
 2. Billeder af dig og familien
  • Igen, lidt af det samme til hendes mand – men det kan jo også være en fælles gave til dem begge to.
 3. Cremer
  • Min mormor elsker ihvertfald lækre cremer, der kan hjælpe lidt på den ældre hud og især nogle med en lækker duft. Hendes favorit er en bodybutter med oliven fra The Body Shop; den er rigtig god! Køb The Body Shop gavekort her.
  • Dette er også en god måde at forkæle hende lidt på, siden denne gave er jo klart en gave til hende, og ikke dem begge to.
   The Body Shop gavekort
 4. Middag
  • Hun vil sikkert også meget gerne ud at spise med hendes dejlige barnebarn, igen en god måde at blive populær på.
 5. Blomster
  • Hvilken bedre måde er der til at sige, at du elsker hende og værdsætter hende højt, med en flot og overdådig buket blomster? Vi syntes den er ret god, hvis vi nu selv skal sige det.
  • Heldigvis har vi et gavekort til Interflora, hvor der er lidt af hvert at vælge imellem, det gør det lidt nemmere at finde noget til enhver smag.
   Blomster
 6. Matas
  • Et gavekort til Matas kan jo ALTID bruges! Det ville jeg ihvertfald mene, de har jo trods alt et bredt produktudvalg. Om hun står og mangler en dagcreme eller en parfume, så kan hun selv vælge den hun helst vil have, det er jo en ‘win-win situation’.Matas gavekortet
 7. Mormor/ Farmor fortæl nu
  • Det kan godt være det er den samme som duhar givet til hendes mand, men stadigvæk helt anderledes! Hun kan jo skrive hendes historier og hendes oplevelser. Fordyb dig i hendes historier, i disse fine bøger fra saxo.com.

Vi håber at du kunne bruge vores forslag til gaveideer til bedsteforældre – sig til hvis vi har glemt noget, du mener er et sikkert hit! 

Og Pssst! (SERVICE MEDDELSE)

Det er bedsteforældre-dag her d. 13 september – måske skal de ha’ en lille tanke sendt deres vej?

Er du på udkig efter julegaver? Vi har nogle andre sider her: