Gave til nissevennen

Af -

Så ramte vi den 2. december.. og det skal da fejres!

Her på kontoret nyder vi julemåneden fuldt ud! Og når vi nu er i december så er det vel ok at synde med lidt æbleskiver og julemusik? Derudover synes vi det skal være sjovt at gå på arbejde! Derfor bliver der grint og hygget en del i mens vi sender en masse glade juletanker afsted! Bliver der også julehygget på jeres arbejdsplads?

Julehygge på arbejdspladsen

På en del arbejdspladser bliver der stadig gjort en del ud af julen. De fleste steder er der som minimum den årlige julefrokost som byder på mad og drikke i rigelige mængder samt en masse hygge med gode kollegaer. I andre virksomheder bliver der piftet ekstra op for julen med både juleklip, pyntning af kontoret og en lille juleafslutning med gløgg og æbleskiver den sidste arbejdsdag inden jul.. Nogle steder er der også stadig nissevenner!

gave til nisseven

Har i nissevenner på arbejdet? Opgaven at være ens nisseven er en sjov udfordring, fordi det er spændende at skulle lægge små gaver og clues uden at blive opdaget og fordi det er sjovt at gå og prøve at opklare hvem der er ens egen nisseven. Vil man virkelig gøre det svært at blive opdaget som den lille nisseven man er, så er sendentanke helt sikkert ideelt!

Gave til nissevennen

Med et mobilt gavekort fra sendentanke kan du sidde ved siden af din nisseven uden at han/hun nogensinde opdager at det er dig der står bag den søde lille gave. Hos os er det nemlig muligt at sidde og udvælge gaverne aftenen før, sende dem afsted til et specifikt tidspunkt dagen efter og så ellers bare sidde ved siden af når din nisseven modtager gaven og være lige så forundret som han/hun er 🙂

Da vi normalt skriver afsender i beskeden, kan du jo derfor bare vælge at skrive ”din nisseven” på som afsender eller noget andet sjov! Du vil ikke kun blive sværere at gætte – du vil også være en super god nisseven fordi du virkelig vil overraske.. og så er det da også dejligt med gaver der rigtig kan bruges til noget! Vil du gerne se nærmere på hvilke gaver vi har som du kan overraske nissevennen med, så kig forbi vores side med små billige gaver – her finder du et bredt udvalg af gaver der passer perfekt til denne lille juleleg!

Vi håber i nyder denne dejlige december dag lige så meget som vi gør!