Forkæl din kæreste – 5 gode ideer

Af -

Elsker du at forkæle din kæreste? Og se ham/hende blive glad for overraskelsen eller ydelsen. Det er også super skønt at overraske og forkæle en man holder af, og se glæden i deres ansigter. Vi her hos sendentanke.dk syntes også det er lækkert at blive forkælet. Det gør alle nok! Der er mange måder man kan forkæle sin kæreste på, og det afhænger i den grad også hvem man spørger. Nogle syntes at blive forkælet er at få massage, hvor andre måske syntes det er at tage op opdagelse sammen. Vi kommer i hvert fald med noget gode bud på hvordan du kan forkæle din kæreste, og forhåbentlig kan du bruge et af vores bud, ellers kan du i hvert fald få masser af inspiration.

Gode ideer til hvordan du kan forkæle din kæreste

Forkæl din kæreste – 5 gode ideer, er en side hvor du kan finde inspiration og gode ideer.

Hjerter med hænderne. forkæl din kæreste

1. Gavekorts dag – sjovt og anderledelse

En gavekorts dag, er en sjov og anderledelse måde at forkæle sin kæreste på. Hos sendentanke.dk arbejde vi med digitale gavekort, der efter købet bliver sendt direkte til modtagerens mobiltelefon, og kan anvendes med det samme. Så hvorfor ikke forkæle ham/hende med gavekort hele dagen? Vi har gavekort til enhver smag og til enhver pris, så alle kan være med. Dette er en sjov og anderledelse måde at modtage gavekort på og at blive forkælet på, som din kæreste helt sikkert vil takke dig for, og værdsætte dig. Det er sjoveste at forkæle din kæreste med gavekort hele dagen, hvis han/hun er på arbejde eller studie.

Herunder er der gode bud og priser på gavekort du kan købe løbede.

♥ Inden frokost kan du sende et gavekort til din kæreste til Chokolade fra Peter Beier som kan købes her. Pris fra 50 kr. Chokoladen fra Peter Beier er fremstillet af bedste kvalitet, og vil helt sikkert gøre din kæreste glad hvis han/hun er vild med chokolade.

♥ Når din kæreste er ved at have frokostpause kan du sende ham/hende et gavekort til Hungry, som du kan købe her. Pris fra 30 kr. Efter modtagelse skal din kæreste bare bestille mad over Hungrys´s hjemmeside, indsætte gavekortskoden, og så er der mad på vej. Så kan din kæreste nyde en lækker frokost, lige fra sushi til pizza til mexicansk.

♥ Inden din kæreste tager hjem fra arbejde kan du købe et gavekort til ham/hende til Matas som du kan købe her. Pris fra 50 kr. Så kan han/hun tage forbi Martas på vej hjem og købe en god parfume eller andet. Et gavekort til Saxo er også en god ide, hvis din kæreste kan lide at læse, her kan din kæreste gå på opdagelse i et stort Saxo’s store bogudvalg. Her kan du sende et gavekort til Saxo som du kan købe her. Pris fra 400 kr.

♥ Når din kæreste så er kommet hjem, og tror der ikke er flere overraskelser! Kan sende hende et gavekort til nogle blomster som kan købe her. Så kan din kæreste få lov til at vælge hvilken blomst han/hun gerne vil have i sit hjem.

Der er mange forskellige muligheder, disse overstående er kun bud på gavekort, du kan sende på gavekors dagen. Se alle vores spænende gavekort på sendentanke.dk

Lækkert chokolade fra peter Beier

2. Massage og blomster

Næsten ALLE kan lide at få massage, og de fleste syntes det er dejligt at få blomster også din kæreste! Og også selv om han er en fyr. Måske skal det ikke være en hel buket du køber til ham, men måske bare en rød rose. Men massage, det er simpelthen så dejligt, og især at få massage af en man elsker. Så tænd en masse stearinlys i soveværelset, have massageolien/ babyolien klar. (Creme kan også bruges) Også giv din kæreste en virkelig lang, dejlig og intim massage. Det vil han/hun med 100 % sætte pris på, du kan også sætte noget dejligt afslapnings musik på.

Hvis din kæreste(nok mest kvinden) er lidt kredsen og gerne selv vil vælge sine blomster, så kan du sende hende et gavekort til Interflora, gavekortet bliver sendt direkte til hendes/hans mobiltelefon og kan anvendes med det sammen. Så kan hun/han selv gå ind og vælge en buket. Gavekortet til Interflora kan købes her.

 

Blomster. overrask din kærste med blomster

3. Oplevelser sammen – nyd hinanden

Forkæl din kæreste ved at tage ud og oplev noget sammen. Det kan være alt muligt, f.eks. en tur i svømmehallen, en tur i tivoli, en koncert, en danse time, en dykkertur, en sejltur, klatring, paintball, faldskærms udspring, en tur i spa, en god middag, em rejse, en god gang hjemmelavet mad, en ridetur, en gokarttur, en mad oplevelse, en drivein biograftur, en tur i zoo, en picnic, et hotel ophold, en shoppetur, eller andet.

Der er jo masser ting i kan opleve sammen, billigt som dyrt. Bare din kæreste i hvert fald også syntes det er sjovt. Vi her hos sendentanke.dk har samlet en masse fede oplevelser som du kan se nedenfor. Læs info inden købet. Nemt og hurtigt.

Se alle vores fede oplevelser her

Gode ideer til hvordan du kan forkæle din kæreste.

4. Hjemmelave mad – er altid lækkert

Hjemmelavet mad, er altid lækkert. Du kan forkæle din kæreste ved at lave hans/hendes livret. Gør dig ekstra umagerig og spar ikke på noget. Hyg om din kæreste, tænd stearinlys, sæt noget god musik på og gør dig lidt lækker. Du ved godt hvad din kæreste syntes du ser godt ud, så ta det på og åben måske en flakse vin hvis i selvfølgelig drikker vin. Eller kan du servere en god drink, en øl, eller sodavand hvis ikke i er til alkohol.

Forkæl din kæreste med lækkert hjemmelavet aftenmad

 5. En forkælelseskurv – dejlig overraskelse

Forkæl din kæreste med en stor kurv, med alt hvad han/hun elsker! Det er en virkelig dejlig overraskelse, da der kan være mange forskellige ting i sådan en kurv. Du vælger selvfølgelig selv hvad der skal være i kurven, og hvor maget det skal koste. Men du kan sagnets fylde en kurv helt op med en masse lækre ting, uden det koster en formue. Du kan f.eks. gå i Søstrene Grene butikkerne, hvor du kan finde mange flotte og praktiske ting. Tiger butikkerne kan du også finde alverdens ting i, hvis det ikke skal være alt for dyrt. Vi har i hvert fald lavet en liste med nogle gode bud på hvad du kan komme i sådan en kurv.

Til kvinden: Hår elestikker, hårlak, hårnåle, hårskum, creme, shampoo, balsam, krops sæbe, læbepomade, neglelak, neglelaksfjerner, vin, krydderier, duftelys, te, kaffe, alkohol, deodorant, parfume, ringe, halskæder, armbånd, blomster, hånjern, massageolie, koncertbilletter, slik, kage og pynteting.

Til manden: Creme, læbepomade, barberskum, vin, bog, kaffe, specielle øl, en bluse, et spil, te, alkohol, lys, deodorant, parfume, film, headset, bold, massageolie, håndjern, shorts, hue, vanter, haltørklæde, pokerspil, foldbold billetter, koncertbilletter, slik, kage og sko.

Dette er en bare nogle muligheder som du forhåbentligt kan bruge, eller finde inspiration fra.

5 gode gaveideer til kæreste. Her kan du få inspiration til gode ideer til kæresten