Gode ideer til firmajulegaver til dine ansatte

Af -

Hvad skal mine medarbejdere have i julegave i år? Sidder du også med denne tanke?

Som den ansvarlige for indkøb af julegaver til virksomheden kan det være tidskravende, besværligt og vanskeligt at skulle finde en gave, der passer til alle. Men fortvivl ej – du behøver ikke længere bruge unødig tid på din eftersøgning. Hos Sendentanke.dk har vi den perfekte julegave til dine ansatte eller samarbejdspartnere!

100-vis af gavekort til brands som Sunset Boulevard, Matas, Hungry, Bog & Ide, Zalando, Inspiration, Wunderwear, CDON.com, Interflora og mange mange flere.

En firma julegave som vil huskes

Julen er den årlige højtid med gaver, påskønnelse og næstekærlighed. Det er gavernes tid, hvor vi minder hinanden om glæde og taknemmelighed. Alle elsker julen! Men at finde den rette julegave, det er lige straks værre. Hvordan finder man årets julegave, som alle på kontoret vil blive glade for?

En julegave er af vigtig betydning for dine medarbejdere, og en firmajulegave skal ikke bare være en gave, men et symbol og et tak for den indsats medarbejderen har leveret. Derfor anbefaler vi et Luksus Gavekort som den perfekte firmajulegave. Gavekortet til alt sikrer, at din modtager frit kan vælge mellem 100-vis af gavekort og oplevelser, hurtig leveringen på få sekunder og modtager altid har gavekortet på sig.

Du kan nemt og hurtigt oprette en firmakonto lige her: ► Firmajulegaver

Firmajulegave

Med andre ord, hvorfor ikke klare juleindkøbet til dine ansatte eller samarbejdspartnere på den smarte måde, hvor udvalget er ubegrænset, og som selveste julemanden ikke ville kunne præstere bedre. Til forskel fra julemanden leverer vi det hele direkte til dine medarbejdernes mobiltelefon, e-mail eller pr. post.

Firmajulegaver med logo

83% af alle virksomheder foretrækker at købe gavekort til jul.

Du kan læse statistik på det her. Derfor er det vigtigt, at din julegave er med firmalogo. En firmajulegave uden et logo? Det er som at sende et brev uden at skrive med venlig hilsen! Sørg for at dine medarbejdere og samarbejdspartnere ved hvem gaven er fra, ved at tilføje dit unikke firmalogo. Hos Sendentanke.dk er vi klar over dit logo, er din virksomheds primære visuelle identitet, og når dine medarbejdere modtager en julegave, skal det være personligt for jer som afsender med firmaets brand.

 

gavekort firma kunder

 

Ubegrænsede muligheder og firmalogin

Firmajulegaven til personalet kan leveres på mange måder. Hos Sendentanke.dk leverer vi enten direkte modtagers mobiletelefon eller via e-mail og post. Og for en virksomhed er det væsentligt, at gaveindkøbet foregår nemt og bekvemt. Derfor har Sendentanke.dk sørget for, at mulighederne er ubegrænset, hvad angår levering. Dette ved at tilbyde firmalogin med gratis oprettelse. Med eget log-in til at bestille gavekort klarer man køb af julegaver smertefrit og sikkert. Desuden giver et firmalogin følgende:

  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle bestillinger
  • Firmalogo på gavekortet
  • Nem og hurtig bestilling (Ingen administration)
  • Ingen gebyr (0 kr)

Gør som alle andre og opret et gratis firmalogin, når julegaven skal bestilles! Læs mere her

Julegave til ansatte

Regler for gavekort

Hos Sendentanke.dk oplever vi, at der en del tvivls spørgsmål, når det kommer til at begave ens medarbejdere. Hvilke regler gælder eksempelvis for gavekort med hensyn til moms og beskatning af gavekort? Er der et maksimumsbeløb, som jeg må give mine ansatte for? Eller gælder bagatelgrænse beløbet alle gaver?

NB: Vi har derfor samlet de mest almindelige stillede spørgsmål i forbindelse med køb af firmagaver til personale. Du kan læse mere om de vigtige informationer her. (infografik)

Og husk så på – den perfekte gave er den, hvor medarbejderne selv kan vælge deres julegave! Påskøn den valgmulighed som man tilegnes ved at få et gavekort i firmajulegave.

Vil du gerne igang med firmajulegaver? Så skriv eller ring til os her:
E-mail: info@sendentanke.dk
Tlf: 70224700

Glædelig jul til alle medarbejdere fra alle arbejdsgivere!

firma julegave til medarbejdere