En lille julehilsen

Af -

Glædelig 19. december! Julen nærmer sig for alvor og mange begynder at tælle ned til at juledagene kan begynde. Hvem skal du fejre jul med?

Ofte er man splittet mellem ens egen familie og svigerfamilien – specielt hvis man har fået børn! Og ofte er begge sider af familien så stor at man ikke bare kan invitere alle hjem til en.. SÅ ender det i hvert fald med at må blive i et lejet lokale! Er man en af dem der er så ”uheldig” at være en del af en stor familie hvor alle derfor ikke kan fejre jul sammen, så kan man jo stadig godt sende noget kærlighed og nogle tanker af sted til dem man holder af!

En lille julehilsen

Skal du og kæresten fejre jul med din familie i år? Så send en lille tanke af sted til svigerfamilien! Med Sendentanke er det nemt og hurtigt at sende en julehilsen af sted til en du holder af! Med vores digitale gavekort har en du holder af modtaget en julehilsen fra dig få sekunder efter du har bestilt den!

Vi har alt fra små søde tanker som lækre chokolader fra Peter Beier eller Lakridser fra Johan Bulöw til gavekort fra CDON.com eller Bog og idé.. En ting er sikker! Du vil få en masse plusser hos svigerforældrene og gestussen vil ikke blive glemt!

Julegave i sidste øjeblik

Mangler du at købe den sidste julegave? Så er der heldigvis stadig masser af muligheder! Butikkerne har åbent nogle dage endnu og hos sendentanke er det stadig muligt at købe både fysiske og elektroniske gavekort som julegave! Den er straks værre når man komme lidt tættere på julen og stadig mangler at købe nogle julegaver! Som f.eks. at sidde i toget på vej hjem til familien på juleferie for så at komme i tanke om at man ikke fik købt en gave til sin søster i alt julevirvaret! Mange tror det er umuligt at finde nogle gode julegaver i sidste øjeblik og står langsomt og panikker i den lokale brugs men overvejelserne går på om søster vil blive gladest for duftlyset eller viskestykkerne!? Hos sendentanke har vi en masse julegaveideer, så slap du af og nyd den gode julestemning! Med en elektronisk julegave kan du købe julegaven bare få sekunder før den skal gives! Vi anbefaler dog at du som minimum køber den nogle timer før – det ville være lidt ærgeligt at gå glip af julehyggen og åbningen af gaver fordi du sidder og bestiller den sidste gave. Så mangler du en gave i sidste øjeblik, så kig forbi vores side – vi har en masse julegavetips til dig der er ude i sidste øjeblik!

Slap af og klar julegave indkøbene online! Så kan du bruge denne skønne juletid på at hygge med dem du holder af i stedet!