Den ultimative guide om Biograf gavekort

Af -

Vi har i dette indlæg samlet alle spørgsmål omkring biograf gavekort ét sted. Nedenfor finder du en overskuelig indholdsfortegnelse over hvad indlægget indeholder:

 

Biograf tur for to?

Skal du en tur i biffen med manden/kvinden i dit liv, din bedste ven eller veninde, eller vil du gerne invitere din date med på en magisk tur i bio, hvor alt kan ske i mørket? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har, her hos sendentanke.dk, samlet al information omkring biografer på ét sted. Vil du gerne vide hvilke former for gavekort, som du kan imponere din date med, hvor meget gavekortene koster, hvilken værdi normale bio billetter har, hvor den største biograf er eller hvor i landet der stadig eksisterer fungerende biografer, så skal du læse med her.

Køb en biograf tur for 2 lige ➜➜ her

 

Danmarks største biografer – Top 8 største biografer i Danmark

Nedenfor får du et overblik over de største biografer i Danmark – Top 8:

biograf

OBS: Vil man gerne finde den biograf, som er tættest på en selv. Kan man gå ned i bunden blogindlægget, hvor samtlige biografer er inddelt alfabetisk og geografisk, samt tagget med et hyperlink til deres præcise placering på Google Maps.

1. Imperial

Nordisk Film Biografer er indehaver af Skandinaviens største biograf, Imperial. Biografen har været åben siden 1961 og er tit den foretrukne vært for gallapremierer og særarrangementer. Biografsalen er indbygget med 1.002 sæder til publikum. Derudover blev hele biografsalen renoveret i 2013 og fik derfor i den forbindelse, et splinternyt 142 m2 lærred, nye stole og belysning samt Dolby Atmos, hvilket er Dolbys bedste lydsystem til dag dato.

2. CinemaxX – IMAX Fisketorvet

Vi skal langt ned i sæde-antal, for at finde den næststørste biograf i Danmark, IMAX. CinemaxX’s største biograf IMAX er beliggende ved fisketorvet i København. Her er der plads til 550 mennesker på de indbyggede luksussæder (lige over halvdelen af Imperial), til gengæld kan IMAX tilbyde en skærm på 250 m2, hvilket gør den til nordens største skærm.

3. Palads

Ser man på siddepladser, er Palads med sine 546 pladser, Danmarks tredje største biograf i Danmark. Palads består af 17 forskellige sale med i alt 2100 sæder, hvoraf bio 1 er blevet nyrenoveret og udstyret med en stor balkon, thunderbox-sæder med installeret vibration samt det avancerede lydsystem, Auro. Derudover er Palads også Københavns ældste biograf, og har været åben siden 1918.

4. Nordisk Film Biografer Lyngby

Med 11 store sale, hvoraf den største sal kan husere 497 tilskuere, hører Nordisk Film Biografer Lyngby til blandt de største biografer i landet. Biografen er beliggende lige ved Lyngby Storcenter, som ligger inde med 2.000 parkeringspladser. Du skal derfor aldrig være bange for, at der ikke er en ledig parkeringsplads i forbindelse med din tur i bio.

5. CinemaxX Århus

I Århus har CinemaxX åbnet deres bedste biograf i Bruun’s Galleri, nemlig IMAX biografen. De udvidede biografen i 2012 med 3 ekstra sale, som får CinemaxX’s antal af sale op på 11 i alt. Heraf indeholder deres største sal 432 pladser. Alle sale er blevet udstyret med Sony fremvisere, som kan vise film i 4K opløsning.

6. Nordisk Film Biografer Field’s

Når du besøger Field’s, besøger du ikke blot et indkøbscenter, men også en 9 sals moderne biograf, hvor der er plads til 425 tilskuere i den største. Derudover er sal 1 udstyret med Dolby Atmos, Dolby’s mest avanceret lydsystem. Hvis det ikke kunne gøre det, er lærredet i salen, den største Nordisk Film nogensinde har opsat. Akkompagneret til dette lærred, er en prisbelønnet laserprojektor fra Barco, som bruger en helt ny teknologi indenfor filmvisning. Den viser billeder både i 2D og 3D og giver bedre kontraster samt farver som er mere naturlige.
Field’s tilbyder 4 timers gratis parkering, så du aldrig skal være bange for at overskride tiden i forbindelse med en biograftur.

7. Nordisk Film Biografer Odense

Besøg byens største biograf, når du besøger sal 1 i et Nordisk Film Biografer Odense. Med plads til 421 tilskuere, lækre biografstole og en lydkvalitet i top, er du sikret en fed filmoplevelse. Udover at være byens største biografsal, er sal 1 også udstyret med byens største lærred. Så du går aldrig galt, hvis du tager ind og ser film i Nordisk Film Biografer Odense.
Eftersom at biografen er placeret i Odense Banegårds Center, tilbydes der i omkring 3000 parkeringspladser. Man skal betale for en parkeringsbillet, men skal du se en film, er det muligt at få parkeringsbilletten refunderet.

8. Nordisk Film Biografer Taastrup

I Nordisk Film Biografer Taastrup finder du 1.002 sæder i City2, disse sæder er i alt fordelt på syv forskellige sale, hvoraf den største sal består af 415 pladser. Her finder du væg-til-væg lærreder og en lydkvalitet, som altid sørger for at underholdningen er i top. Biografen ligger midt i City2 og der tilbydes i den forbindelse gratis parkering blandt 2.000 parkeringspladser.

 

Forskellige slags gavekort til bio

En stor favorit når det kommer til at give gaver, er gavekort til en tur i biffen. Alle kan godt lide at se film, og der er en hvis form for hygge ved at gå biografen for at se en film, som du ikke får andre steder. Der er dog ikke mange, som er klar over, hvor stort løvalget af gavekort til biografen egentlig er.
Vi har derfor samlet alle former for biograf gavekort nedenfor, for at give et overskueligt billede af de forskellige gavekort, samt hvem der udbyder disse.

Nordisk Film Biografer:

Hos Nordisk Film Biografer kan du vælge mellem 11 forskellige gavekort der, hver især, tilbyder noget andet end det forrige. De er perfekte til alle situationer. Om du selv skal i biografen, vil give din kæreste en tur for to eller du gerne vil invitere hele familien med, har Nordisk Film et gavekort til dig.

 

Biogavekort

Dette er Nordisk Film’s all-round gavekort. Ved købet af dette, får du adgang til 45 biografer beliggende i hele Danmark. Det er dog ikke kun film, som dette gavekort kan anvendes til. Dit biograf gavekort gælder, udover til film, også til biografens kiosker og caféer. Sodavand, slik, popcorn og varme drikke går alle ind under dette gavekort. Det er derfor op til dig om, hvorvidt gavekortet skal bruges på film eller om det skal bruges på guf.

Pris: 100-500,00

Biograftur for 1

Den eneste rigtige måde at se en god film på, er i biografen. Om det er med dig selv, sammen med andre eller om du giver dette gavekort til en, i håb om at blive inviteret med til en aften foran filmlærredet, er helt op til dig. Her får du, uanset hvad, alt hvad du skal bruge til en kvalitets oplevelse for en person.
Ved købet af dette gavekort, får du; 1x biograf billet til en given film, 1x pakke 2,5 L popcorn, 1x 0,5 L sodavand efter eget valg.

Pris: 149,00

OBS: Køber man dette gavekort, skal man dog være opmærksom på at gavekortet ikke dækker 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm. Vælger du en af disse, skal der betales et tillæg.

Biograftur+ for 1

Skal du selv i biografen og se en film? Gør det da lidt mere lækkert for dig selv og køb et “Biograftur+ for 1” gavekort. Forbered dig derefter på en spændende, sjov eller actionfyldt filmoplevelse foran det store lærred.
Gennem købet af dette gavekort, får du; 1x biograf billet til en given film, 1x 2,5L popcorn, 1x 0,8 L sodavand efter eget valg.

Pris: 180,00

OBS: Ved køb af dette gavekort, skal man være opmærksom på at der skal betales et tillæg, hvis man vælger at se en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm.

Biograftur for 2

Dette gavekort er den perfekte gave til din bedste ven, kæreste eller lignende. Køb dette gavekort for 2, og inviter en du kender med til en oplevelse i Nordisk film bio, som han/hun sent vil glemme. Her får man lov til at mærke suset sammen.
Gavekortet til en biograftur for 2 indeholder; 2x biograf billetter, 2x 2,5 L popcorn og 2x 0,5 L sodavand.

Pris: 269,00

OBS: Dette gavekort dækker heller ikke 3D-fil, forlænget spillefilm og helaftensfilm. Der skal i den forbindelse, betales et tillæg hvis den film man skal se, hører ind under en af de 3 kategorier.

Biograftur+ for 2

Skal du i biografen med en ven/veninde? Men synes ikke, at der er nok guf til at klare dig gennem filmen? Køb da et “biograftur+ for 2”, hvis du gerne vil sørge for at der er nok popcorn og drikkelse til begge to. Med dette gavekort får du; 2x biograft billetter, 2x 2,5 L popcorn og 2x 0,8 L sodavand.

Pris: 299,00

OBS: Et tillæg er påkrævet, hvis man er interesseret i at se en 3D-film, forlænget spilletid eller helaftensfilm.

Biograftur++ for 2

Her er den perfekte gave for 2, til en hyggelig aften. Alt er her blevet sørget for, og det eneste som er påkrævet, er at man møder op med sit biograf gavekort. Resten bliver varetaget af medarbejderne, i en given Nordisk Film Biograf. Med et “Biograftur++ for 2” gavekort, får du; 2x store biograf billetter, 2x 2,5 L popcorn og 2x 0,8 L sodavand.

Pris: 345,00

OBS: Alle store biograf billetter giver adgang til 3D-film, forlænget spillefilm, helaftensfilm samt ordinære film. Intet tillæg er derfor påkrævet i dette tilfælde.

Biograftur for 4

Skal du ind i biografen med hele familien? Hvorfor ikke forkæle dem med en familiebillet til biografen og lidt ekstra lækkerier til filmen. Køb et gavekort til hele familien når du køber et “Biograftur for 4” gavekort. Ved købet af dette, får dig og din familie; 4x biograf billetter, 4x 2,5 L popcorn og 4x 0,5 L sodavand.

Pris: 520,00

OBS: Vær opmærksom på at der skal betales et tillæg, hvis hele familien vælger at se en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm.

Biograftur+ for 4

Der er ikke noget bedre, end når hele familien samles for at se en film. Det er hyggeligt foran tv’et, men en oplevelse for hele familien, foran filmlærredet. Forkæl derfor hele din familie med lidt ekstra guf til en god film. Det gør du ved at købe gavekortet, “Biograftur+ for 4”. Med dette får dig og hele din familie; 4x biograf billetter, 4x 2,5 L popcorn og 4x 0,8 L sodavand.

Pris: 545,00

OBS: Et tillæg er påkrævet, skulle en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm, blive valgt.

Biograftur++ for 4

Dette er det ultimative biograf gavekort for hele familien. Hvis i virkelig skal have en vild aften som familie, hvor der ikke er sparet på noget, er dette gavekortet som skal købes. I denne bio gavekort pakke, modtager du; 4x store biografbilletter, 4x 2,5 L popcorn og 4x 0,8 L sodavand.

Pris: 675,00

OBS: Med den ultimative biopakke får du adgang til alle aktuelle spillefilm i biografen. Om det er 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm, er det muligt for alle og se den.

Café og bio

Dette gavekort er det perfekte gavekort til kæresten, ven/veninden, foælderene etc. Med sådan et gavekort får du adgang til et stort udvalg af caféer og biografer i hele landet. Her får du selv lov til at sammensætte din oplevelse. Om det er drinks samt romantik, efterfulgt af en aftenfilm eller om du vælger en let og lækker frokost efterfulgt af en omgang formiddagsbio, er helt op til dig.
Gavekortet er gældende både i hverdagene samt weekenden og indeholder; Frit valg fra menukortet til en værdi af 219 kr., på en café efter eget valg, 2x biograf billetter.

Pris: 399,00

OBS: Vælges der en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm, vil der blive påkrævet et ekstra tillæg.

Bøf og bio

Skal det være en burger aften sammen bedste vennen/veninden, fyldt med action på det store lærred? Eller skal det være en lækker bøf og vin aften, i selskab med en du holder af? Så er det dette gavekort, som du skal have fat i. Med bøf og bio gavekort får du muligheden for at gøre aftenen lidt mere spændende, ved at invitere på Jensen’s Bøfhus først, efterfulgt af en god film efter eget valg bagefter. Bøf og bio gavekortet indeholder; Jensen’s Bøfhus middag som besidder en værdi af 298 kr., 2x biograf billetter, 2x 2,5 L popcorn og 2x 0,5 L sodavand.

Pris: 565,00

OBS: Er det blevet aftalt, at man gerne vil se en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm? Skal man være opmærksom på, at der skal betales et tillæg i forbindelse med dette.

 

CinemaxX:

Hos CinemaxX er det muligt at vælge mellem 3 forskellige slags gavekort. Om du skal give et biograf gavekort i fødselsdagsgave, som tillykke for bestået eksamen eller som julegaven, har CinemaxX det du leder efter.

 

Biografgavekort

Med dette gavekort som biografen CinemaxX tilbyder, er det muligt og selv bestemme beløbet på gavekortet. Hvis beløbet på gavekortet er højt nok, giver dette gavekort adgang til alle film som vises i CinemaxX. For at gøre det endnu nemmere for dig, og glæde en du holder af, er det muligt at få sendt gavekortet afsted som gave til den valgte modtagers adresse.

Pris: Bestem selv beløbet

OBS: Vær opmærksom på gavekortets værdi, i forhold til filmen som skal ses. 3D-film, forlænget spillefilm og helaftensfilm er alle dyrere end ordinære film. Der er derfor mulighed for, at man skal betale et tillæg hvis beløbet på gavekortet, ikke er højt nok.

CinemaxX

Med en gaveboxX fra CinemaxX, får du muligheden for selv at vælge et motiv til en flot metalæske. Det kan være alt fra et tillykke med fødselsdagen, tak for hjælpen, konfirmation eller glædelig jul motiv. Derefter vælger du den ønskede modtager, som CinemaxX gavekortet skal sendes til, skriver en personlig besked og betaler og sender gaven. Derudover får du, ved køb af en GaveboxX; 2x biograf billetter, 2x 0,75 L sodavand, 1 stor popcorn og en original filmstrimmel fra en given biograffilm.

Pris: 295,00

OBS: Biografbilletterne i gaveboxX’en giver modtageren adgang til alle standard sæder i biografen samt alle forestillinger, som ikke er 3D-film, helaftensfilm eller forlænget spillefilm. Skal man se en af disse, vil der bliver påkrævet et tillæg.

BørneboxX

Vil du gerne vise dine børn, glæden ved at se film på et stort filmlærred med surround sound. Giv dem da en børneboxX i gave. Med denne boks får du; 2x børnebilletter, som gælder til alle normale forestillinger, som ikke er Helaftensfilm, 3D-film eller forlænget spillefilm. Derudover får man, 2x kuponer til MiniMaxx-menuer som indeholder sodavand og popcorn samt en filmstrimmel fra en ægte biograffilm.

Pris: 250,00

OBS: BørneboxX’en reserveret til børn under 12 år.

 

Biograf gavekort fra Sendentanke.dk

Er du på udkig efter gavekort, men synes ikke at udvalget er det bedste/største? Der er måske hverken en Nordisk Biograf eller CinemaxX i nærheden. Fortvivl dog ej, Sendentanke leverer biograf gavekort til hele 69 forskellige biografer, som kan indløses over hele landet. Hvis alt andet fejler, kan du være sikker på at Sendentanke har et gavekort til en biograf nær dig.

➜➜ Køb biografgavekortet lige her.

Single forkælelse

Dette er gavekortet til personen, som har brug for en aften for sig selv. Har der været meget arbejde på kontoret? Eller har det været en stresset uge med familien? Køb da dette gavekort til ham/hende, som giver adgang til alle almindelige forestillinger, en popcorn og en sodavand. På den måde kan manden/kvinden i dit liv, få lidt kvalitetstid for sig selv, og bare læne sig tilbage i sædet for at nyde en god film.

Pris: 165,00

OBS: Da billetterne kun giver adgang til almindelige forestillinger, vil der blive påkrævet et gebyr hvis den valgte film er en 3D-film, forlænget spillefilm eller helaftensfilm.

Kvalitetstid for 2

Her er gavekortet, som er perfekt til par. Er det lang tid siden, at kæresten og dig har lavet noget sammen? Er dette et oplagt gavekort og give for at komme ud af huset. Gennem købet af bio gavekortet, vil du modtage 2 billetter som gælder for alle almindelige forestillinger. Derudover får du også, 2 menuer som består af 2,5 L popcorn og en valgfri o,5 L sodavand.

Pris: 280,00

OBS: Der vil blive påkrævet et tillæg, hvis en helaftensfilm, forlænget spillefilm eller en 3D-film er valgt.

Kvalitetstid for 2 – ALL INCLUSIVE

Det ultimative gavekort til par finder du lige her. Inviter kæresten eller bedstevennen med på en kvalitetsoplevelse af højeste rang, når du giver et All Inclusive gavekort. Her er der ingen grænser for hvilke film, der kan ses. Både 3D-film, helaftensfilm og spillefilm, er alle på menuen når en film skal udvælges. Der bliver altså ikke påkrævet noget tillæg med dette gavekort. Derudover, modtager man 2 popcorn og en valgfri sodavand/kildevand, vin, øl, kaffe eller the.

Pris: 380,00

OBS: Dette gavekort er ikke pålagt nogen tillæg el.lign., og man skal derfor ikke være opmærksom på hvilke film man ser eller hvilke drikkevarer man vælger.

Familiehygge for 3

Er i en familie med ét barn? Eller en familie på 4, hvor mor eller far bare er ude af byen i weekenden? Så vil det være oplagt og skabe en god omgang familie hygge, ved at købe dette gavekort og invitere børnene med i biografen. Det er en garanteret glædesspreder. Med dette gavekort får i; 3 bio billetter til almindelige forestillinger, 3 bio menuer, hvilket består af 2,5 L popcorn samt en valgfri 0,5 L sodavand.

Pris: 409,00

OBS: Vær opmærksom på det tillæg som vil blive påkrævet, skulle man vælge en forlænget spillefilm, 3D-film eller helaftensfilm.

Familiehygge for 4

Skal hele familien forkæles med en kvalitetsoplevelse? Hvis ja, så tilbyder vi gennem dette gavekort, en tur biografen for alle 4 medlemmer af familien. Det er den bedste måde og få samlet familien på i forbindelse med en hygge aften. Gavekortet tilbyder; 4 biograf billetter til ordinære forestillinger samt 4 bio menuer som består af 2,5 L popcorn samt en valgfri 0,5 L sodavand.

Pris: 549,00

OBS: Helaftensfilm, forlænget spillefilm og 3D-film, er ikke inkluderet i dette gavekort.

 

➜➜ Køb bio gavekort lige her

 

Priser på biografbilletter & gavekort

For at give et nemt og overskueligt billede af priserne på biograf billetter og biograf gavekort, samt rabatterne som kan opnås, er alle informationer blevet listet nedenfor. Priserne på biografbilletter varierer meget alt efter hvilken slags film der skal ses, hvor ny den er, hvordan den bliver set (2D el. 3D) eller om det f.eks. er en forlænget spillefilm, helaftensfilm eller børnefilm. De angivet priser, er derfor afgrænset til at vise den mindste samt højeste pris, til en given film i biografen.

CinemaxX

Biografbilletter:

 • Mindste pris – 45,00 kr. + 5 kr. reservationsgebyr
 • Højeste pris – 125,00 kr. + 5 kr. reservationsgebyr
 • Børnebilletter – Ingen gebyrer
 • Kortgebyrer varierer fra 1,10-1,39 kr. alt efter filmen

Gavekort:

 • Biografgavekort – Bestem selv beløbet
 • GaveboxX – 295,00 kr.
 • BørneboxX – 250,00 kr.

 

Nordisk Film

Biografbilletter:

 • Mindste pris – 70,00 kr.
 • Højeste pris – 130,00 kr.
 • Kortgebyret varierer fra 1,10-1,39 alt efter filmen
 • Reservationsgebyr: 10,00 kr.

Gavekort:

 • Biografgavekort – vælg ml. 100-500 kr.
 • Biograftur for 1 – 149,00 kr.
 • Biograftur+ for 1 – 180,00 kr.
 • Biograftur for 2 – 269,00 kr.
 • Biograftur+ for 2 – 299,00 kr.
 • Biograftur++ for 2 – 345,00 kr.
 • Biograftur for 4 – 520,00 kr.
 • Biograftur+ for 4 – 545,00 kr.
 • Biograftur++ for 4 – 675,00 kr.
 • Café og bio for 2 – 399,00 kr.
 • Bøf og bio for 2 – 564,00 kr.

 

Sendentanke.dk:

Gavekort:

 • Single forkælelse – 155,00 kr.
 • Kvalitetstid for 2 – 269,00 kr.
 • Kvalitetstid for 2, med valgfrihed – 279,00 kr.
 • Kvalitetstid for 2, All Inclusive – 359,00 kr.
 • Familiehygge for 3 – 398,00 kr.
 • Familiehygge for 4 – 538,00 kr.

Du kan købe biograf gavekortene lige ➜➜ her 

 

Udløbs dato på biograf gavekort

Man skal som kunde, altid være opmærksom på udløbsdatoen ved købet af et gavekort, da denne dato kan ændre sig. Vi har derfor samlet alle udbydere som tilbyder bio og popcorn gavekort, for at informere omkring udløbsdatoen på de gavekort som bliver tilbudt.

OBS: Du kan læse om samtlige gavekortregler lige her.

Nordisk Film – udløbsdato på bio gavekort

 • Alle gaver kan byttes gratis og nemt
 • Alle gavekort gælder i 3 år fra købsdato
 • 14 dages returret

CinemaxX – udløbsdato på bio gavekort

 • Biografgavekort: Er gyldigt 3 år efter købsdato
 • BørneboxX: Er gyldigt i 12 måneder efter købsdato
 • GaveboxX: Er gyldigt i 12 måneder efter købsdato

Sendentanke.dk – udløbsdato på bio gavekort

 • Alle gavekort bio gavekort som Sendentanke.dk tilbyder, har en udløbsdato på 12 måneder fra købsdatoen af.

 

Forsendelse af biograf gavekort

Når først du har valgt et gavekort til en som du holder af, er det tid til at vælge måden hvorpå dine nærmeste skal modtage gavekortet. Mange udbydere tilbyder forskellige måder at sende gavekortet afsted på. Vi har i nedenstående afsnit samlet alle de forskellige forsendelsesmetoder.

 

CinemaxX

Hos CinemaxX bliver der kun tilbudt én form for forsendelsesmetode, nemlig posten. Alle CinemaxX gavekort er lavet således, at det er nødvendigt og sende gaven med posten da disse gavebokse indeholder genstande, som ikke kan modtages over mail el.lign.

For at sende dit gavekort til en given modtager, skal der betales 25 kr. i fragt plus 1,39 kr. i PBS gebyr.

Nordisk Film

Hos koncernen Nordisk Film bliver der ligeledes kun tilbudt én slags forsendelsesmetode, nemlig digitalt. Ved købet af et gavekort, får man kun to forskellige muligheder. Enten at sende gavekortet til din egen mail eller sende det afsted til en given modtagers e-mail.

Der er derfor i dette tilfælde, ingen gebyrer tilknyttet til forsendelsen af disse gavekort. Det hele er gratis, udover gavekortet selv.

Sendentanke.dk

Vi kan her hos Sendentanke, tilbyde fem forskellige måder at sende dit gavekort på. Udover dette vælger du også hvilket design, som der skal være på selve gavekortet, hvor der samtidig er mulighed for at skrive en lille hilsen med.

 1. E-mail: Ved at sende gavekortet til en given modtager gennem mail, har du valgt den nemmeste, hurtigste, billigste samt mest bekvemme forsendelsesmetode Sendentanke tilbyder. Her bliver gavekortet sendt som en pdf-fil, der gør det nemt for dig at printe biograf gavekortet selv.
 2. Postkuvert: Sendentanke tilbyder også at sende dit gavekort i en postkuvert. Her får modtageren gennem posten, et gavekort som er produceret i lækker kraftig papirkvalitet i A7-format, sendt i en standard hvid papirkuvert.
 3. Gavekuvert: Du kan også sende dit gavekort afsted i en gavekuvert. Her får du et gavekort i A7-format, i lækker papirkvalitet, som er emballeret i en sort forerede gave kuvert med guldsløjfe. Den transporteres i en almindelig hvid transportkuvert, som beskytter dit gavekort undervejs, skulle der ske noget med det.
 4. Eksklusiv Gaveæske: Skal forsendelsesmetoden være lidt mere fin? F.eks. i forbindelse med en rund fødselsdag el.lign. Så skal der købes en eksklusiv gaveæske. Med denne får du, et A7-format gavekort i lækker kvalitet, som bliver sendt i en gaveæske med matsort finish, en blød berøringsoverflade og en guld sløjfe som består af kunstsilke. Den eksklusive gaveæske bliver leveret i robust materiale, som beskytter den undervejs.
 5. Gennemsigtig Acrylbox: Sidst men ikke mindst, den gennemsigtige acrylbox. Ved købet af denne box, får du ikke blot et A7-format gavekort i lækker papirkvalitet. Du får også valgmuligheden mellem at få den fyldt op til randen med enten Toms guldkarameller, Toms festival eller Toms Sweet Moments mini-marcipaner. Hvis ingen af disse ting kunne friste, er det derfor også muligt at bestille acrylboxen tom. På den måde kan du selv kan slippe fantasien og din kreative side løs, ved at fylde boxen op med lige hvad du lyster. Æsken er lavet af robust materiale, som beskytter gaven undervejs.

Priser:

 • E-mail: Gratis
 • Postkuvert: 19,00 kr.
 • Gavekuvert: 28,00 kr.
 • Eksklusiv Gaveæske: 47,00 kr.
 • Gennemsigtig Acrylbox: 68,00 kr.

 

Du kan købe biograf gavekortene lige ➜➜ her

 

Skal du give biogavekort som firma – Regler for beskatning

Vi har lavet en infografik over samtlige firmagaver regler. Så skal du give biogavekort som firma, kan du læse samtlige firmagave regler her.

 

Samtlige biografer i Danmark, inddelt geografisk:

Zulu Sommerbio

Jylland Fyn Sjælland Bornholm
Bjerringbro Biograf Assens – Tobaksgaarden Albertslund – Musikteatret Albertslund Gudhjem – Scala Gudhjem
Brønderslev – Bas Bio Faaborg – Helios Teatret Allerød – Allerød Bio Rønne – Rønne Bio
Brørup – Brørup Bios venner Glamsbjerg – Biografen Glamsbjerg Bagsværd – Bibliografen Svaneke – Cassiopeia
Ebeltoft – Store Bjørn Biograf Haarby Bio Ballerup – Baltoppen Bio 1-2
Esbjerg – Biocity Esbjerg Korinth Kulturhus Birkerød – Bio 1-2
Fanø – Nordby Bio Middelfart – Panorama Biograferne Borup – Borup Kino
Fjerritslev Kino Nyborg – Nyborg Kino 1+2 Dragør – Dragør Bio
Fredericia – Panorama Biograferne Nørre Åby – Nørre Åby Bio Faxe – Biografen Kanten
Frederikshavn – Palads Odense – Café Biografen Farum – Grafen Bio
Galten – Bio Huset Odense – Nordisk Film Biografer Frederiksberg – Falkoner Bio
Grenaa – Kino Grenaa Odensen – CinemaxX Frederikssund – Park Bio
Grindsted – Den Selvejende Institution Grindsted Kino Teater Ringe – Ringe Bio Frederiksværk – Kosmorama
Haderslev – Kosmorama 1-2 Svendborg – Scala Biograferne Svendborg Gentofte – Biograf Gentofte Kino
Hadsten – Hadsten Bio Aarup – Aarup Bio Gladsaxe – Bibliografen
Hadsund – Hadsund Bio 1-2 Glostrup – Glostrup Bio
Hammel – Fotorama Hammel Glumsø – Glumsø Biograf og Kulturhus
Herning – Biocity Herning Greve – Portalen
Hjallerup – Hjallerup Kino Gørlev Filmklub – Den gamle biograf
Hjørring – Hjørring Biocenter Haslev – Haslev Bio
Hobro – Filmteatret Helsingør – Cinema Center
Holstebro – Scala Holstebro Herlev – Big Bio
Hornslet – Kom-bi Herlev – Teater Bio
Horsens – Megascope Hillerød – Nordisk Film Biografer
Ikast – Ikast Bio Hillerød – Café Slotsbio
Jelling – Byens Bio Holbæk – Kulturbiografen Frysehuset
Karup – Karup Bio ApS Holte – Reprise teatret
Klovborg Kino 1-2-3 D Humlebæk – Humle Bio Cinema
Kolding – Nordisk Film Biografer Hvalsø – Hvalsø Bio
Kolding – Nicolai Bio Hvidovre – Kulturhuset Viften
Lemvig – Biohuset Lemvig Høje Taastrup – Nordisk Film Biografer
Løgstør – Løgstør Bio Ishøj – Ishøj Bio
Løgumkloster – Kloster Bio Kalundborg – Kino Den Blå Engel
Lønstrup – Café Bio Kastrup – Kultur Huset – Kastrup Bio
Malling – Malling Bio Korsør –Korsør Biografteater
Nibe – Kino Nibe København – Field’s – Nordisk Film Biografer
Nordborg – Nordborg Bio København – Husets Biograf
Nykøbing Mors – Bio Mors København – Cinemateket
Odder – Biffen Odder København – Cinemaxx
Pandrup – Pandrup Kino København – Dagmar Teatret – Nordisk Film Biografer
Randers – Nordisk Film Biografer København – Empire Bio
Randers – KG Bio – Værket København – Gloria Biograf og Café
Ribe Biograf København – Grand Teatret
Ry – Ry Biograf København – Imperial Teater – Nordisk Film Biografer
Rødding – Rødding Bio København – Palads – Nordisk Film Biografer
Silkeborg – Bio Silkeborg København – Park Bio
Skagen – Skagen Bio Købenahvn – Posthus Teatret
Skanderborg – Kulturhuset Skanderborg København – Tycho Brahe Planetarium og Omnimax Teater
Skive – Cinema 3 København – Vester Vov Vov – Art Cinema & Café
Skørping – Kinorevuen København – Valby Kino
Struer – Apollon København – Vanløse Bio
Sæby – Sæby Bio Køge Kino
Sønder Felding – Dagmar Bio Lynge – Lynge Drive in Bio
Sønderborg – Kinorama Lyngby – Lynby Kino – Nordisk Film Biografer
Thisted – Kino 1-2-3 Maribo – Biograf og Kulturforening
Toftlund Biograf Mørkøv Kino
Tønder – Biografen 1-2 Nykøbing Falster – Nordisk Film Biografer
Vamdrup – Vamdrup Kino Nysted – Nysted Biograf Teater
Varde – Varde Bio Næstved – Nordisk Film Biografer
Vejle – Lido Biograferne Næstved – Bio Næstved
Viborg – Fotorama Præstø – Bio Bernhard
Ørsted – Ørsted Biograf Teater Roskilde – Kino Ros Torv
Aabenraa – Kinorama Rødby – Lalandia Bio
Aalborg – Biffen Nordkraft Rødovre – Atlas Biograferne
Aalborg Kennedy – Nordisk Film Biografer Rødovre – Kulturhuset Viften
Aalestrup – Aalestrup Biograf Skibby – Skibby Kino
Aarhus C – Nordisk Film Biografer Skælskør – Kosmorama
Aarhus – CinemaxX Slagelse – Panorama
Aarhus – Trøjborg – Nordisk Film Biografer Slangerup – Movie Theater Slangerup Bio
Aarhus – Slagtehal 3 Solrød – Solrød Bio
Aarhus – Øst for Paradis Sorø – Victoria Teatret
Aarhus – Aarhus Skolebio Stege – Biografen Stege
Aars – Aars Teater Bio Store Heddinge – Mødestedet Snurretoppen
Søllested – Søllested Bio og Kulturhus
Taastrup Kino – Nordisk Film Biografer
Tisvildeleje – Tisvilde Bio Bistro
Vanløse – Bio Vanløse
Vig – Kulturhuset Vig Bio
Vordingborg – Biograf Caféen
Værløse – Bio & Café

 

Andre Biografer:

Læsø Bio

Samsø – Biografen Samsø

Ærø – Bio andelen