Den perfekte værtindegave

Af -

Så blev det den 22. december og der skal nu styr på de sidste ting inde juleferien kan gå i gang! Lægger du hus til årets julefejring, så har du sikkert en laaang liste over ting der skal købes eller klares inden butikkerne lukker. At være vært/værtinde for jule festlighederne kan være noget af en omgang! Ofte står man jo ikke kun for alle forberedelserne, men også for madlavning og alt der hører med på selve dagen. De fleste der lægger hus til, nyder dog at gøre det! Men mon ikke de ville blive glade for at vide at deres hårde arbejde er værdsat?

Har du husket værtindegaven?

Med en venindegave i hånden, er vi hos Sendentanke.dk sikre på at juleaften eller julefrokosterne i juledagene efter bliver ekstra hyggelige! Når værtinden har stået og brugt en masse energi på at stable et lækkert måltid på benene, kan det da ikke andet end bringe glæde, når ens hårde arbejde bliver anerkendt! Skal du hjem til svigerfamilien i juledagene? Her vil en værtindegave være endnu mere perfekt! Kender de fleste ikke det? At skulle møde svigerforældrene og være nervøs? Hvad skal man snakke om? Og hvad skal man gøre af sig selv? Sender du en lille værtindegave afsted til svigermor, så vil hun helst sikkert kunne lide dig inden hun overhoved har mødt dig! Og oven i hatten, så har i så også lidt at snakke om!

Gavekort på sendentanke.dk

Den perfekte værtindegave

Hvad der er den perfekte værtindegave, afhænger af hvem der skal modtage den.  Hvor en kvinde måske ville værdsætte en pæn buket blomster, ville en mand nok foretrække en hvilken som helst anden ting. Hos sendentanke har vi en masse gode forslag til værtindegaven! Hvadend det er en værtindegave til svigerforældrene eller veninden så har vi en værtindegave der vil bringe glæde!

Se vores store udvalg af værtindegaver her

Værtindegaven til hende

Skal man finde en lille sød værtindegave til hende er der to ting der altid er et sikkert hit; blomster og chokolade! Hos sendentanke er det muligt at købe gavekort til Interflora og Peter Beier. Så hvad end du vil forkæle en du holder af med lidt lækker kvalitets chokolade eller en smuk buket blomster, så er det muligt her! Når man skal til julefrokost i juledagene, er man ofte flere der kommer. Her er et gavekort til blomster specielt ideelt. I stedet for at være den 3. der kommer med en buket blomster, så kan du sende et gavekort af sted hvor der står: ”Hej Sviger, Vi glæder os til at komme forbi senere – her er et gavekort til en buket blomster, så kan du indløse det når huset lige mangler et ille pift J Mvh Mille”.. Det er da smart!

Mobil gavekort rød rose

Værtsgaven til ham

Man forbinder ofte værtindegaver med værende en kvinde ting, med er værten en mand skal han da ikke snydes!? Når du skal finde værtsgaven til manden så er der nok nogle ting han vil sætte mere pris på end blomster eller chokolade. Hos sendentanke har vi et hav af gavekort der er helt perfekte til anledningen. Her kan blandt andet nævnes vores gavekort til Vinoble – den perfekte værtsgave til enhver vinentusiast! Eller et gavekort til noget lækker lakrids fra Johan Bülow? Her kan værten vælge mellem en masse lækker lakrids i forskellige smagsvarianter.. Det er da en dejlig lille værtsgave at modtage!

Værtindegave til ham

Har du glemt værtindegaven, så kan den købes hos sendentanke.dk helt frem til få sekunder før den skal gives! Hos sendentanke kan du nemlig nemt og hurtigt sende et gavekort afsted via mobilen! Så kig forbi og se vores store udvalg af værtindegaveideer – her skal du nok finde noget der vil bringe glæde hos værten eller værtinden!