Den perfekte pakkekalender

Af -

Nu er sommeren officielt ovre og efteråret banker på døren. Det betyder at der ikke er så forfærdelig længe til at det er December! Vi går den søde juletid i møde og hvad er en bedre måde at sprede lidt julestemning på end at lave en pakkekalender til en du holder af? Om man er voksen eller barn er der da noget hyggeligt ved at vågne til at nissen har været forbi med en lille pakke! Hos sendentanke ved vi hvor svært det er at finde gaver til dem man holder af.. Så det bliver bestemt ikke lettere når det lige pludselig er 24 gaver man skal ud at finde! Derfor har vi samlet lidt inspiration til dig hvis du også skulle være løbet helt tør for ideer til pakkekalenderen!

 Værd at overveje ved en sjov pakkekalender til jul

For virkelig at give en pakkekalender der er gennemtænkt, så tag ugedagen med i overvejelserne for de forskellige pakker – der kunne jo være nogle gaver der er bedre at give i hverdagen end i weekenden (eller omvendt).

Find masser af små pakkekalender gaver på sendentanke.dk – nemt og hurtigt.

Mobil gavekort

 

Den hjemmelavede pakkekalender til december

At lave en pakke kalender med 24 gaver kan også godt blive noget af en udgift hvis man ikke bruger fantasien og for at gøre pakkekalenderen endnu mere personlig kunne man jo flette lidt hjemmelavet gaver ind hist og her.

En ide til hvordan man både tager dagen i betragtning men også gør det mere personligt kunne være hvis man vidste at kæresten havde en julefrokost fredag og at dagens gave lørdag derfor er en dåsecola med en sød besked om at man nok skal sørge for aftensmaden hvor han/hun får sin yndlings tømmermændsmad.

Ideerne slutter ikke her. Måske din kæreste er en der træner meget? I det tilfælde vil en omgang massage måske være værdsat efter en hård træning? Eller måske fortjener faren til dine børn at smide benene op og slappe af? Så kunne en seddel med hjemmelavet middag + opvask da helt sikkert skabe begejstring!

En anden form for semi hjemmelavet gave kunne være at give en besynderlig ting sammen med en lille tekst der sammen skal give en ide om hvad gaven går ud på. Et eksempel kunne være en aktivitet; at skulle lave konfekt sammen. Her kunne den underlige ting der lander i pakkekalenderen være en pose smeltechokolade samt teksten:

”Det er jul og tid til at hygge,

 jeg håber vi ikk bliver for tykke,

for nu skal der nemlig spises,

og fingrene de skal grises,

når konfekten vi har lavet,

vi hygger og drikker kakao”

Mulighederne er endeløse og kun fantasien sætter grænserne! Vil man virkelig tage fusen på en man har nær, så kan man også med vilje udelade en gave i kalenderen hist og her. Når modtager af pakkekalenderen så leder febrilsk efter dagens overraskelse, så bipper den ind på telefonen. Hos sendentanke har vi nemlig en masse småting der helt sikkert kan bruges i en pakke kalender. Man kunne for eksempel sende en film samt en personlig besked om tanken bag filmen – for eksempel: ”i aften står den på hygge! Der skal poppes popcorn og det varme tæppe skal findes frem – du vælger filmen <3.

Pakkekalender faxe kondo

 

Men hvad hvis man glemmer pakkekalender gaven?

At glemme at sende gaven af sted til modtager over mobilen er en ting man ikke skal være bekymret for! På sendentankes hjemmeside har du nemlig muligheden for at vælge præcis dato og tidspunkt for hvornår modtager skal have gaven til at bippe ind på mobilen. Dette gør at det faktisk er muligt at købe gaven til modtager når du køber alle de andre pakkegaver – så skal du ikke tænke over det når du rammer december!

Ingen undskyldninger..

Her er muligheden for at give en anderledes pakkekalender som helt sikkert vil falde i god jord! Om det er en pakkekalender til ham eller hende, mor eller far, kæreste eller ven så er der nogle lækre små pakker at vælge i mellem; om de er hjemmelavet eller købt! Hvor dyr kalenderen skal være er også helt op til dig! Det kan være en 100% hjemmelavet, en 50/50 eller en 100% købt – valget er dit!

 

Psssssst…. Den perfekte pakkekalendergaver (synes vi), er et Luksus Gavekort. Her giver du modtager frit valg på alle hylder med Luksus gavekortet, da det kan bruges hos over 100-butikker og webshops. (smart ikk’).

Gavekort luksus til alt

 

Mangler du stadig lidt inspiration til pakkekalenderen, så har vi en masse gode forslag!

Julegave? – Vi har en masse forslag, hvis du ikke ved hvad du skal give i julegave.

► Er du ude i sidste øjeblik? Så kan du nemt og hurtigt sende julegaven her.

Så spred lidt glæde og julestemning <3