Den perfekte konfirmationsgave

Af -

Foråret er så småt på vej, og vi ved alle at når foråret er på vej, så bliver det også snart sæson for konfirmationer. De unge mennesker skal ind i de voksens rækker, og dette skal genre gøres med fest og gaver. Så hvis du også skal til konfirmation i foråret, og leder efter den perfekte konfirmationsgave så læs blot videre.

Der mange ting man skal tænke på, og man skal holde styr på hvornår man skal være i kirken, og hvor og hvornår bliver festen holdt efterfølgende.

Dernæst er det vigtigt at finde ud af hvad konfirmanden ønsker sig, og alt efter om det er en dreng eller en pige der skal konfirmeres så der er der selvfølgelig forskellige behov. Selvfølgelig skal du også overveje hvor mange penge du vil give for den pågældende gave. Dette kommer selvfølgelig helt an på dit budget. Hvis du er tæt på konfirmanden vil det være oplagt at forkæle konfirmanden lidt ekstra på denne store dag, ellers skal du selvfølgelig gå efter den pris som du føler er mest passende. Det er også oplagt at forkæle konfirmanden lidt ekstra hvis du er enten fadder eller f.eks. gudmor til konfirmanden.

Et oplagt citat til konfirmanden: ”Alt liv er et eksperiment. Jo mere du eksperimenterer, desto bedre” – Ralph Waldo Emerson

konfirmation

Perfekte konfirmationsgaveideer til hende finder du her

Skønhed og personlig pleje

Når piger bliver konfirmeret er det også kommet i den alder hvor de så småt er begyndt at få op i påklædning og make-up. Nogen har måske haft denne interesse længe, andre er måske først lige begyndt så småt. Under alle omstændigheder kan det være et ganske udmærket udgangspunkt for en gave. Der findes mange lækre produkter i både Matas og The Body Shop som uden tvivl vil glæde en konfirmand. Inden du kaster dig ud i at købe alverdens lækkerier, skal du nok overveje at spørge konfirmandens mor om det er i orden at du køber f.eks. makeup eller parfume til hendes datter. Du kan købe et gavekort her:

Smykker til konfirmanden

Smykker er også meget populært blandt de nyklækkede konfirmander, og smykkemoden ændre sig hele tiden. Hvis du gerne vil give et smykke til konfirmanden, kan du overveje at vælge en klassisk variant, som konfirmanden også kan bruge ind i voksenlivet, og mindes med glæde. Hvis konfirmanden ønsker sig noget bestemt, skal du selvfølgelig overveje at efterkomme det ønske, men inden du går ud og køber, så tjek lige med de andre gæster du kender, om de heldigvis også har overvejet at købe det samme smykke.

Bøger og litteratur

Når man træder ind de voksnes rækker er det godt at have en litterære baggage. Det kan f.eks. være en samling af H.C. Andersens eventyr, eller måske Hobitten eller Ringenes herre af Tolkien. Det kan også være bøger med et mere praktisk perspektiv såsom Den ultimative studenterkogebog, som hurtigt kan komme til sin ret når konfirmanden engang skal flytte hjemmefra. Hvis du gerne vil give konfirmanden en bog i gave, så prøv at tage udgangspunkt i konfirmandens interessere og research lidt på nettet om hvilke bøger der er populære inden for det felt. En gaveidé kunne være et Saxo.com gavekort som du finder her.

2

 

Overblik over konfirmationsgaver til ham

 

Elektronik

Vi fleste drenge elsker at rode med computere eller konsoller. Derfor er det selvfølgelig meget nærliggende at formode at konfirmanden ville synes godt om at modtage gaver i denne kategori. Hvis du er i tvivl om hvad konfirmanden kunne tænke sig at tilbehør og eventuelt spil, kan du altid spørge konfirmandens far eller mor. De er som regel ikke i tvivl om hvilke ting konfirmanden går og drømmer om. Udover diverse spil, kan man også hoppe ud  i forskellige keyboards, musemåtter eller andre ting som forbedre spiloplevelsen. Du har mulighed for at give ham/hende valgmuligheden til alt slags elektronik.

Send et CDON.com gavekort her

Tøj til konfirmanden

Drengene er nu kommet i den alder hvor udseendet så småt begynder at betyde noget. Du går aldrig galt i byen med at give konfirmanden en lækker trøje eller en pæn skjorte, gerne i en lidt mere afslappet stil som kan bruges til både hverdag og fest. Sjove strømper kan også være en fin lille ekstra gave.

Hvis du er på et lidt stramt budget, er dette også en god mulighed da det ofte er muligt at finde lækkert tøj på tilbud eller udsalg.

Alternativt kan du finde rigtig lækkert modetøj til konfirmanden på DressMe.dk.

Oplevelser sammen med konfirmanden

Når man nu skal træde ind i voksnes rækker, følger der også et par privilegere med , såsom at man gerne må tage i byen med vennerne, uden at mor og far behøver hverken bekymre sig eller skal holde øje med en. Derfor kan en oplevelse være en rigtig god gave. Dette kan f.eks. være et gavekort til den lokale biograf, eller måske et gavekort til en cafe, dette kan være oplagt hvis konfirmanden har en kæreste, eller måske en han gerne vil invitere ud. Hvis du er tæt på konfirmanden kan du selvfølgelig også invitere konfirmanden ud og lave noget sjovt, f.eks. at tage i zoologisk have, for derefter at tage ud få frokost eller noget varmt at drikke.

Send et oplevelsesgavekort her

Veninder der griner

 

De fleste konfirmander ønsker sig penge, men min personlige holdning er at der er sjovere at modtage en gave. Hvis man gerne vil give penge, skal man selvfølgelig igen gøre det efter ens budget. Hvis man ikke har så mange penge at give af, kan det være en god ide at give en gave, og eventuelt ligge dit budget sammen med en anden.

Hvis du skal konfirmation hos enten din kæreste eller din veninde, gælder samme principper, men hvis du har mulighed for det, er det også en god ide at lave en lidt mere personliseret gave til konfirmanden. Dette kan f.eks. være et fotoalbum eller collage med alle jeres gode minder sammen.

Hvis du af en eller anden grund er alt for sent ude, og har brug for en hurtigt løsning, så er der masser af muligheder for at sende et elektronisk gavekort til konfirmanden. På denne måde ved du også at konfirmanden får brugt gavekortet, fordi at det ligger elektronisk på telefonen. Desuden er dette også en meget miljø venlig måde og sende et gavekort på, da der i sagens natur ikke er nogen emballage. Der er en virksomheder som laver denne form for gavekort, og sendentanke.dk er altså også en af de firmaer. Dit gavekort bliver sendt via enten SMS eller Email. Du kan selv indstille hvornår modtageren skal have gavekortet tilsendt.
Vores service kan du også gøre brug af hvis du f.eks. gerne vil sende konfirmandens mor en lille gave, som ikke består af blomster eller chokolade. Der er rigtig mange muligheder og du kan læse mere om vores værtindegaver her.

Rigtig god fornøjelse!