Den perfekte herreaften

Af -

Står du og skal arrangere den fedeste herreaften, men ved ikke helt hvad der skal stå på dagsordenen? Nu kan du roligt smide dig på sofaen og smække fødderne op og læse dette indlæg. Lige her får du nemlig guiden til den perfekte aften ude!

Lige meget om du har en kæreste, kone eller er alene, har alle brug for en god aften ude med drengene. Intet siger hygge og mandehørm, som en aften samlet med de bedste gutter. Her skal der naturligvis diskuteres kvindelig bekendtskaber, spises noget god mad og ikke mindst drikkes en masse øl.

Herunder får du en række gode forslag til den perfekte aften ude med drengene.

4 Step til den perfekte herreaften.

Step 1. Aktivitet eller underholdning.

For at arrangere den fedeste aften ude med drengene, kræves der selvfølgelig en fed aktivitet at starte dagen ud med. Ved at starte dagen ud med en god omgang underholdning eller fysisk aktivitet, får i noget at lette stemningen på og snakke om. Dette kan være en god ”ice-breaker” hvis i er nogle drenge, som ikke har ses i et stykke tid, eller hvis i bare vil skyde dagen i gang på den fede måde!

Er i en omgang drengerøve, er det oplagt at starte ud med en konkurrence af den ene eller anden slags. Her kan pulsen komme op, og diverse evner testes af.

Gokart

Har i alle benzin i blodet, eller blot kunne tænke jer at prøve kræfter med motorsport, er en omgang gokart en fantastisk aktivitet. Farten er relativ høj, men alle kan være med. Derfor vil jeg næsten garantere, at alle (uanset niveau) vil have sjov af denne oplevelse.

👉 Find oplevelsen lige her👈

 

Paintball

Vis I gerne vil starte dagen ud med en konkurrence, men ikke lige er til motorsport, kan I, i stedet udleve jeres indre James Bond med en omgang hæsblæsende paintball. Her vil alle få adrenalinen helt op, og så har du tilmed muligheden for, at tvære dine kammerater ud i en sand macho duel. Hvad kunne være bedre, end kunne erklære sig selv som den største kriger bland gutterne

👉 Find oplevelsen lige her 👈

 

Håndbold i verdensklasse

Er i ikke meget til fysisk aktivitet og indbyrdes konkurrence, kan I istedet læne jer tilbage og nyde håndbold i verdensklasse, når KIF Kolding København går i aktion i den bedste danske håndboldliga. Her kan i opleve en god omgang håndbold, og ikke mindst begynde på den obligatoriske øl indtagning. Således er denne oplevelse den perfekte måde, at få stemningen op og ligge grundlaget for en perfekt aften ude hvis man ikke selv vil være aktiv.

 

 

Step 2. Indtagelsen af alkohol starter!

Ølsmagning

Enhver god aften ude med drenge må og skal naturligvis inkludere noget ordentlig øl. Derfor foreslår jeg, at du og gutterne’s næste punkt på dagsordenen er en god omgang øl smagning. Her vil i have muligheden for at smage en masse dejlig øl, og løfte stemningen til næste skridt. Er i mere til whisky eller cognac, kan en smags oplevelse med disse naturligvis også anbefales.

👉 Find din øl smagnings oplevelse her 👈

 

Step 3. Tid til mad.

Når i har fået drukket en masse lækker øl, og stemning er lagt, er det efterhånden ved at være tid til en god middag. Her er en stor rød bøf naturligvis det oplagte valg, men bestemt ikke det eneste.

Take – away

Bor I centralt og hurtig kan smutte hjem til en af jer, kan der være mange fordele ved en omgang take-away. I kan naturligvis spare en masse tid og penge, så i hurtigt kan komme videre i programmet. Desuden vil der her være tid til en omgang Fifa, hvor den ultimative ”champ” kan kåres. Konkurrencer er og bliver fantastiske i et forum af drengerøve!

👉 Find dit take-away her 👈

 

Sushi

Er i til gastronomisk forkælelse fra det japanske køkken, er sushi naturligvis det oplagte valg. Her vil i få jer en god spise oplevelse samtidig med, at der vil være mulighed for, at smage på diverse spændende udenlandske drikkevarer, som oftest er at finde på sushi restauranter.

 

Bøf og vin

Skal det hele være lidt mere sofistikeret, kan den store røde bøf, som jeg nævnte før, næppe foretrækkes frem for noget som helst andet. Med en god bøf og et lækkert glas rødvin, vil den gode stemning helt sikkert fortsætte. Her vil i have tiden og muligheden for at dele alle de sjoveste, vildeste og bedste minder fra ”de gode gamle dage”.

👉 Find den gode middag her 👈

 

Step 4. Bar tid.

Når i er kommet igennem maden, og har fået kåret den ultimative fifa ”champ” eller har vendt hele verdenssituationen over middagen, er tiden efterhånden kommet til, at i skal begive jer ud i byen på en af mange barer, diskoteker eller lignende.

Hvis i ønsker at tage konkurrence temaet til jer, er det naturligvis oplagt, at starte på en sportsbar. Her vil der være mulighed for, at konkurrere i alverdens ”barlege” såsom dart, pool, bordfodbold og lignende.

Hvis ikke det er af interessen, er en god gammeldags lokal bodega også et fint sted at starte byturen. Her er øllene billige, stemningen god og atmosfæren jordnær.

Herfra er det vidst mere eller mindre indtagelsen af alkohol der bestemmer næste punkt på dagsordenen. Jeg håber, at dette indlæg kan være til hjælp og inspirere jer til en fantastisk herreaften.

God fornøjelse!