Den perfekte gave under træet

Af -

Først og fremmest.. god 3. december! Håber i får endnu en skøn juledag!

Dernæst.. Vi har siddet og vredet hjerner hele dagen i dag grundet videoen igår.. der var noget der manglede.. hvorfor så det så forkert ud.. Nej det er ikke antallet af æbleskiver!.. Og så fandt vi svaret!

pynt på kontoret

Man kan ikke være i julehumør og sprede julestemning på et kontor der ikke er pyntet! Så planten fik en lyskæde og logoet fik en nissehue på.. Og så er der da også en nisse hist og her.

Hvornår må man pynte op til jul?

Hvor meget jul er der hjemme hos jer nu? Det er jo meget forskelligt hvornår folk begynder at ”jule”. Nogle går i gang allerede i November mens andre venter til den 23 december med at pynte op. Det samme gælder juleindkøbene. Nogle har købt alle gaverne måneder inden december, mens andre først så småt er ved at gå i gang.

Er du en af dem der ikke har haft så travlt endnu? Eller mangler du måske bare et par gaver før julegavekøbene er klaret.. nogle af de svære måske? Så kan vi helt sikkert hjælpe!

Fysiske gavekort til sendentanke

Hos sendentanke kan vi nu tilbyde vores sendentanke gavekort som et fysisk gavekort! De fleste foretrækker at have en fysisk gave at ligge under juletræet juleaften og derfor har vi udvidet vores gavekort til også at indbefatte fysiske gavekort. Det betyder at du nu kan bestille et fysisk gavekort på vores hjemmeside som så bliver sendt til dig med posten – så bliver det ikke nemmere! Gavekortet ligger i din eller modtagers postkasse senest 2 arbejdsdage efter bestilling – bestilling til levering næste dag skal ske inden kl 16:00 mandag til fredag. Det vil sige at vores fysiske gavekort kan købes som julegave helt frem til den 22. december!

Det fysiske gavekort vi tilbyder, er vores sendentanke gavekort som kan bruges til 100vis af butikker og oplevelser. Det er muligt at købe gavekort til en værdi af minimum 100 kroner og helt op til 5000 kroner. Så et gavekort til sendentanke er en god julegave idé for enhver pengepung! Leder du efter den perfekte gave til kæresten og bor i sammen, så kan vi ydermere berolige dig med at julegaven ikke vil blive opdaget før tid! Vi sender gavekortene af sted i neutrale kuverter, så kæresten ikke gør en jule opdagelse når han/hun tjekker postkassen!

Så står du og leder efter den perfekte julegave, så burde et sendentanke gavekort helt sikkert overvejes! Her er der noget for enhver smag og alder, så både mor og far, kæresten, veninden eller storebror vil finde noget han/hun vil blive glad for! Vil du gerne vide mere om hvad vores sendentanke gavekort kan bruges til, så tag et smut forbi vores hjemmeside og se alle de fede brands og oplevelser vi kan tilbyde!