Find inspiration til den perfekte gave til ham

Af -

Er du på gavejagt til ham, der har alt eller på udkig efter den perfekte gave til ham, d31er aldrig ønsker sig noget? Så er du klikket ind på den helt rigtige gavesite – sendentanke.dk.

Din dejlige kæreste har snart fødselsdag, og du skal finde netop den perfekte gave, som han vil huske for altid. Måske har din far en jubilæumsdag inden længe, og en sådan dag er så betydningsfuld, at din gave vil stå i erindringen længe.

Det kunne også være en bekendt, som du skal give en erkendtlighed som påskønnelse for et ekstra stykke arbejde, han har præsteret. Eller god ven som altid er der for dig, når du har behov.

Her hos os kan du finde alt lige fra den røde rose eller den skønne italienske is og en kop kaffe til et ophold for en del flere kroner, som vil blive modtaget med stor glæde. Du kan også finde lækker lakrids og chokolade, ligesom det nye sort – et gavekort til en oplevelse til ganen, til aktion og fart, til wellness og velvære, til edb-nørden eller sports”idioten” kunne være helt perfekt. Måske også en tur i biffen, på café eller i teateret. Udvalget hos os er rigtigt stort, og du finder helt sikkert den helt rigtige gave. Vi har gavekort i alle prislag.

Universal Gavekortet

Prøv at starte din søgen hér. Netop fordi vi har så stort et udvalg af gavekort og i alle prislag, kunne det være en mulighed med vores Universal Gavekort.

Du kan frit vælge beløbet, og modtageren har også frit valg blandt alle de gavekort og butikker, vi samarbejder med. Han kan bruge beløbet i den hastighed, han ønsker, så hele beløbet kan deles over flere indkøb. Det perfekte gavekort til ham, synes vi.

Du kan sende gavekortet direkte hjem til ham med din helt egen lykønskning vedlagt. Eller du kan vælge at få det sendt hjem til dig, så du selv kan medbringe gaven på mærkedagen i en flot papirudgave.

Gavekortet til alt

Den perfekte gave

Hos sendentanke.dk kan du klare dine gaveindkøb til ham hurtigt og super nemt med et mobil gavekort, uden at det bliver upersonligt.

Tre klik på mobilen og sekunder senere klikker gaven ind på hans mobil.

Find gaven til ham her.

Hvilke butikker kan du så vælge imellem?

Er han en lille gut på 0-6 år, kan vi anbefale et gavekort til Ønskebørn eller SmåHjerter.dk. Her finder du alt i legetøj og tøj i alle størrelser og udformninger.

Er han det store barn kunne du kigge ind hos Cdon, Unisport eller CoolStuff.

Den unge mand har måske glæde af et gavekort til sandwichmenuer hos Sunset Boulevard eller Hereford, chokolade hos Peter Beier eller et ølsmagningsgavekort.

Oplevelsesgavekortet hos AdrenalinSuset, Champagne Brunch eller Wellnessopholdet til manden i den erhvervsaktive alder med fart på tilværelsen kunne være helt perfekt.

Far og bedstefar vil helt sikkert sætte pris på en weekend i en storby, f.eks. vores egen København eller et teater/biografbesøg og måske en E-bog.

Klik rundt på vores side og find den perfekte gave til ham. Det er ganske let, og vi håber derfor at se dig herinde igen til dit næste gavekøb.