Den perfekte dag med mor

Af -

Har de fleste ikke haft tænkt det før? Mor er den bedste i verden! Hun er der altid og man kan altid regne med hende! Hvordan skal jeg nogensinde kunne give alt det tilbage hun har givet mig? Hos sendentanke er vi rigtig glade for vores mødre og har derfor prøvet at sammensætte en dag der viser netop hvor meget vi sætter pris på vores mødre; den perfekte dag med mor!

Formiddag

Den perfekte dag en hvilken som helst dag, starter med en lækker brunch. Så hvorfor ikke invitere mor ud på en sen brunch som starten på jeres dag? At sidde og hygge med en masse lækker mad en den perfekte opvarmning på den dag der venter. Hos sendentanke har vi lige netop gavekortet til den lækre brunch; brunch med bobler. Så en ide kunne være at sende dette gavekort afsted som en invitation til mor-datter eller mor-søn dagen?

brunch gavekort

Middag

Efter en lækker brunch er det tid til lidt hygge. Der er mange spændende ting man kan finde på. En tur med Kanalrundfarten, ud at bowle, museumsbesøg eller en fiskepedicure? Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser! Det er helt op til hvad du og din mor synes er sjov! Mangler du dog alligevel lidt inspiration, så tag eventuelt et kig på nogle af de sjove forslag til aktiviteter man kan lave med vores gavekort: Happy day for 2. Efter lidt aktiviteter på programmet er det tid til at få lidt energi til resten af dagen. Så en lille pause med en lækker is er lige det der mangler! Måske der ligger en super lækker isbar i altid plejede at tage på? Ellers har vi hos sendentanke et gavekort til en super lækker italiensk is!

Nu har der været lækker brunch, sjove og ballade og smagfuld is. En masse energi er blevet brugt og der er måske behov for lidt ro til at lade op til resten af dagen. En fantastisk ide til et afslappende lille afbræk, er da en lækker ansigtsbehandling. 30 minutters forkælelse hvor i lige kan få ro til hovedet før den står på endnu mere sladder og hygge.

Aften

Efter en lang dag med en masse hygge, er den perfekte afslutning på dagen en stille og rolig middag – bare dig og din mor <3

Når dagen er lakket mod enden og det er tid til at sige farvel og tak for en hyggelig dag, hvorfor så ikke sende en sidste overraskelse af sted til mor, bare lige for at fuldende dagen? Hos sendentanke er det muligt at sende en flot buket . Se det for dig. Din mor kommer ind ad døren derhjemme glad og træt efter en lang dag og så står der en smuk buket til hende.

 

gave til mor

Det kan da kun være den perfekte afslutning på en fantastisk dag sammen med mor!

► Du kan også finde andre gaveideer til mor lige her.