Den perfekte adventsgave

Af -

Sørme om det så ikke blev lørdag den 13. december!

Det dejlige ved december er at udover det nu er weekend, så er der også advent samt undskyldningen for at julehygge alle ugens dage (ekstra meget i weekenden)!

Har du endnu ikke fået købt adventsgaven eller har du (ups ups ups) glemt alt om at det allerede er advent igen i morgen, så kan vi hos sendentanke heldigvis hjælpe dig! Hos sendentanke.dk kan du hurtigt og nemt sende en gave afsted til en du holder af! Så står du og leder efter adventsgave i sidste øjeblik, så kan den findes hos os!

Den perfekte adventsgave… finder du på sendentanke.dk

Hvad den perfekte adventsgave er, afhænger af hvem du spørger. Skal du finde en adventsgave til mor, vil hun nok ikke synes at billetter til en fodboldkamp er lige så fede som manden i dit liv måske ville. Og far er nok ikke lige så vild efter et gavekort til en ansigtsbehandling som din veninde er. Dette er selvfølgelig også at generelisere en del, så husk altid at overvej hvem gaven er til og hvad pågældende person vil sætte pris på – så er du godt på vej til at finde den perfekte adventsgave!

Adventsgaven sendentanke.dk

Mangler du at købe adventsgaven, så kig forbi sendentanke! Vi har en masse gode bud på adventsgaver der vil bringe glæde! Hvad end det er adventsgaven til hende eller ham, så har vi en gave der kan bruges!

Julehygge i weekenden

Hva skal i bruge weekenden på? En super lækker måde at bruge en formiddag i weekenden på (både sommer og vinter), er på en cafe med en lækker omgang brunch. Det er køligt udenfor, men du sidder indenfor på en hyggelig cafe med en dejlig varm kop kaffe og en brunchbuffet uden lige med en du holder af.. Det er da weekendhygge!

Brunch buffet

Har du lige som mig en meget sød tand eller kender du en der har det, så kan en kageoplevelse helt klart anbefales. Bor i nær København, så har Nimb i Tivoli en lækker kagebuffet et par gange om måneden. Her kan man vælge mellem alt fra et typisk sønderjysk kagebord til lækre lagkager og scones.

Er man så uheldig at bo et stykke fra københavn, så kan vores gavekort søde fristelser helt klart anbefales. Med dette gavekort kan modtager og en ledsager smage på en masse søde lækkerier rundt om i landet, gavekortet kan nemlig indløses i over 30 forskellige butikker og cafeer og byder på alt fra raw cake og marrokanske kager til cupcake, pluk-selv jordbær og ægte sønderjysk kaffebord.

søde fristelser

Der er en masse spændende og ikke mindst lækre ting man kan bruge weekenden på – hvad skal du lave?