Den nemme julegave

Af -

Så blev det onsdag den 17 december og der er nu præcis en uge til juleaften og den bedste uge er forude! Først har vi weekenden hvor vi har den sidste søndag i advent, så er der tirsdag hvor det er juleaften og sidst men ikke mindst næste onsdag hvor det er juleaften.. en helt perfekt juleuge!

At der både er en advent og juleaften indenfor kort tid betyder dog også at man hurtigt kan blive stresset hvis man har glemt en af de mange gaver der skal indkøbes her til julen! Her kan blandt andet nævnes julegaverne, adventsgaverne, kalendergaverne, mandelgaverne og julehilsnerne –gaveræset vil ingen ende tage!

Skal du have styr på de sidste gaver inden weekenden? Så er det helt sikkert værd at overveje at overlade den stressende julehandel til alle de andre juleshoppere og klare juleindkøbene hjemmefra! Glæd med en gave på sendentanke.dk

Den nemme julegave i juletiden

En god julegave behøves ikke at være en julegave hvor en masse stress medfølger! Med et gavekort til Sendentanke kan du nemt og bekvemt sende en gave afsted til en du holder af. Hele julegaveindkøbet kan nemlig klares lige fra telefonen – så kan julegaverne købes på vej hjem fra arbejde eller mens der er reklamer hjemme på sofaen.. det er da lidt mere tiltalende end en masse skubben og massen og ventetid på grund af lange køer i butikken!

Derudover kan gavekortet bruges til 100vis af butikker og oplevelser! Sendentanke har en masse fede gavepartnere som f.eks Wunderwear, Stylepit, Hungey, Johan Bulöw og iTunes!

Julegave til mor

Se vores store udvalg af lækre gavekort her og bestil årets julegave hurtigt og let!

Derudover kan vi tilbyde vores allround gavekort til sendentanke i både fysisk og digital form! Så foretrækker du at have et fysisk gavekort at ligge under træet så kan vores fysiske gavekort købes frem til den 22. december inden klokken 16! Vores digitale gavekort kan købes helt frem til de skal gives. Vil man gerne personliggøre gavekortet lidt kan man lave et hjemmelavet gavekort hvori man skriver gavekortskoden som man modtager via SMS når man har bestilt sendentanke gavekortet.

Den lille ekstra gave til dig selv?

Har du ikke modtaget nogle advents –eller pakkekalender? Eller vil du bare gerne forsøde juletiden lidt ekstra for dig selv eller en du holder af? Så deltag i sendentankes sidste adventskonkurrence på facebook. Denne sidste søndag i advent, har vi et gavekort til Wunderwear på højkant.. Vinderen modtager et gavekort til Wunderwear på en værdi af 600 kroner som kan indløses i en af wunderwears butikker landet over. Wunderwear har en masse lækre mærker, så her er der rig mulighed for at finde et pænt undertøjssæt eller noget nyt nattøj til den kølige vintertid. Det ville da være en lækker lille overraskelse!

Glædelig 17. december – håber i nyder de sidste juledage!