De mest populære oplevelsesgaver til mænd

Af -

Kigger du efter på ønskelisterne – både op til jul, til fødselsdage og til mærkedage i øvrigt – finder ud helt sikkert et ønske om en oplevelse. Det er blevet meget populært, for Oplevelsesgaven er blevet The New One, og det kan vi på sendentanke.dk bestemt godt forstå.

En oplevelsesgave er evig gyldig. Den bruges ikke op eller smides ud, når den har overskredet sidste salgsdag. Den kan tilpasses enhver smag og enhver pengepung. Den kan gives til ham, der har alt, eller som ikke ønsker sig noget. Den kan gives til mænd i alle aldre; den lille prins, barnet, teenageren, den unge mand, den modne mand, søn, far og bedstefar.

Og hvorfor nu oplevelser?

Det er der mange grunde til, men her er de tre væsentligste:

  1. Fordi en oplevelse er noget, du gemmer i ”sjælen” og kan trække frem igen og igen, når du tænker tilbage på den skønne dag.
  2. Fordi du kan være sammen med andre om din oplevelse – enten direkte eller som tilskuer og fotografen, der foreviger din skønne dag.
  3. Og fordi du kan lægge kimen til en måske fremtidig fordybelse eller interesse.

 

Ølsmagning for 2

Den perfekte oplevelsesgave er også en ølsmagning for 2 – kan du købe her

Ud over altid at findes i erindringen kan oplevelsen foreviges med mobilen eller kameraet. Videoen eller billedet kan vises til alle, der ikke har været med og gemmes, til du har lyst til at mindes din oplevelse og tages frem igen.

Endelig har du jo muligheden for at give en gave, som I kan være 2 om. Eller måske flere? En kærlighedsoplevelse er jo oplagt at give til din udkårne. Eller du kan måske lægge kimen til en fremtid fritidsinteresse.

Vinoplevelse

Inden du beslutter dig for, hvilken oplevelse du skal vælge, må du gøre lidt benarbejde og tjekke mulighederne ud. For markedet er enormt, og det er jo vigtigt, at du finder gaven, som sidder lige ”i skabet”.

Du må nødvendigvis vide lidt om, hvad han interesserer sig for, inden du ved, i hvilken retning du kan gå. Er det en madoplevelse, en kærlighedsoplevelse, en adrenalinoplevelse eller måske endda en wellnessoplevelse?

Muligvis har du allerede kigget ind mange andre steder og ikke fundet lige det, der skal til, for at han kan føle sig helt særlig.

Oplevelsesgaven på sendentanke.dk

Hos os har vi et stort udvalg af forskellige oplevelser. Vi har anstrengt os meget for at kunne tilbyde så bred en vifte af gaver som muligt.

Hvad kan han så opleve?
Er han til fart over feltet og adrenalin i blodet? Eller holder han af vand eller luft? Eller rejser – wellness – gourmet?

De mest populære oplevelsesgaver til mænd lige nu er: Kør Lamborghini, faldskærmsudspring, prøvedyk, øl-eller whiskysmagning, kitesurfing og champagnebrunch.

Køb et oplevelsesgavekort lige her

oplevelsesgave

Holder han af vand, kan vi anbefale Kitesurfing, SUPsurfing, Wakebording, vandski, dykning, havkajak og speedbåd.
I luften kan han få en tur i simulator i en Boeing, F1 eller F16. Eller måske i helikoptor, faldskærmsudspring eller luftballon.
Den fartglade kan prøve surfriding, blokarting, gokarting, Ferrari og Lamborghini.
Et kick til adrenalin i blodet kan han få ved at prøve rapelling, extrem-running, skibane, mountainbike, poledance eller action med øksekast, hardball, paintball eller lerdueskydning.

Du kan også kigge en helt anden vej: madoplevelser. Vi tilbyder alt lige fra alverdens gourmet til lakrids og chokolade. Vi har mad fra hele verden eller blot fra vores eget lille Danmarks ”mormormad” eller Nyt Nordisk Køkken.

Smagsoplevelseser

Du kan give en madoplevelse lige her: Café og Restaurant gavekortet

Kunne han være interesseret i Wellness og måske for 2, så I kan være sammen om oplevelsen, så kan du også finde gode tilbud hos os.

Endelig er der også mulighed for det eksklusive – Oplevelsesrejsen. I skønne Danmark eller f.eks. Paris?

Hos sendentanke.dk er der kun tre klik på mobilen, fra du har bestemt dig, til gaven ligger på hans mobil, så vi håber, du vil klikke ind på sendentanke.dk. Start ved f.eks. Adrenalinsuset og derfra videre til alle de andre spændende gaver.

Og det kunne være rigtigt dejligt, hvis vi ses igen til dit næste valg af populære oplevelsesgaver.