De bedste julegaveønsker

Af -

Står du og mangler lidt sjovere og spændende julegaveønsker på din ønskeseddel denne jul? Bare rolig, vi har samlet de bedste julegaveønsker ind fra alle os på kontoret, og lavet en fin liste over de bedste ønsker her til jul. Er du enig?

Gode julegaveønsker

Vi har lavet et lille udkast over de julegaver vi ønsker os allermest her for tiden. Vi har prøvet på at ramme meget bredt, så de fleste er både til mænd og kvinder, og alle aldre. Så notér lige vores geniale bud til dine julegaveønsker, med dem skal du nok få en rigtig god juleaften med lækre gaver.

Julegaveønsker - BLOG (1)

Hvilke ønsker skal med på din ønskeliste? 

Gavekort til Illum, Magasin eller andre storcentre

Storcentre- og magasiner er uden tvivl det mest sikre gavekort at give! I Danmark har vi over 68 storcentre- og magasiner. Så lige meget hvor i landet du er, vil modtageren af gavekortet, have fri adgang til indløsning af gavekortet blandt flere forskellige butikker.

Hvis modtageren af gavekortet ikke bor i nærheden af et storcenter- eller magasin, vil et gavekort til byens handelsstandsforening klart være det bedste supplement.

Et gavekort af denne kaliber svare lidt til vores All-Round gavekort, det giver modtageren mulighed for selv at vælge hvilket gavekort de kunne tænke sig, ud af dem på vores hjemmeside.

Tøj- og sko online

Er gaven til en lidt yngre person? Hvorfor så ikke give et gavekort til online shopping? Med et gavekort til online shopping får han/hun mulighed for at købe tøj og sko blandt flere forskellige brands ét sted, når som helst på døgnet. Vi syntes de her er de fedeste online shopping hjemmesider: Asos.com, Miinto.dk eller Zalando.dk

Life is short-buy the shoes

Undertøj- Mænd og kvinder

Vi bruger det jo alle sammen, og har alle brug for noget nyt i ny og næ, så hvorfor ikke forkæle modtageren med et nyt sæt undertøj. Wunderwear, Change, Hunkemöller, har noget til enhver kvinde, hvor Calvin Klein, Hugo Boss og Björn Borg har noget til enhver mand. Det er jo bare lækkert at få noget nyt undertøj. Det er altid på vores ønskeliste. Men hvis du ikke vil få mormor til at købe undertøjet til dig, kan du jo bare ønske dig et gavekort til Zalando, eller en anden online shopping portal – de har jo også undertøj!

Oplevelser

Oplevelser er altid et godt ønske, du kan tilbringe noget tid sammen med dine nærmeste, og hygge er stort set garanteret. Om det skal være en omgang middag med lidt vino med kæresten, eller om det skal være et flødebollekursus med veninden. Det er jo oppe til giveren, men hvis du selv vil have lidt indflydelse på julegaverne, så kan du jo ønske dig en af gavekort-bokse vi har på vores hjemmeside.
Fx. Smuk og Dejlig, Charmerende Weekend, Motorsport Premium, osv.

Kosmetik/ kropspleje  – Mænd og kvinder

Igen, vi har jo alle flotte, smækre kroppe og de skal plejes og elskes. Så hvorfor ikke et gavekort til kroppens velvære? Dette kan mænd, kvinder, unge og gamle bruge til noget, så ønsk dig et gavekort eller produkter fra Matas, The Body Shop, Ezzence.dk eller Gentleman’s Bazaar.

A woman's bestfriend - make up!

Interiør

Til sidst, men ikke mindst, din bolig! Den har jo også brug for nogle opdateringer i ny og næ; så hvorfor ikke ønske dig nogle fine nips ting fra Notredame, Frk. Mage, Magasin eller H&M Home. Alle har mega fine ting til din bolig, om den er lille eller stor, du skal nok kunne finde noget du ønsker dig. Hvis ingen af disse butikker er i nærheden af dig, så kan et gavekort til Inspiration, Kop & Kande eller Bahne, jo altid bruges til noget. Vi har også en lækker lille web shop der hedder Room-Shop.dk, hvis du gerne vil kunne shoppe i pyjamas og en god kop kaffe.

 

Julegave ønsker til mænd og kvinder

Det kan godt være svært at finde noget at ønske sig, men vi syntes denne liste er ret bred og har noget alle kan bruge til noget. Er du enig?

Mere inspiration:

  • Hvis du mangler mere inspiration til julegaver til ham, så tjek vores 150 julegaveideer ud her.
  • Hvis du mangler inspiration til julegaveideer til hende, så læs med her.
  • Hvis du vil ønske dig gavekort, så har vi samlet 11 af de fedeste butikker at få gavekort til, læs med her. 

Psst.. Husk du kan finde alle vores firmajulegaver her.