De 24 bedste julekalendergaver

Af -

At finde 24 individuelle, interessante og gode kalendergaver, er lettere sagt end gjort. De skal jo vise modtageren at du virkelig har tænkt dig om, med dine gaver, men heller ikke ødelægge din pengepung for resten af december måned. Os fra Sendentanke.dk har lavet en lille liste over de 24 bedste kalendergaver til ham og hende.

Hvorfor julekalendergaver?

Denne jule tradition er jo så hyggelig! En pakkekalender som hænges op med store forventninger et par dage før december måned. Der kigges meget nysgerrigt og måske mærkes der også MEGET forsigtigt og gættes. Mange spændende morgener venter forude for modtageren. Men en pakkekalender kan jo desværre hurtig bliver dyr, siden der skal trods alt findes 24 individuelle kalendergaver pr. person.

Det er jo meget individuelt hvad succeskriteriet er for de kalendergaver man giver, men at modtageren bliver glad for initiativet og gaverne naturligvis! Det hjælper også en hel del hvis giveren får en masse positive oplevelser ud af det arbejde der er lagt i at finde alle 24 gaver.

Det kommer jo også meget an på hvem kalendergaverne er til, det er jo vidt forskelligt hvilke gaver der skal gives, alt efter om det er kalendergaver til børn eller voksne.

Kalendergave

Inden vi starter kan vi klart anbefale Luksus Gavekortet

Luksus gavekortet giver fuld valgfrihed til modtager på 100-vis af butikker og oplevelser – som du kan købe lige her.

Luksus Gavekortet

Budget for kalendergaver

Du kan jo lægge et budget for de gaver du gerne vil give, så løber budgettet ikke lige pludselig fra dig. Beslut dig for hvor meget du fx. vil bruge pr. gave, eller bare totalt. De behøver jo ikke alle sammen være utrolig dyre – måske kun dem der falder på d. 1, 2, 3 og 4 søndag i advent og juledag.

Forslag til de helt billige gaver kan f.eks. være:

 1. Lille pose af deres yndlings slik
 2. Et stykke lækker chokolade
 3. En læbepomade (vi får jo tørre læber i kulden)
 4. Et kinderæg (til dem med en barnlig-sjæl)
 5. En nøglering
 6. Fritagelse for de daglige pligter (fx. støvsugning, opvask, osv.)
 7. Personens livret på en valgfri dag

Dette er jo nogle billigere løsninger til dig, og er bare nogle bud til hvad du kan finde på.

Kalendergaver til hende

Skal du give eller lave kalendergaver til din kæreste, veninde, eller bare en kvinde du holder af, så kan du få lidt idéer her.

Kalendergave til kvinden

 1. Make-up: De fleste af os kvinder bruger det, så måske kan du finde noget du ved hun bruger eller ønsker sig. Ellers kunne det også være et gavekort til The Body Shop, Ezzence.dk, eller Matas. Her kan hun selv vælge!
 2. Hudpleje: Også en ting som rigtig mange kvinder bruger. Se overstående forslag.
 3. DVD’er: Måske kan du finde en god film til hende. Så kan du give hende en hygge aften derhjemme, med hjemmelavet popcorn og en pose bland-selv silk.
 4. Cover til hendes smartphone: Hvis hun er lige så uheldig og klodset som resten af verden når det gælder ens skrøbelige smartphone, så er et nyt cover en genial gave.
 5. Hårpleje: Kvinder har jo for det meste hår på deres flotte hoved, så hvorfor ikke forkæle deres lang lokker med nogle lækre hårprodukter. Her kunne et gavekort til Matas også godt bruges.
 6. Et godt magasin: Kender du det blad hun går og ønsker hun kunne læse, men har ikke råd til. Så køb det til hende! Elle, Vogue eller Costume er et meget godt bud.
 7. Hyggesokker: Perfekt til denne årstid! Det er koldt, og vi kvinder fryser stensikkert om vores små fødder. Så forær hende et flot par hygge strømper.
 8. Sutsko: Hvis hun ikke er til hyggesokker, eller bare er til begge dele, så kunne du give hende et par fine sutsko. Zalando har måske et godt bud?
 9. Halstørklæde: Et flot og lækkert halstørklæde, så hun kan holde varmen om vinteren, samtidig med at se godt ud! Det er en god gave! Tjek Miinto.dk eller Zalando’s udvalg.
 10. Smykker: Find nogle flotte smykker til hende, f.eks øreringe, halskæber eller ringe. Husk at vælge det i den metal hun går med mest!
 11. Ørevarmere: Hvis hun cykler på arbejde, så er ørevarmere guldværd!
 12. Hue: En varm hue, hvis hun foretrækker det frem for et par ørevarmere.
 13. En god flaske vin: Altid en god gave! Måske kan du vælge en helt ny slags som hun ikke har prøvet før. Eller et fint gavekort til Vinoble – så kan hun selv vælge.
 14. Stearinlys: Så er der garanteret maks hygge, især i disse mørke måneder. De kan pynte i vindueskarmen eller på hendes bord.
 15. Oplevelser: Forkæl hende med et gavekort til en oplevelse for jer to, eller hende selv. Se vores udvalg af oplevelsesgavekort her.
 16. Sjove gadgets: Måske er de lidt pjattet, men det er jo sjovt! Giv hende et gadget som hun slet ikke vidste hun manglede. Coolstuff.dk har et stort udvalg af mærkelige og sjove gadgets.
 17. Ting til husholdningen: Måske mangler hun et eller andet til hendes husholdning? Om det er en serviette-holder, salt og peber kværn, eller noget helt tredje, du kan helt sikkert finde noget i Inspiration eller hos Room.
 18. Luksus kaffe: Køb en lækker og speciel kaffe blanding hos din lokale café, dette er ekstra luksus for hende der ikke kan undvære hendes morgenkaffe.
 19. Special the: Find en ny the smag du ved hun ikke har prøvet før, dette giver hende både noget nyt hun kan smage, men også noget at varme sig på i de kolde timer. Perchs the forrentning inde i byen er specialiseret i lækre the varianter, prøv at finde noget derinde.
 20. Parfume: Kender du hende godt nok til at finde en ny duft til hende? Eller er hun ved at løbe tør for hendes yndlings parfume? Det er ihvertfald en rigtig fin gave til hende.
 21. Neglelak: Står hun og mangler lidt nyt til hendes negle? Så kan du finde nogle flotte farver hos Matas, Essie neglelakkerne er geniale!
 22. Skrabelod: Vil du gøre hende rig? Så giv hende et juleskrabelod! Et sikkert hit, men husk at skrive at du selvfølgelig skal have halvdelen hvis hun vinder den helt store gevinst!
 23. En pose brændte mandler: Vi kan også godt lide at snolde lidt! Så hvorfor ikke forkæle hende med en pose delikate brændte mandler. De kunne jo også godt være hjemmelavet?
 24. En billet til teateret: Eller biografen, eller Tivoli, eller lige det du føler hun mest er til. Selvfølgelig skal du selv med.

Kalendergaver til ham

kalendergave til manden

 1. En nem en: En pakkekalender med specialøl eller hans yndlings øl. Lige præcis som i The Julekalender. Det vil de fleste mænd nok elske. Du kunne også pakke dem ind i anderledes former, fx. en æske, en større æske, så han ikke kan gætte det hver dag.
 2. Deo: Det behøver jo ikke være en af de dyre, men hvis det er til advent kunne du måske forkæle ham lidt ekstra? Se vores gavekort til Matas eller Gentlemans Bazar.
 3. Parfume: Vi kan jo godt lide at vores mænd dufter godt, så hvorfor ikke forkæle ham med en velduftende parfume eller aftershave?
 4. Flotte strømper: Mænd er jo ikke altid lige god til at udskifte deres strømper, så hjælp dog manden! Se Zalandos udvalg af farverige eller minimalistiske sokker.
 5. Accessories: Hvis din mand er til accessories, så skal du være glad! Dette er en genial måde at få ordnet adskillige kalendergaver til ham. Det kunne være et flot slips, en sjov butterfly, slipsenål.
 6. Barbergrej: Hvis han plejer sit skæg, så kan du jo hjælpe ham med det. Om det er noget nyt lækkert barberskum, eller børste eller noget helt tredje, så se Gentlemans Bazar for deres store udvalg af grej til manden.
 7. DVD’er: Giv ham en filmaften hvor i kan sidde og hygge med en STOR omgang popcorn, silk og cola. Se Blockbusters gavekort til leje af film her.
 8. En god bog: Er din mand en ægte læsehest? Så giv ham dog den bog han står og ønsker, se saxo.coms udvalg her.
 9. Ugeblad eller magasin: Hvis han er mere til billeder og at skimme hans tekster, så forær ham et magasin som fx. Euroman.
 10. Undertøj: Noget enhver mand kan bruge til noget, forny hans udvalg af lækre underhylder.
 11. T-shirts: Igen, noget enhver mand kan bruge til noget. Find en lækker en af slagsen hos Zalando.
 12. Gadgets: Det her er til manden der har alt, men mangler en masse gadgets! Mange mænd elsker deres gadgets, så find nogle sjove nogen hos Coolstuff.dk
 13. Kurv med lækkerier: Giv ham noget godt til ganen, fx. en special øl, vin eller en plade god chokolade
 14. Oplevelser: Altid en god idé. Her kan i spendere dagen sammen ved at lave noget han godt kan lide. Se vores gavekort med et adrenalinsus her. Ellers kan du lave dit eget gavekort her, hvor du selv kan bestemme beløbet eller hvad I skal lave.
 15. Billeder af jer: Her kan du forærer ham et fint billed af jer begge i en flot ramme, så har han noget at stille på hans kontor, og vise dig frem.
 16. Cover til hans smartphone: Kunne han godt bruge et nyt cover til hans smartphone eller tablet, så forær ham et nyt lækkert et af slagsen.
 17. Luksus kaffe: Elsker han kaffe? Så er du heldig! Giv ham en lækker pose af din eller hans yndlings kaffe fra jeres café nede på hjørnet.
 18. Kasket eller Cap: Elsker han at gå med kasket eller cap, så find en ny flot en og forny hans look.
 19. Smykker: Mange mænd kan godt lide at gå med smykker, så giv ham et flotte par manchetknapper, ring eller noget helt tredje. Du kender ham jo bedst!
 20. The: Hvis han er mere til the, så kan du finde noget velsmagende the hos Perchs eller Tante T i torvehallerne. Det er ren luksus!
 21. Hoodie: Giv ham en ny hoodie! Den trænger sikkert også til at blive forny hans look.
 22. Computer sleeve: Køb et nyt sleeve til hans computer, her beskytter du både hans fine computer, men kan også hjælpe ham med at give ham lidt stil på jobbet.
 23. Gokart tur med drengene: Køb et gavekort til ham og hans drenge venner, så de virkelig kan hygge sig i deres mandehørm.
 24. Lav hans yndlingsret: Disk op med hans yndlingsmenu, forkæl ham og få en rigtig hyggelig aften sammen.

Ellers kan du finde andre gaver til ham på denne side.

Kalendergaver til børn

Kalendergave til børn

 • Den nemme: Forær dem penge alle fire søndage, så kan de selv bestemme hvad de vil bruge dem på. Du kan også give dem en lille pose silk eller noget andet billigt – så de ikke blot får penge. Hvis du ikke vil give dem penge, kan du give dem et Luksus gavekort til vores hjemmeside, her kan de også selv vælge hvilket gavekort de vil have. (Du kan allerede købe dine kalendergaver på vores hjemmeside nu! Du skal blot ændre leveringsdatoen, så bliver gavekortet først leveret på den dag du ønsker)
 • Den måske heldige: Er det til lidt ældre børn, så kunne du give dem et skrabelod eller en lottokupon. Dette er jo et hit, især hvis de vinder noget! Her kan du igen også give dem en lille pose brændte mandler eller noget andet.
 • Den sjove: En tur til Lalandia, Zoo, Tivoli, Koncert, i Biografen eller lignende oplevelser. Pak det evt. ind med en seddel så de har et bevis, og gerne sammen med lidt mundgodt, så de også får lidt fornøjelse med det samme. Se vores blogindlæg om at lave dit helt eget gavekort.
 • Hjemmebiograf aften: Lav en hjemmebiograf, med børnefilm, popcorn og slik. Det er jo ren hygge for jer allesammen, se vores liste over de bedste julefilm her. 

Mangler du stadig inspiration til den perfekte kalendergave?

Se vores store udvalg af 100-vis af gavekort og oplevelser ved at klikke her.