De 17 (fedeste) oplevelsesgaver samlet ét sted

Af -

Det vrimler med rigtig mange oplevelsesgaver på nettet, og vi har derfor besluttet os for at samle de 17 fedeste oplevelsesgaver på denne liste. Så hvis du mangler inspiration til en fed (oplevelses)gave, er du kommet til det helt rigtige sted.

Oplevelserne er i alle prisklasser og til folk i alle aldre, uanset køn. Vi har samlet en række oplevelser til:

  • Vands
  • Lands
  • I luften

 

Et godt citat inden vi starter den ultimative liste med oplevelsesgaver:

Drøm som skulle du leve for evigt og lev som skulle du dø idag

 

Den ultimative tur i bil – Ferrari

Oplevelsesgave ferrari

– Overrask med en tur i en Ferrari eller Lamborghini og lad modtageren få adrenalinen helt op med fart over feltet. Det er en oplevelse, som man sent vil glemme. Det tør vi godt love!

Du kan se oplevelsen lige her.

 

En tur i luften – Helikopter

Helikopter oplevelsesgave

– En helikoptertur er noget de færreste har prøvet. Giv derfor ham eller hende en speciel oplevelse i luften. De får chancen for at se Danmark oppe fra og en oplevelse, som de kan prale med overfor alle deres venner og familie.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Adrenalin rush – Faldskærmsudspring

Faldskærm oplevese

– Skal modtageren udfordres og skubbes helt ud til kanten. Så giv et tandem faldskærmsudspring. Det vil give modtageren et adrenalin sus ud over det sædvanlige. Vi er sikre på, det vil skabe glæde hos modtageren.

 

Vægtløs tæt på jorden – Vindtunnel

Oplevelse vindtunnel

– Giv en tur i en vindtunnel og lad modtageren få den samme følelse af vægtløshed som man oplever, når man springer faldskærm. Gaven er genial, hvis man gerne vil have et adrenalin sus få meter over jorden.

 

Flyv henover bølgenerne – Speedbåd

Speedbåd oplevelse

– En tur i speedbåd med fuld fart hen over vandet. Modtageren kan få lov at sejle med fuld fart og nyde suset.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Overskrid grænserne – Bungee jump

Oplevelse bungee jump

– Bungee jumping er grænseoverskridende for de fleste. Når først man har hoppet, er det bare at nyde udsigten og lade kroppen blive fyldt med adrenalin. Tør du selv?

 

Prøv noget nyt – Flyboard

Flyv på vandet

– Giv en vandoplevelse som de færreste har prøvet. En tur med flyboad giver modtageren mulighed for at flyve hen over vandet, blive underholdt og lave vilde tricks.

 

Ski på en ny måde – Vandski

Waveboard oplevelse

– Er modtageren glad for at stå på ski eller snowboard, kan du udfordre ham/hende ved at give en tur på vandski eller wakeboard. Du kan også sagtens give det til en person, som hverken har stået på ski eller snowboard, men som du synes skal udfordres lidt.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Natur og fuld fart – Mountainbike

Oplevelse Mountainbike

– En mountainbike tur ud i den skønne danske natur. Kør imellem træerne og få sved på panden. Dette kan være en skøn og udfordrende oplevelse, som kun bliver bedre jo flere i er.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

“Skyd” din ven – Paintball eller Hardball

Hardball oplevelsesgave

– Skal der være ”krig” på programmet, kan du give en oplevelse til Hardball eller Paintball. Lad modtageren komme ud og finde sin indre soldat frem. Det er oplagt at dele denne oplevelse med modtageren.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Konkurrence i fuld fart – Gokart

Oplevelse Gokart

– Forær modtageren en tur i gokart og deltag evt. selv. Konkurrer og se hvem af jer der er hurtigst rundt på banen. Det er god underholdning, som bringer konkurrence genet frem.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Træk vejret under vand – Dyk

Dyk oplevelse

– Giv et prøvedyk i gave og lad modtageren finde sin indre Jacques Cousteau frem. Modtageren får muligheden for at mærke, hvordan det føles at trække vejret under vand.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Højt til vejrs – Rappeling eller highroping

Rappelling oplevelse

– Lad modtageren prøve kræfter med rappelling eller highroping. Test om modtageren har modet til at klatre rundt i flere meters højde.

 

Kevin Magnussen for en dag – F1 simulator

Oplevelse F1 simulator

– Er modtageren glad for fart og ræs? Så giv ham/hende en tur i en F1 simulator. Lad modtageren mærke hvordan det er at køre i en af de hurtigste biler i verden.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

På toppen af bølgerne – Surfing

kitesurfing oplevelse

– Giv en oplevelse til kitesurfing eller surfing. Lad modtageren prøve kræfter med bølgerne og se om han/hun kan holde sig oppe på brættet.

Du kan se oplevelsen lige her.

 

Jægerpilot for en dag – Jægerfly

F16 Oplevelse

– En tur i et jægerfly må være de fleste drenges drøm. Lad modtageren opleve hvordan det er at lave loop og rulle 360 grader rundt i et kampfly.

 

Den ultimative flyvetur – Rumraket

En tur i rummet oplevelse

– Den ultimative oplevelse må være en tur i rummet. Lad modtageren komme ud i atmosfæren og se det vældige himmelrum og jorden fra mange kilometers højde.

 

Det var vores 17 forslag til oplevelsesgaver. Vi håber, du har fundet noget du kunne bruge. Hvis du endnu ikke har fundet det, du leder efter, kan du se en liste med flere oplevelsesgaver her.

Er du udkig efter andre gaveideer til ham eller hende – så har vi 100-vis af gavekort at vælge imellem. F.eks til Matas, Hungry, Zalando og mange flere.

Er du virksomhed og skal du give oplevelsesgaver til dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller andet – så kan du læse reglerne for oplevelsesgaver her.

 

Vil du gerne i kontakt med os?
Skrive eller ring til os på: info@sendentanke.dk70224700
Læs mere om os på www.sendentanke.dk.

 

Andre indlæg: