Champagnesmagning for 2

Af -

Har I hørt at vi nu også tilbyder gavekort på champagnesmagning! Det er jo ren luksus og meget elegant! Så smid de meget behagelige jogging i vaskekurven, og tag et par høje hæle og en flot kjole, eller en fin skjorte på – for nu skal I ud og nyde et par glas af en velsmagende champagne.

Vores champagnesmagning gavekort, er den del af boksen ‘Alverdens Drikke‘, hvor du også kan vælge imellem vin, cocktails, kryddersnaps, whisky, rom, tequila, øl, og selvfølgelig, champagne. Det er for 2 personer, så tag kæresten eller veninden med under armen og nyd jeres lærerige aften!

Køb gavekortet lige her.
Alternativt kan du også give et luksus brunch med Champagne lige her.

Hvad indeholder gavekortet

Du kan bla. smage vintage champagne i København K, her vil i modtage 3 glas champagne pr. person. Mens du smager på champagnen, bliver der fortalt om de enkelte champagnehuse samt de forskellige champagner, der smages. Efter jeres champagnesmagning vil der være mulighed for at købe champagnerne med hjem, med rabat! Det kan vi lide!

Champagne glas

Vintage Champagne

De fleste af os danskere har kun stiftet bekendtskab med de mest kendte champagnemærker, men det skal der laves om på hos VintageChampagne.dk. Her får du adgang til en skattekiste af gode champagner, som normalt aldrig når til Danmark. VintageChampagne.dk har Danmarks største sortiment af ægte champagne og er etableret for at vise danskerne, hvor godt den ægte champagne kan smage, og hvor mange smagsnuancer den rummer. Smagen vil varierer alt efter, hvilket område i det franske champagnedistrikt flaskerne kommer fra og hvilke druesorter, der er anvendt.

Ægte Champagne

Hvad er forskellen på ægte champagne og en mousserende vin? En ægte champagne er en mousserende vin fra et nøje afgrænset område i Frankrig. Området ligger ca. 150 km nordøst for Paris med byerne Remis, Epernay og Aÿ som centrum for de fleste større Champagnehuse.

Champagne er altså kendetegnet ved at komme fra området Champagne. Det der gør champagne til en unik mousserende vin, er først og fremmest klima og jordbund. Det karakteristiske for Champagne-området er den meget kalkholdige undergrund, vinstokkene gror i. For at frembringe en ægte Champagne, må der kun bruges tre forskellige druesorter til fremstillingen. Det er Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, men det der måske først og fremmest hæver champagne vinen over andre mousserende vine, er den tradition og de lovregulerende metoder, der er pålagt for fremstillingen af ægte champagne. Champagne er ikke bare en hvidvin tilsat kulsyre, men noget specielt.

Der findes mange mousserende vine, der minder om champagne, ikke blot i Frankrig, men også fx. tysk Sekt, italiensk Spumante og spansk Cava. Flere af disse er også glimrende mousserende vine, men er altså ikke champagne og må ifølge international lov ikke kalde sig champagne.

 

champagne flaske

 

Skål til jer, og nyd jeres fantastiske aften!

Hvis champagne ikke lige er til dig, så har vi lidt inspiration: