Camilla’s top 5 gaver

Af -

Nu har jeg været praktikant hos sendentanke i 3 måneder.. Og når man bruger dagene på at promovere gaver og gavekort så bliver man hurtigt selv interesseret i produkterne – jeg er lidt som et barn i en slikbutik!

Derfor sagde jeg naturligvis ja, da jeg blev spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at fortælle hvilke af de lækre brands på sendentankes side der lå på min liste over top 5 gaver, så her får i listen over Camilla’s top 5 gaver fra sendentanke!

Gaverne man altid kan bruge

Når jeg står og skal til at finde ud af hvad jeg ønsker mig, bliver min ønskeliste altid en smule tam. Der er altid omkring 3 ting på og når man så er så heldig at modtage mere end 3 gaver, er man næsten garanteret at have fået det samme to gange eller måske så uheldig at have fået noget der slet ikke er ens stil. Derfor er jeg begyndt at ønske mig ting som jeg ved man altid kan bruge. Her kan f.eks nævnes gavekort til IKEA eller frisøren. Da jeg skulle vælge mine top 5 gaver på sendentankes side, var det derfor helt naturligt for mig at vælge sådan nogle gaver også – det er bare rart at få lidt gaver man ved man altid kan bruge!

Matas gavekortet

Et gavekort til Matas ved man at man altid kan bruge til noget! Hvis det ikke er en ny lipgloss eller mascara, så har de cremer, parfumer eller hårtilbehør. De har alt fra basis ting som en god håndcreme til vinter eller en lækker shampoo og balsam til lidt mere luksus ting som smykker fra Dyrberg Kern eller en lækker oplevelse (eg. en skønhedsbehandlig eller en overnatning).

Matas mobil

Gavekort til Hungry

At modtage et gavekort til Hungry kan ikke være andet end en sikker vinder! Specielt når man som jeg er studerende.. så er det ikke takeout der er flest penge til! Jeg spiser dog ikke særlig ofte takeout og er generelt heller ikke den store fan af det, men når man lige kommer hjem en fredag fra arbejde/studie og er voldsomt træt, så er det da en vild luksus lige at kunne bestille noget god mad udefra i stedet for at skulle til at i gang i køkkenet!

Gavekort Just-Eat

Gaver der byder på lidt ekstra forkælelse

Dette er gaver der normalt er på min ønskeliste.. ting der giver lidt mere luksus i hverdagen! Et lækkert stykke tøj, en sjov oplevelse, en god omgang massage – lækre produkter der er nice to have!

Et gavekort til Comedy zoo

En gave der ikke kan være andet end god, må da være gaven der byder på et godt grin? En aften ude med en man holder af, hvor man får lov at se stand up mens man hygger sig sammen.. det er da lækkert! Derfor er et gavekort til Comedy Zoo helt sikkert med på min top 5 gaver!

Gavekort til Inspiration

Dem der kender mig, vil nok mene at jeg kan være lidt af en pynteprinsesse der elsker glimtrene og blomstrede ting ret meget.. og det er heller ikke løgn! Jeg elsker nips ting og siger sjælden nej til endnu en lysestage eller pude til sofaen – det er jo så hyggeligt! Derfor vil et gavekort til Inspiration være en helt perfekt gave til mig! I øjeblikket er jeg helt vild med Royal Copenhagen og Le Creuset, så fik jeg et gavekort til Inspiration ville det nok være en af det mærker gavekortet vil blive brugt på. Inspiration byder dog også på en masse andre lækre brands som Georg Jensen, Kähler og Kay Bojesen med produkter til både køkkenet, badeværelset, stuen og værelset.. Masser af muligheder for at få piftet lidt op i hjemmet!

 Zalando gavekortet

Som (næsten) enhver anden kvinde, er der selvfølgelig et gavekort til tøj og sko på min ønskeliste! Havde jeg uanede mængder af penge (og plads i skabet!), så ville jeg nok købe noget nyt tøj hver dag.. ELSKER simpelthen bare tøj og sko! Sendentanke har en masse gavekort til forskellige webshops der sælger en masse lækkert tøj, men mit valg faldt på Zalando fordi jeg tilfældigvis ved at de har lige de sko jeg bare eje! Og derudover har Zalando over 1500 forskellige mærker.. så ønskede jeg mig ikke noget specielt, så ville jeg nok godt kunne finde noget lækkert derinde alligevel!

Gaven der altid er et hit

Hvad man ønsker sig mest, variere hele tiden. Så får man måske lige købt en ny vase og derfor ryger gavekortet til Inspiration lige pludselig ned på listen. Så hvis man vil være på den sikre side, så er sendentanke gavekortet helt sikkert værd at overveje. Sendentanke gavekortet kan bruges til 100vis af butikker og oplevelser, så er man garanteret at der er et eller andet modtager vil blive glad for! Så skal du sende en gave til en du holder af, så kan et universal gavekort helt sikkert anbefales!

Leder du efter julegaven til far? Eller den perfekte adventsgave til kæresten? Så kig forbi sendentanke! Her kan du, udover at finde et hav af fede brands, finde en masse inspiration til den næste gave!

Gavekort til alt