Black Friday 24 november 2017 – Er du klar?

Af -

Ved du hvad  Black Friday går ud på, eller hvornår det er? Hvis ikke, så kan du læse med her og lære mere om den amerikanske tradition og hvad det indebære for dig som forbruger.

Gå til vores Black Friday tilbud her

Hvad er Black Friday?

Black Friday er fredagen efter den amerikanske Thanksgiving, som falder på den fjerde torsdag i november. Denne dag betragtes ofte som begyndelsen på julehandlen. I de senere år har de fleste store amerikanske detailhandelbutikker åbnet dørene meget tidligt og haft tilbud for at sætte gang i feriehandlen. Dagen er lignede med Boxing Day salget i mange Commonwealth nationer. Black Friday er ikke en feriedag, men i en række af amerikanske stater har nogle ansatte dagen som en fridag.

Black Friday i Danmark

I 2013 tog nogle danske webshops de indledende skridt til at indføre Black Friday i Danmark. Dette blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud. På forbrugersiden har interessen for Black Friday set en eksplosiv vækst de seneste par år. På Black Friday i 2014 blev der udført 4,5 million Dankorttransaktioner, hvilket var det højeste antal nogensinde på én enkelt dag. Siden da har udviklingen fortsat, så vi gør klar til en stor dag.

Så her d. 24 november 2017, kan du bare hive Dankortet frem og shop amok! Der er en masse gode tilbud på alle mulige webshops, og selvfølgelig også vores! Husk at tjekke Sendentanke.dks hjemmeside for et godt tilbud!

På sendentanke sælger vi f.eks gavekort til:

 

Pssst… Husk du også kan finde idéer til den perfekte Pakkekalender her.

 

1, 2, 3, SHOP !