Sådan kan I benytte belønninger i virksomheden

Af -

Det er enormt vigtigt for en virksomhed at have motiverede medarbejdere og loyale kunder. Dette er enormt vigtigt for virksomhedens fremtid. Der findes mange måder hvorpå I kan motivere jeres medarbejdere og skaffe loyale kunder. Derfor har vi her hos sendentanke.dk lavet dette blogindlæg hvor I kan finde inspiration til hvordan I kan benytte belønninger rundt omkring i jeres virksomhed. Hvad enten det er til at motivere jeres medarbejdere til at arbejde mere, motivere jeres kunder til at købe endnu mere hos jer eller om I vil benytte belønninger til at hverve nye kunder. Så kan I finde det lige her i dette blogindlæg.

Der findes mange forskellige typer af belønninger. Nogle belønninger kan både være til den enkelte medarbejdere, til den enkelte medarbejder hvor medarbejderen kan bruge belønningen sammen med sin familien eller belønninger som kan bruges til at belønne hele en afdeling på en gang.

Her hos sendentanke.dk har vi tidligere skrevet andre blogindlæg som berører dette emne. I kan finde disse blogindlæg lige her:

1. Benyt gavekort i jeres virksomhed => Her 

2. 3 forslag til hvordan du motivere dine medarbejdere => Her 

3. 10 ideer til den perfekte salgskonkurrence => Her 

Klik på disse links og find mere inspiration til hvor I kan vælge at benytte præmier i jeres virksomhed.

 

 

Hvorfor benytte gavekort i forbindelse med belønninger?

 

Gavekort er meget håndterbare, gavekort kan laves i mange forskellige beløbsstørrelser og så vil modtageren med garanti blive glad for gavekortkortet for et gavekort vil give modtageren 100% valgfrihed blandt alle de præmier/produkter som gavekortet åbner op for.

Når I skal vælge hvilke præmier som I skal gøre brug af, så er et gavekort en rigtig god ide.

Hertil vil vores Luksus Gavekort være den perfekte belønning som I kan gøre brug af. Vores Luksus Gavekort kan benyttes til 100-vis af forskellige butikker, brands og oplevelser. Her vil der være rig mulighed for, at modtageren kan finde noget som de ville kunne belønne sig selv med eller som de kan belønne deres familie med.

 

 

Biograf gavekort til +70 biografer over hele landet kunne også være en mulighed

 

Med hensyn til hvorhenne I kan benytte belønninger i jeres virksomhed, så er der flere stedet hvor I kan gøre brug af disse. Her er en oversigt over hvor I kan implementere belønninger i jeres virksomhed:

Interne præmier:

Eksterne præmier: 

Gaver internt: 

 • Jubilæumsgaver
 • Fødselsdagsgaver
 • Julegaver

Gaver eksternt: 

Klik her på dette link og gå ned i bunden for at finde endnu flere lejligheder til at benytte gavekort i jeres virksomhed.

 

 

Der er altså en masse muligheder til hvornår I kan benytte jer af belønninger i jeres virksomhed. Enten når det er til at belønne jeres medarbejdere, til at få nye kunder til jeres virksomhed eller til at belønne jeres loyale kunder. Så mulighederne er store. Og når det kommer til hvilke belønninger I skal gøre brug af, så vil et gavekort være den helt ideelle belønninger da gavekort giver modtager 100% valgfrihed, gavekort har en bred målgruppe og gavekort er nr. 1 og nr. 2 på henholdsvis kvinders og mænds ønskelister.

Se vores casestudies med belønninger

Vi har flere samarbejdspartnere som for eksempel Panel Norstat og Zenji. I disse casestudies er samarbejdet imellem sendentanke.dk og diverse virksomheder blive analyseret.

 

 

Panel Norstat 

Panel Norstat er et analyseinstitut der indsamler spørgeskemaer i forbindelse med markedsanalyser. Panel Norstats kunder bliver belønnet for at svare på disse spørgeskemaer. Panel Norstats kunder bliver belønnet med gavekort for at gøre dette.

Her er en liste over de fordele som Panel Norstat har opnået i deres samarbejde med sendentanke.dk:

 • Større udvalg af butikker og webshops til Norstats kunder
 • Automatiserede tidsbesparende processor
 • Ingen lageromkostninger i form af fysiske gavekort
 • Digitale gavekort – leveringstiden er skåret ned til sekunder
 • Rabatter i forbindelse med samarbejdet

Udtalelse – Panel Norstat

Det der fungerer, er at det er snildt for os, for det første. Vi har ikke specielt mange arbejdstimer forbundet med samarbejdet, hvilket jo er en god ting for os.

Det fungerer derudover, i det omfang, at folk de vælger gavekort, og det er måske det vigtigste selvfølgelig for jer, at folk (kunderne) synes at det noget som de er glade for og efterspørger. Så på den måde fungerer det fint.

Klik her for at komme ind og læse hele casesstudy. 

 

 

Zenji Mobile 

Zenji Mobile er en teleoperatør, som har eksisteret siden 2013 og er datterselskab til teleoperatøren 3. Zenji tilbyder et stort udvalg af forskellige mobilabonnementer som alle indeholder fordelsprogrammer for Zenjis kunder. Her kan kunderne gennem deres mobilabonnement optjene point hver måned.

Her er en liste over de fordele som Zenji mobile har opnået i deres samarbejde med sendentanke.dk:

 • Større udvalg for kunderne til butikker og webshops
 • Ingen lageromkostninger til fysiske gavekort
 • Digitale gavekort – Kort leveringstid, sendes på få sekunder
 • Rabatter i forbindelse med samarbejdet
 • Skal ikke selv bruge tid på incentives

Udtalelse – Zenji Mobile

Hvad fik jer til at vælge Sendentake.dk som gavekortsleverandør?

Det som var meget specielt var at alt blev leveret digitalt. Det stemmer meget godt overens med vores opfattelse af convenience via telefonen. Det var ret afgørende, sammen med en god handelspris.

Hvilket behov føler i at Sendentanke.dk dækker for jer?

At videreføre den strategi om at være digitale. Alle de ydelser vi leverer, skal være convenient og digital i relation til vores kundeforhold.

Klik her for at komme ind og læse hele casestudy 

Klik her og du vil komme direkte ind på vores hjemmeside hvor du kan se det kæmpe udvalg af gavekort som vi har. Du vil med garanti kunne finde noget som kunne bruges til en attraktiv belønning hos jer.

Psssst…. Vores mest populære gavekort (uden tvivl), er vores Luksus Gavekort:

Luksus Gavekort

Luksus Gavekortet til 100-vis af butikker & oplevelser