Adventshygge

Af -

Så blev det søndag den 7. december og dermed også den 2. søndag i advent.

For mange handler adventstiden om rent og skær julehygge. Det er stearinglys, julemusik og julemad og lækkerier i alle afskygninger. Dette går egentlig direkte imod den oprindelige mening med advent. Den 1. søndag i advent markere det kirkelige nytår imens adventstiden generelt oprindelig var tiltænkt til at være en fastetid. En tid hvor man forberedte sig til fejringen af Jesu fødsel. Så religiøst er det dog ikke for de fleste danskere og advent bliver, som tidligere nævnt, ofte fejret med en masse adventshygge.. og den adventshygge er vi glade for at være med til at bidrage til!

Adventskonkurrence hos sendentanke

På sendentankes Facebook side kan du i øjeblikket deltage i vores ugentlige adventskonkurrence. Sidste uge var der et gavekort til Peter Beier på højkant og i dag kl 12 bliver vinderen af et gavekort til Interflora fundet. Nåede du ikke at deltage så starter der heldigvis en ny konkurrence i morgen – så hop ind forbi vores side og smid et like, så kan du også følge med i alle de spændende konkurrencer og nyheder vi deler på siden!

Adventskonkurrence

Julehygge og atter julehygge

Tilbage til adventshyggen.. Hvordan tilbringer i jeres 2. søndag i advent? Hos sendentanke kunne vi forestille os at der er mange af jer der nok ligger og plejer jeres tømmermænd. Så ville et gavekort til Hungey nok være guld værd right about know.. For alle os andre der ikke har været ude og fejre julemåneden i går, så har vi en fantastisk ide til hvad denne skønne søndag kan bruges på.. ÆBLESKIVER!

Duften er lune æbleskiver der er ved at være klar til at blive serveret.. det er jul! Hvad end man laver dem selv eller køber dem færdige, så er de et lækkert indslag på sådan en kølig juledag!

Vil du/i gerne ud og nyde søndagen, kan et julemarked helt sikkert anbefales. Når vi nu har ramt december er der julemarkeder de fleste steder i landet både hos museer, på slotte, i haller og meget mere. Så undersøg hvad lokalområdet har af julemarked tilbud og tag ud og hyg med julemusik, julepynt, gløgg og lidt let juleindkøb – så kan det da ikke blive en mere julet søndag.. kan det?

Glædelig 2. søndag i advent til jer alle!