Adventsgaven

Af -

Glædelig torsdag den 11. december!

Så er der ikke lang tid til weekenden og dermed den 3. søndag i advent. Derudover er der heller ikke så forfærdeligt længe til jul!

Man siger at julen er glæden og hjerternes fest.. mange viser kærlighed gennem søde små gestusser og hvem kender ikke glæden ved at modtage en lille tanke? Hos sendentanke er der masser af muligheder for at sende tanker afsted.. og for at modtage nogle!

Har du købt adventsgaven?

Den 3. søndag i advent ligger lige rundt om hjørnet. Har du valgt at glæde en du holder af med en adventskalender og måske ikke købt alle gaverne på en gang, så kan du hos sendentanke nemt og bekvemt købe adventsgaven til en du holder af inden weekenden. Så slipper du helt for juleræset i butikkerne og kulden udenfor – hos os kan du nemt og bekvemt købe og afsende gaverne til en du holder af.. hjemme fra sofaen! Det er da lækkert!

Gaven til advent

Klik ind og se hvilke spændende gaver og gavekort du kan købe til en du holder af i adventsgave!

Har du modtaget nogen adventsgave?

Det er ikke alle der ligger lige meget i at lave adventskalendre – specielt ikke til voksne! Men hvorfor skal man egentlig snydes for den hyggelige overraskelse det er at vågne op til en lille gave? Bare fordi man er voksen? Hos sendentanke synes vi ikke i skal snydes! Derfor har vi i år en konkurrence kørende på vores facebook side hvor du kan vinde et gavekort i adventsgave.. Så bestemmer du selv om det er til dig selv eller en du holder af! Indtil videre er der blevet trukket to vindere, men eftersom der er to sødange i advent tilbage, kan du stadig nå at være med! Så kig forbi vores facebook side og forkæl dig selv eller en du holder af med en ekstra gave her i juletiden!

En lille julehilsen fra sendentanke.dk

Gør man sig ikke i adventsgaver, så kan man jo altid sende en lille julehilsen afsted. Måske veninden fortjener en lille kærlig tanke? Eller måske har man lyst til at være lidt romantisk og sende en lille juleoverraskelse til ens kæreste? Der er selvfølgelig også mulighed for at smigre sig ind hos svigermor med en lille julehilsen.. Det vil helt sikkert falde i god jord!

ølmagning på mobilen

Vi håber du nyder denne skønne torsdag i december.. Her skal den nydes med en kop varm kakao og en julefilm – hvad skal du lave?