7 gode gaveideer til kæresten

Af -

Har du også brug for inspiration til gave ideer til din kæreste? Disse foreslag kan både bruges som fødselsdagsgave, eller måske i forbindelse med jeres årsdag, eller en lille ekstra forkælelse i den ellers travle hverdag. Måske du ikke engang behøver en undskyldning for at forkæle din kæreste.

Her får du ihvertfald 7 gode gaveideer til din kæreste, med håb om at foreslagene kan hjælpe dig, hvad enten du desperat har brug for inspiration eller du blot gør det for at sprede lidt glæde i hverdagen.

1. Kærestetid med den du elsker

I en travl hverdag, kan det være svært at nå og få klemt kvalitetstid ind. Det kan du heldigvis hurtigt rode bod på, ved at planlægge en dejlig kæresteaften. Alt efter dit ambitionsniveau kan du gå hele vejen og planlægge en lækker middag og derefter kan du planlægge en hyggelig aften med film og slik.

Hvis du ikke er så god til at lave mad kan du også bestille din kærestes ynglings take-away eller simpelthen invitere din kæreste ud og spise, og den klassiske biograftur. Du kan selvfølgelig også planlægge at I skal tage ud og lave noget aktivt. En dejlig gåtur, eller løbetur. I kan også tage på museum. Der er i det hele taget mange muligheder for at lave en masse sjove ting sammen, som I i fremtiden kan mindes med glæde. Det er selvfølgelig også oplagt at tage en og se en god omgang comedy, og få gang i lattermuskerne.

2. Storby getaway med din kæreste

Hvis dit budget er til lidt mere, så er det oplagt at tage din kæreste i hånden og finde jeres pas frem. Der er mange dejlige byer i Europa, og hvorfor ikke også gøre det sammen, dette bliver uden tvivl en oplevelse i vil se tilbage på med stor glæde de næste mange år. Udover dette er der en del storbyer som ikke er en større udskrivning at besøge. Budapest er f.eks. blevet en meget populær by at besøge, og her er der ikke hverken vanvittigt dyrt at bo og du kan spise til meget fornuftige priser. Du behøver heller ikke rejse særlig langt væk for at få nogen smukke oplevelser. Stokholm og Oslo er f.eks. meget smukke om sommeren, og de gamle bydele er uden tvivl et besøg værd.
Du kan selvfølgelig sagtens besøge alle klassikerne som f.eks. London og Berlin. Hvis du vil gøre det ekstra romantisk er det selvfølgelig oplagt at vælge Paris eller Venedig.

Du kan allerede begynde og planlægge jeres getaway ved at købe et gavekort hos sendentanke.dk lige her

weekendophold i paris

3. Giv din kæreste en omgang massage

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din kæreste i hverdagen, så giv ham eller hende et klippekort til en omgang massage. På den måde kan du nemt og hurtigt forkæle din partner i hverdagen. Dette er især velegnet til dem med en meget aktiv partner, selvom os der blot sidder på kontor dagen lang også har brug for en omgang massage fra tid til anden. Når din kæreste så gerne vil indløse sit gavekort, kan du prøve og gøre det lidt hyggeligt og romantisk med lidt stearin lys og måske lidt let hygge bagefter, så det bliver en dejlig oplevelse for jer begge to.

4. Personlige gaver som gaveide

De personlige gaver er blevet meget populære i de seneste par år. Det kan f.eks. være en personlig ring med jeres børns navne, eller en signeret bog fra hendes ynglings forfatter. Her er der i det hele taget meget plads til at du lige træder et skridt tilbage og tænker over hvad du egentlig ved om din kæreste, og vedkommenedes interessere. Hav tanke på hvad vedkommende godt kan lide, og prøv og om du kan personalisere det til din kæreste.

Find Personlige gaver her

Gode ideer til hvordan du kan forkæle din kæreste.

5. En picnic overraskelse i det fri

Vejret er godt og du vil gerne overraske din kæreste, på en hyggelig og lidt romantisk både. Det er ikke altid nemt at komme på de gode ideer, og det kræver som regel lidt planlægning. Men en picnic kurv kan man som regel hurtigt få planlagt. Det kræver måske at du går ned og handler lidt lækkert, måske en flaske vin, og måske lidt sødt. Du kan hurtigt og nemt lave nogen små hånde- eller pindemadder.

6. Udforsk Danmark sammen med kæresten

Det er selvfølgelig dejligt at tage ud og rejse sammen, men man behøver faktisk tage over Danmarks grænser for at få fantastiske oplevelser sammen. Der er masser af dejlige byer i Danmark, og en lille roadtrip igennem Danmark. Danmark har masser af lækre byer at byde på, og du kan starte i Skagen og ellers arbejde dig nedad.
Du kan læse mere her, hvis jeres vej går forbi Odense og I har brug for noget inspiration kan du læse mere her

7. Selv-forkælelse = Wellness gavekort

Måske din kæreste også arbejder rigtig hårdt, og måske fra tid til anden glemmer at forkæle sig selv. Så er det din opgave som kæreste at hjælpe med den proces. Dette kan du selvfølgelig gøre ved at give vedkommende et klippekort til en omgang massage, men du kan tage den et skridt videre og bestille en omgang massage til din kæreste ude i byen. Hvis du er mand kan du sende en buket blomster til din skønne kæreste på hendes arbejde, med et kort der fortæller hvor og hvornår hun skal møde til en omgang lækker massage eller en ansigtsmaske. Bagefter kan du møde hende glad og overrasket, og som toppen på kransekagen kan du tage hende med ud og spise frokost eller middag. Hun vil aldrig glemme denne oplevelse. Hvis du er kvinde og ønsker at overraske din kæreste er en dejlig omgang forkælelse, kan du selvfølgelig lave samme trick, men blot sende ham en æske chokolade eller en æske speciel øl eller en lækker flaske vin.

Gavekort til wellness

Send en Wellness oplevelse her

 

Hvis du har brug for endnu mere inspiration kan du med fordel se vores store udvalg af gavekort til din kæreste lige her.

Vi håber du har fundet en gaveide blandt vores 7 gode gaveideer til kæresten.