7 gode gaveideer til ham

Af -

Står du og mangler en gave til ham? Og er lidt i tvivl om hvad du skal købe? Så se listen nedenunder hvor vi har lavet en liste med 7 gode gaveideer til ham. Om han har fødselsdag, bliver student, konfirmeret, gift, jubilæumsdag, fars dags gave eller andet, så kan du finde gode gaveideer til ham og inspiration. Her på siden kan du finde gaver til ham, om han er 15 år eller 65 år er lige gyldigt, her er gaver som han kan bruge og vil blive glad for.

Mangler du mere inspiration, så tjek vores 150 gaveideer til ham.

gaveideen til ham

1. Adrenalin sus = Ham som elsker fart over feltet

Elsker han spænding, højt tempo, et hjerte der banker derudaf, og elsker han at mærke adrenalinen pumpe i sin krop? Så er oplevelsesgavekortet til en omgang adrenalinsus en perfekt gave. Der er noget for en hver smag! Med denne gavekorts box kan han selv vælge frit mellem 40 forskellige aktiviteter, rundt omkring i landet. Der er mange oplevelser som:

 • Tur i Ferrari eller Lamborghini
 • Kitesurfing
 • Wakeboarding eller vandski
 • Indendørs skibane
 • Mountainbike
 • Helikoptersimulator
 • Lerueskydning
 • Paintball
 • Tur i helikopter

Dette er bare et lille udpluk af nogle af de fede ting han kan opleve. Nogle af oplevelser kan man endnu deltage to i, så det er en god gave hvis du gerne vil opleve et adrenalinsus sammen med ham.

Køb Adrenalin sus gavekortet her

gaveide til ham - overrask ham med en seljtur

2. My neck, my back, my Netflix and my snack

Gode film derhjemme? Elsker han at se film og serier derhjemme? Og er han typen der har mørklægningsgardiner, det vildeste surround sound og laver popcorn hver gang han skal se fim eller serier? Nedenunder er der nogle bud på gaver du kan give ham der efter film.

 • Et års abonnement på HBO, de har virkelige mange fede serier
 • Et gavekort til Youbio. Her kan han se de nyeste film når det passer ham.
 • Et års abonnement til Netflix – Her er der masser fede film.

popcon

3. Gadgets = Perfekt gaveide til ham

Syntes du at det er svært at finde en gave til ham? Måske han har alt eller måske han ikke ønsker sig noget særligt? Så er et gavekort til Coolstuff en god gave, efter købet af gavekortet, bliver det sendt direkte til hans mobiltelefon eller e-mail og kan benyttes i Coolshop’s webshop med det samme. En sjov og anderledes måde at modtage et gavekort på, perfekt hvis du bor langt væk fra ham, eller ikke ser ham på hans f.eks. fødselsdag. Med et gavekort til coolstuff giver du ham mulighed for selv at vælge mellem en masse fede gadget nedenunder er  nogle af de gadget, vi hos sendentanke.dk syntes der er de sjoveste og fedeste.

Nine Eagles Galaxy Visitor 6

♦ Med denne quadcopter, kan du filme fra luften. Man kan sætte sin smartphone fast i senderen, også kan man se alt hvad der sker på sin skærm. Her kan han filme hvad han vil fra luften.

Bypuslespil

♦ Et sejt puslespil i 4D, du kan selv vælge storbyen New York, London, Paris, Berlin og mange flere. Pusle spillet er delt op i 3 lag, der er landskaber, gader og bygninger. Bygningerne skal placeres i den rigtige rækkefølge, og derved for han også arkitekturhistorie.

Mingle grilltang

♦ Dette er ikke bare en grilltang, dette er en grilltang til ham der elsker at grille. Den har nemlig indbygget lommelygte og indbygget termometer, der aktiveres når du sætter den ned i kødet, hvilket gør en stor forskel for madlavningen. Den er perfekt til ham der bruger meget tid udendørs, og perfekt til camping, fiskeri og anden udendørs aktivitet, da han med lygten i grilltangen sagntes kan grille selvom det er mørkt.

Kymera magic wand – magisk tryllesta

♦ Perfekt gaveide til ham der elsker Harry Potter, fantasy og magi. Dette er en ”magisk” tryllestav der kan styre sit tv, dvd, computer og dit stereoanlæg. Virkelig en sjov og eksklusiv fjernbetjening. Der helt sikkert vækker opsigt, når der kommer gæster.

Dette er kun et lille udpluk af alle de seje gadget og tilbehør der kan købes hos Coolstuff. Med et gavekorr fra Coolstuff, kan han helt sikkert finde noget han syntes der er skide skægt, og ikke kan leve uden.

Køb Gadget gavekort her

7 gode gaveideer til ham på mobilen

4. Værktøj – Gaveideen til ham som altid gør det selv

Er ham du skal give en gave, en rigtig gør det selv mand? Der kan det hele, og hele tiden giver sig i kast men nogle nye projekter? Gør-det-selv-mænd kan ALDRIG få for meget værktøj! Ligesom kvinder aldrig kan få for mange sko. Mange kvinder forstår ikke mænd og deres værktøj, og de behøves de nu heller ikke, så længe de bare acceptere at deres mand har en del af det.

For at finde det perfekte værktøj til ham, så kig i hans værktøjsting (hvis du har mulighed for det) den vej igennem kan du se hvilke mærke han bedst kan lide at arbejde med. Eller du kan i hvert fald gå ud fra det, hvis nu han har meget Dewalt udstyr, er det nok det mærke han bedst kan lide. Du kan også kigge rundt og se hvilken ting du syntes der ser slidte ud, eller spørge i et byggemarked. Her kan du få hjælp og vejledning til nye og smarte produkter.

Perfekt gaveide til manden - giv ham værktøj

5. Gaveideen til ham som elsker god vin og spiritus

Er han typen der sætter pris på et godt glas vin, champagne eller cognac? Så er et gavekort til Vinoble den perfekte gave, deres motto er nemlig: “Livet er for kort til dårlig vin”. Vinoble har et stort udvalg af vine, med højt kvalitet, til overkommelig pris. Hvert år bliver der tilføjet nye vine til deres allerede store sortiment. Der bliver hos Vinoble lagt stor vægt på kvalitet, og vinen bliver nøje udvalgt efter grundige overvejelser og ved hjælp af anmeldelser, fra vin konferencer verden over.

Her kan han selv vælge mellem alle Vinoble’s produkter, om han ønsker den bedste vin de har, et godt glas til fredag aften eller en vin der skal imponere, så kan han finde vinen hos Vinoble. Hvis vinen ikke lever op til forventningerne kan den erstattes med en anden, og du kan finde forskelligt spiritus og delikatesse varer hos Vinoble. Kort sagt kan du ikke gå galt i byen med et gavekort til Vinoble, her er noget for en hver smag.

OBS: Gavekortet til Vinoble kan indløses blandt deres 32 butikker landet over, plus en enkelt på Grønland.

Vingave til manden som gaveide

6. Gaveideen til manden som fortjener selvforkælelse

Selvforkælelse kan være mange ting alt afhængig af hvem du spørge. Herunder vil der være nogle gode ideer til selvforkælelse til ham, om det er din far, bror eller ven skal der nok være en god ide, som du kan finde inspiration fra.

♦Er han typen der godt kan lide gode kropsprodukter? F.eks. creme, barberskum, parfume eller andet. Så ville et gavekort til Matas være en god ide, gavekortet til Matas bliver sendt direkte til hans mobil eller e-mail og kan anvendes med det samme! Gavekortet til Matas kan købes her.

♦Giv ham billetter til f.eks. en fodblodkamp, håndboldkamp eller andet sport. Det kan også være billetter til en koncert eller biograf billetter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

♦Hvis han er en rigtig mad entusiast så kan du inviterede ham ud og spise på en god restaurant. En han måske har ville spise på i noget tid. Der er jo mange muligheder der, om det skal være gourmet, mexicansk, sushi eller andet det er op til dig og ham.

♥En omgang massage er helt sikkert noget der falder i god jord hos ham. Du kan købe en et gavekort til massage her.

Mand der får massage

7. Sidste gaveidé: Hjemmelavet klippekort

Et hjemmelavede klippekort er nok mest beregnede til sin kæreste, men man kan sagtens lave et hjemmelavede klippekort til sin ven, bror eller far. Sendentanke.dk har lavet 10 bud på klip der kan være på sådan et klippekort, som du kan se her hjemmelaver klippekort. Selve ideen med et hjemmelavet klippekort er at, personen der modtager det har 5,10,15 klip (man kan selv vælge hvor mange klip der skal være på). F.eks. kan et klip være en tur i biografen, en kage, en middag, en støvsugning, et blowjob eller hvad man du syntes. Dette er en sjov og anderledes gave som han helt sikkert vil huske.

Se vores bud på et hjemmelavet klippekort her

 

Psssssst. Du kan også se alle vores andre gaveideer her.