Vores 6 mest populære spaophold i Danmark

Af -

Når det kommer til afslapning og selvforkælelse, er der ikke noget som et godt spaophold. I luksuriøse og naturskønne omgivelser kan en række spa & wellness behandlinger nydes uden den mindste bekymring om hverdagens stress. Netop derfor er denne type oplevelse naturligvis også en af vores aller mest populære. Derfor giver vi dig nu guiden til nogle af de bedste spa og wellness hoteller i Danmark. Så søger du et dejlig afslappende weekendophold, er du kommet til den helt rigtige side.

👉 Se hele vores udvalg af spaophold her. 👈

 

Hotel Vejlefjord – Vejle

Blandt danmarks absolut bedste spahoteller finder du Omgivet af bøgeskov og med udsigt til Vejle fjord ligger Hotel Vejlefjord, også kendt som “Slottet i skoven”, i noget nær de smukkeste omgivelser man kan forestille sig. På hotellet finder man hele 116 værelser af forskellig størrelser og typer. Foruden hotellets egen restaurant byder Hotel Vejlefjord også på et luksuriøst kur- og spa område. Her vil der være fri afbenyttelse af de termiske bade og Danmarks første thalasso spa, som bl.a. inkluderer bassiner med vand i forskellige temperaturer, et saltbad, saunaer og dampbade. Med alle disse unikke spamuligheder sætter Hotel Vejllefjord rammerne for et afslappende weekendophold du sent vil glemme.

Spafaciliteter:
Termiske bade og Danmarks første og eneste thalasso spa.

 

Hotel Viking Sæby – Aqua spa & wellness resort – Sæby

Hotel Viking Sæby er et moderne hotel, som ligger i naturskønne omgivelser. Distancen fra dette Resort til stranden og marinaen ved Sæby Å er således blot 1.6 kilometer, mens den lokale golfklubb også blot ligger 3.9 kilometer væk. Hotellet tilbyder et stort udvalg af aktiviteter i form af hyggelige restauranter og lobbyer, og Danmarks største  aqua, spa og wellness center. I det 2700 kvadratmeter store center finde du bl.a. saunaer, indendørs samt udendørs opvarmede swimmingpools, en saltvandspool og et spabad. Udover dette er der også et fitness rum og et spillerum. Dette hotel er således det perfekte sted at udøve ultimativ afslapning sammen med sin partner.

Med sin belligenhed ikke langt fra Skagen, giver et spaophold ved Hotel Viking endvidere også rig mulighed for, at opleve al den unikke natur og de mange seværdighed som dette skønne område byder på.

Spafaciliteter:
Sauna, indendørs samt udendørs opvarmede swimmingpools, saltvandspool og  spabad.

 

Himmerland golf & spa resort – Farsø

På Himmerland golf & spa resort finder du et væld af muligheder for underholdning, aktivitet og afslapning. Således må dette ressort betragtes som noget af det mest ambitiøse golf, spa og wellness projekt i nyere tid. Om humøret er til golf, spa & wellness, bowling, svømning eller fitness, så finder du det hele samlet på et sted. Foruden dette byder resortet også på hele 3 restauranter, hvor alle gastronomiske behov kan stilles. Søger du et hyggeligt weekendophold, hvor du kan kombinere golfspil på en af landets bedste golfbaner med et afslappende spaophold, er Himmerland golf & spa helt bestemt noget for dig.

Spafaciliteter: 
Wellness Lounge, SpaBar, Relax-område, Finsk Sauna, Kold Chokbad, Relax Bassin, Dampbad, Biosauna, Indendørs- udendørs spabad med massagerdyser, stort saltbad og Kneipp Kanal.

 

Grand Hotel Struer – Spa & Wellness

Lyder spa og wellness med udsigt til Limfjorden som noget for dig? Så er Grand Hotel Struer helt bestemt stedet for dig. Her har du alle muligheder, for at komme helt ned på jorden med afslapning og velvære i naturskønne omgivelser. Hotellet ligger således blot 100 meter fra kurbad Limfjorden, som tilbyder et væld af spa og wellness behandlinger. Her kan bl.a. nævnes aromabade, tyrkisk bad, spa manicure og pedicure. Foruden de mange wellness & spa muligheder, tilbyder Grand Hotel Struer desuden en glimrende gourmetoplevelse i deres helt egen restaurant.

Hvis du desuden ønsker at kombinere dit afslappende weekendophold med en runde golf, eller to, er der også rig mulighed for det. i nærheden af hotellet finder du nemlig en lang række af Danmarks mest udfordrende og bedste golfbaner. Med specielle aftaler med hele 8 klubber, vil der gennem Grand Hotel Struer være mulighed for, at spare en del penge på golfspillet.

Spafaciliteter:
Aromabade, tyrkisk bad, spa manicure og pedicure.

 

Gilleleje Badehotel

Oprindeligt opført som pensionat i 1895 ligger Gilleleje Badehotel i de skønneste omgivelser omkring Gilbjerghoved. Hotellet har den dag i dag gennemgået en renovering, dog med øje for det oprindelige værk, så det i dag står flot og i stil med de klassiske badehoteller fra en nu svunden tid. På badehotellet finder du foruden en wellness afdeling også et afslappende spaområde. Her vil det være muligt, at forkæle sig med et tyrkisk bad, dampbad eller du kan få varmen i hotellets maghoni sauna. Du kan desuden også bestille skønne massager af hotellets dygtige behandlere, hvis det skulle friste.

I hotellets hyggelige spisesal finder du endvidere en skøn gastronomisk oplevelse. Her vil der dagligt serveres morgenmad, samt en udsøgt 3-retters menu med inspiration fra det danske og franske køkken. Alle retter vil naturligvis laves med årstidens råvarer i centrum, så du altid får det bedste, årstiderne har at byde på.

Spafaciliteter:
Maghoni-sauna, dampbad, tyrkisk bad, diverse massager.

 

Hotel Kommandørgården

Nu har du mulighed for, at opleve den jyske ø-charme når det er aller bedst. På Hotel Kommandørgården på Rømø kan du opleve den ultimative afslapning og velvære. Med et weekendophold på denne lille perle, har du mulighed for at nyde en lang række spa- og massagebehandlinger. Disse inkluderer bl.a aromabade med essentielle olier, kraxenhofen, og tyrkisk hammambad. Hotellet ligger desuden med udsigt til en af Danmarks smukkeste naturområder, nemlig nationalparken vadehavet.

Spafaciliteter:
Aromabade, kraxenhofen, whirlpool, tyrkisk hammambad og diverse massagebehandlinger.

 

Spaophold som gave

Kender du nogen som fortjener en god omgang afslapning og lidt romantisk hygge? Så er et gavekort til et spaophold et oplagt bud. ikke mange gaver tilbyder den samme nydelse, som er forbundet med et spaophold. Dette betyder naturligvis, at du er sikret en modtager, som i den grad værdsætter og vil huske netop din gave.

Ønsker du at forkæle en du holder af med en afslappende oplevelse, men mener ikke et helt weekendophold er det rigtige? Så vil vi klart anbefale dig at kigge på vores wellness gavekort. Dette gavekort giver modtager ret til en dejlig forkælende wellness behandling i det meste af landet.

👉 Find wellness gavekortet her 👈

Hvis du hellere vil forære modtager en rejse gave, som kan tilbyde endnu større valgfrihed og muligheder, anbefaler vi dig vores 3-4 dages storbydrømme. Dette giver modtageren en uforglemmelig oplevelse i næsten hele europa. Står du selv og overvejer at tage på storbyferie, kan du desuden hente inspiration fra vores blogindlæg om de 10 bedste storbyer i Europa lige her.

Er du endnu ikke sikker på, hvad du ønsker at give i gave til din bedste veninde, søster, mor eller kone? Så kan du finde en masse inspiration på gaven til hende. På siden kan du finde hele vores udvalg i gaver til hende. Så hvad enten du søger et gavekort til en oplevelses, blomster, chokolade eller noget nyt undertøj, kan det hele findes i nedenstående link.

Leder du efter gaven til ham, har vi naturligvis også lidt inspiration og en masse gode gaveidéer til dig. Dem finder du også lige nedenfor her i linket.

👉 Gaven til hende & Gaven til ham👈