Overrask din kæreste – 5 gode overraskelser til kæresten

Af -

Har du fundet kæresten i dit liv? Skønner du på det? Og vil du gerne overraske din kæreste – så har vi 5 gode overraskelser til kæresten her på siden.

Måske er du så heldig, at det har du, og du vil derfor gerne vise din taknemmelighed over, hvor heldig du er og ikke ønsker dig noget bedre eller højere. Du kan på få sekunder glæde kæresten med en gave via mobilen, lige her: ► Gave til kæresten

Gave via mobilen

Det kan være svært at beskrive, hvor fantastisk det er at være sammen med en anden person, der forstår dig og accepterer dig, for den du er, og som altid er der for dig. Du elsker din kæreste af hele dit hjerte og kan ikke begribe, at du bliver stadig mere og mere forelsket, for hver dag der går.

Som Goethe så smukt siger det:

Jeg ser hende hver dag, men hver gang jeg ser hende er det som første gang

Hjerternes fest kalder man julen, men for dig er hjerternes fest alle årets dage. Hånd i hånd vandrer du sammen med kæresten ud i tosomhedens fantasiske kærlighedsverden. Og I smitter af på jeres omgivelser, som også tydeligt har lagt mærke til den glæde, der stråler ud fra jer begge. De mærker også, I sætter pris på dem, og jeres glæde ved hinanden breder sig alle steder, hvor I viser jer.

I ønsker at forkæle hinanden og jeres omverden, og det mærkes tydeligt.

Her kommer sendentanke.dk så ind i dit billedet. Vi kan levere forkælelsen og de gode overraskelser til kæresten. Sæt din travle hverdag på stand by og nyd og forkæl og overrask ikke kun dig selv og kæresten men alle i din nære kreds. Overrask din kæreste  med 5 gode overraskelser til kæresten nedenfor:

 

5 gode overraskelser til kæresten

Nedenfor giver vi dig vores 5 bedste bud på overraskelser til kæresten:

 

1. Gavekort er det nye sort

Det er det, fordi det er nemt og tidsbesparende. Det er det, fordi du aldrig får købt noget forkert, der skal byttes. Og det er det, fordi du især hér hos os på sendentanke.dk kan handle på en pludselig indskydelse via din mobil. Universal Gavekortet er det mest populære, fordi du kan bruge det i alle vores butikker og i den hastighed, der passer kæresten. Du kan sende det via mobilen eller i en flot papirudgave sendt hjem til dig selv, så du selv kan give overraskelsen videre eller sendt hjem til kæresten med din særlige kærlige hilsen. Du finder gavekortet til alt her ► Gavekort til alt

 

multi gavekort til næsten alt

 

2. Oplevelser er et andet fantastisk valg

Her kan du virkelig overraske kæresten 24-7. Smagsoplevelser som Champagnebrunch, Verdenskøkkenet eller Gastronomi Gavekortet – Aktionsoplevelser som Andrenalinsuset, Vildt og Vovet eller Oplevelser i luften – Rejseoplevelser som CityWeekend, Charmerende Weekend eller Oplev Europa.

Du finder et stort udvalg af oplevelsesgaver her: ► Fantastiske oplevelser

Oplevelsesgaver

 

 

3. Rød rose, lakrids, burger menu?

Den hurtige og ikke så kostbare overraskelse: en rød rose, lakrids, chokolade, burgermenu, biotur, italiensk is. Vi har bl.a. gavekort til Hungry, Sunset Boulevard, Peter Beier, Hereford, Hungry.dk., Bülow, YouBio og mange andre gode tilbud.

Gavekort Just-Eat

 

 

4. Gavekort til en wellnessoplevelse

En Wellnessoplevelse kan være den helt perfekte kæresteoverraskelse, fordi den ofte er for 2, så du kan følge med og vise din kærlighed. Prøv Wellness-gavekortet til 55 forskellige klinikker, Wellnessophold for 2 eller Luksusspa for 2.

Du finder en fantastisk wellnessoplevelser lige her
Gavekort oplevelser

5. Gaven til modepigen eller drengen

Tøjoverraskelsen vil altid sætte kærligheden i højeste gear. F.eks til Wunderwear, Miinto, Female First, Superwoman, Superman. Glæd ham eller hende med et Zalando gavekort lige her – leveres på få sekunder via mobilen!

Gavekort wunderwear

Vi er sikker på, at du finder, hvad du ønsker til kæresten uanset hvilken kategori du vælger, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen til dit næste gavekøb.

►►► OBS: Vi har fået et nyt gavekort på siden: Gavekort til biograf (Kan benyttes i mere end 70 biografer over hele landet). Hvem ville ikke ønske at få en biograf oplevelse?

 

Psssttt.. Du kan også finde en masse gavekort til ham lige her. Ellers hop ind på vores side med klippekort til kæresten – her kan du helt sikkert finde en masse gode ideer til din kæreste.

Skal du sige undskyld? Læs vores indlæg om 18 måder at sige undskyld på 🙂

 

gavekort-digitalt