5 gode gaveideer til far

Af -

Står du og leder efter en god gave til din far? Vi her hos sendentanke.dk har samlet 5 gode gaveideer til din far. For selvfølgelig skal din far have en god gave som han bliver glad for! Din far er ham der altid har været der for dig, ham der samlede dig op når du faldt, ham du brugte som klatrestativ da du var lille, og ham der lå vågen af bekymring da du begyndte at få til fester (han sov først når han kunne høre at du kom). Din far er og vil altid være der for dig, selvom han måske ikke altid giver udtryk for det. Nedenunder kan du se vores 5 gode bud på en god gave til din far.

Herunder kan du se 5 gode gaveideer til far

Nedenunder finder du gode gaveideer og inspiration, til en god gave til din far. Vi håber du kan bruge ideerne til at finde en god gave, ellers er du velkommen til at se vores side der hedder gaveideer til far hvor det også er muligt at finde inspiration.

5 gode gaveideer til din far

1. Vin, champagne og spiritus

Kan din far gode lide et glas øl? Et glas boblende champagne? Eller har en svaghed for et glas spiritus on the rocks? Så kunne du købe en god flaske til ham, som han kan nyde i godt selvskab. Men hvad nu hvis han ikke kan lide den flaske du har købt? Det har vi løsingen på her. Et gavekort til ølsmagning. Efter du har købt gavekortet, bliver det sendt som en smartbox hjem til jer derefter kan han med det samme anvende gavekortet. Det er endda for 2 personer så det kunne være han lokker dig med! Så kan du finde ud af hvad hans ynglings øl er og købe den med hjem til ham efter smagningen.

Køb Ølsmagnings gavekortet her

Billede af vin flasker - en god gave ide til far

2. Din fars hobby – forkæl ham

Forkæl din far med en gave der har noget med hans hobby at gøre. Så ved du i hvert flad den bliver taget i brug, og at han bliver glad for den. Nedenunder er der nogle  eksempel på forskellige hobbyer, og hvad man kan give som gave.

Sport= Om han selv dyrker sport eller om han er fan af en sportsklub kan du finde noget til ham. Hvis han selv dyrker sport kan du give ham: nyt tøj, sko, taske eller spille udstyr som f.eks. bold, ketcher, bowling kugle, vægte og andre ting. Hvis han er fan af en klub kan du give ham: en fan bluse, billetter til en kamp eller et års abonnement, så han hver weekend har mulighed for at se sit ynglings hold spille.

Computer= Er din far typen der elsker at bruge tid foran computeren, rappere dem eller bare skille dem ad? Så kan du give din far: en computermus, høretelefoner, tastetur, spil, skruetrækkere, computertaske, computerstol eller købe brugte computer han kan skille af og pille ved.

Værktøj= Er din far en rigtig gør det selv mand, der elsker at gå ude i sit værksted, og rappere og fixe ting. Så ville noget værktøj være en god ide! Den nemmeste måde at finde ud af hvad han mangler er selvfølgelig at spørge ham, men hvis du gerne vil give ham et stykke værktøj, og det skal være en overraskelse, så gå i hans værktøjs ting og se hvilken mærke han bedst kan lide. Hvis han bedt kan lide Dewalt, så har du allerede noget at gå efter der. Tag et kig rundt og se hvad der ser slidt ud, måske han kunne bruge en ny en af slagsen. Ellers så forhør dig i et byggemarked, de kan vejlede sig og komme med gode råd og viden om nye produkter.

Madlavning= Elsker han mad! Så se her: kogebøger, køkkenredskaber, bageudstyr, en kurv fyldt med lækre råvarer, et forklæde, køkken hansker, bage forme, olier, krydderier og hvad han ellers lige står og kunne bruge.

Golf =Elsker han golf og bruger meget af sin fritid på at spille golf? Så skal han da have sig noget golf udstyr som f.eks. golfbolde, golfkøller, golftøj, hansker, sko, kasket, bælte eller en kikkert.

5 gode gaveideer til ham. Her på siden kan du finde inspiration og gode ideer til gaver til ham

3. Oplevelser sammen med din far

Har din far alt! Og ved du simpelthen ikke hvad du skal give ham? Så er en oplevelse en rigtig god ide! Her får i mulighed for rigtig at hygge jer sammen, grine og bare være dig og far sammen. Plus man altid kan blive en oplevelse rigere, uanset hvad. Vi her hos sendentanke.dk har samlet en masse fede oplevelser, som dig og din far kan opleve sammen. Se dog info, for at se om gavekortet gælder for to, og for at se hvordan gavekortet indløses. Der er noget for en hver smag, både til den vilde der jagter adrenalinsuset, madentusiasten, den kulturelle og den rejseglade far. Så mon ikke der skulle være en god oplevelse for dig og din far?

Se vores bud på oplevelser her

Brunch buffet til far

4. En god bog til din far

Hvad med en god bog til din far? Måske der er en bog han ønsker sig, ellers kan du altid gå ind i en boghandle og få vejledning og hjælp til at finde en god bog til din far, så længe du bare har en ide om hvilken genere han kan lide at læse, og hvad han syntes der er spænende. Du kan også tage fordi en brugt bogshandel, der kan man tit finde bøger de ikke har hos boghandleren. Bøgerne her er også noget billigere, så kan din far måske få et par stykker! Ulempen er dog at de ikke kan byttes.

Ved du at han kan lide at læse, men har ingen anelse om hvad han kan lide at læse? Hvad så med et digitalt gavekort til Saxo som kan købe her. Gavekortet bliver sendt direkte til hans mobil telefon og kan anvendes med det sammen, i Saxo’s webshop. Så kan din far nemt og hurtigt bestille en bog over nettet, som bliver sendt med posten inden for et par dage.

5 gode gaveideer til far hvad med en bog

5. En kurv til din far – med alt hvad han elsker

Køb en kurv og put alt i hvad han elsker og har brug for! Nedenunder kommer vi med en masse bud kan eventuelt kan putte i kurven. Du kan komme lige hvad du vil i kurven, vi håber du kan finde inspiration i nogle af de ting vi har forslået.

Shampoo, barberskum, hårvoks, skæg trimmer, hår trimmer, næsehårs trimmer, pinset, creme, deodorant, negleklipper, parfume, rødvin, hvidvin, kaffe. Krydderier, specielle øl, en bog, en blomst, slik, kage, madlavnings olie, kogebog, vanter, hue, halstørklæde, lysestage, fiskestang, fiskesnører, en foldbold, værktøj eller hvad han nu ellers har brug for, og ønsker sig.

5 gode gaveideer til far, en kurv med at hvad han elsker og har brug for

Har du stadig ikke fundet den perfekte gave til din far? Så kan du 100-vis af andre gaver til din far her.